Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Morgan @ 2011 09 26, 13:14)
Nu zinok vel 4 lakus i kasika imeciau doh.gif Kol kas nesiusiu,vaziuoju galva pravedinsiu,jei dar tikrai reikes tada issiusiu uzsakyma unsure.gif

Gal jau minėjai bet neuzsekiau per ką uzsakineji? Kiek gelisho buteliukas gaunasi?
Atsakyti
QUOTE(Morgan @ 2011 09 26, 12:57)
Labai laukiu to belas vampier wub.gif

Spalva wub.gif O jau pavadinimas wub.gif Gal tai spalvai išbandyt bandomojo triušio norėtum? nail.gif hihihi.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Morgan @ 2011 09 26, 13:14)
Nu zinok vel 4 lakus i kasika imeciau doh.gif Kol kas nesiusiu,vaziuoju galva pravedinsiu,jei dar tikrai reikes tada issiusiu uzsakyma unsure.gif

kokios spalvos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Morgan @ 2011 09 26, 13:43)
lotuliukas.gif kol kas nebizniere,dar tik 3 lakus turiu,nu po keliu dienu 5 turesiu lotuliukas.gif Tai ner ko cia reklamuotis.Nes uzdarys man rasyma savaitei,bus tada biznius lotuliukas.gif
O tai tu kazkoki turi,elegant wish man rodos g.gif Ar nori be blizgucio?
Papildyta:

Jo turiu, noriu be blizgucio, kad matine butu..tamsiai baklazana beveik juoda is gelaco turiu...O va kazko tokio tamsesnio vyshninio reik paieshkot g.gif
Atsakyti
QUOTE(Miera @ 2011 09 26, 13:44)
Spalva  wub.gif O jau pavadinimas  wub.gif Gal tai spalvai išbandyt bandomojo triušio norėtum?  nail.gif  hihihi.gif  lotuliukas.gif

biggrin.gif Dar kokia savaite as jos lauksiu,kazkaip neskuba siuntinukai.Seniau greiciau eidavo doh.gif

QUOTE(Alice in wonderland @ 2011 09 26, 14:49)
kokios spalvos?  4u.gif

My Webpage biggrin.gif
My Webpage
My Webpage
My Webpage
Nu tik del paskutines turbut jau neimsiu mirksiukas.gif

QUOTE(Jolkuce @ 2011 09 26, 15:06)
Jo turiu, noriu be blizgucio, kad matine butu..tamsiai baklazana beveik juoda is gelaco turiu...O va kazko tokio tamsesnio vyshninio reik paieshkot g.gif

O jei ant jos pabandyt randona uzdet? g.gif Kazi kas gautusi.
Papildyta:
QUOTE(Indrushka @ 2011 09 26, 13:38)
Gal jau minėjai bet neuzsekiau per ką uzsakineji? Kiek gelisho buteliukas gaunasi?

Per rudaplauke,4 gelac ir 1 gelish atsejo 153 litus smile.gif Kiek kievienas atskirai tiksliai nepasakysiu,nes bendra suma gaunu.Bet mazdaug po 30 litu.
Atsakyti
umn.gif priminkit man sklerozei ,kuris ten prancuzo baltas, kad nereiktu 2 sluoksniais tept? blush2.gif
kazkokia buvo sleek white ir SNOW BUNNY ? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 26 rugsėjo 2011 - 16:03
QUOTE(Jolkuce @ 2011 09 26, 15:59)
umn.gif  priminkit man sklerozei ,kuris ten prancuzo baltas, kad nereiktu 2 sluoksniais tept? blush2.gif
kazkokia buvo sleek white ir SNOW BUNNY ? unsure.gif

Sheek white 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2011 09 26, 17:19)
Sheek white  4u.gif

4u.gif bardzo dznekuje biggrin.gif Nes dabar vartau neta , ir ziuriu kad ir su bunny daro french..bet va kazin is kiek sluoksniu..Ar tikrai white is vieno ipac baltai uzsitepa? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2011 09 26, 16:21)
4u.gif bardzo dznekuje  biggrin.gif  Nes dabar vartau neta , ir ziuriu kad ir su bunny daro french..bet va kazin is kiek sluoksniu..Ar tikrai white is vieno ipac baltai uzsitepa? blush2.gif

As 2 dedu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Morgan @ 2011 09 26, 17:23)

g.gif mmm va cia ir dilema unsure.gif jauciu jei storiau tepi-tai sutraukia kaip ir spalvas bet kurias..velnias biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NMT @ 2011 09 26, 10:27)
Dar neskubėk smile.gif Aš turiu šią spalvą ir man ji po savaitės nešiojimo pasidaro tokia murzina ir iš kitų esu tą patį girdėjus.
viliuosi, ar jum taip nebūna?

Ne, nebūna schmoll.gif

QUOTE(Morgan @ 2011 09 26, 12:49)
Jo,galvoju dar ir ta rozini paimsiu,nes tik sian eisiu vest pinigu,tai kol nepervedziau laukiu atsakymo ar nepardve g.gif
Dabar laukiu dar
My Webpage
My Webpage
My Webpage
My Webpage

Antrąją spalvą turiu, tai ten tie blizgučiai daugiau geltoni, nei rudi. Pirkdama kitaip tą spalvą įsivaizdavau. O Good Gosip pardaviau visai neseniai, nesusidraugavau su ja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2011 09 26, 16:21)
4u.gif bardzo dznekuje  biggrin.gif  Nes dabar vartau neta , ir ziuriu kad ir su bunny daro french..bet va kazin is kiek sluoksniu..Ar tikrai white is vieno ipac baltai uzsitepa? blush2.gif

Man užtenka vieno, atrodo lyg nelygiai dengiasi, bet kol džiūsta gražiai pasiskirsto:) pradzioj dedavau pirma plona ir dar antra, bet man labai stori galiukai gaudavosi, tai dabar dedu viena ir tikrai baltumo užtenka. Hunny skirta eiliniam baltam lakavimui, bet tikrai ne frenchui, bent man taip sakė nagavitoj, tai aš jo net nepirkau
Atsakyti