Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(GitutePav @ 2011 09 26, 07:02)
Atsiprasau uz kvaila klausima, bet kaip jus idedat savo nuotraukytes pasirodyt, nu niekaip nerandu kur?! g.gif

prašom http://www.supermama...howtopic=727491

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2011 09 25, 13:01)
Įdedu savo mėgėjišką nusilakavimą. gal kam bus naudinga kaip atrodo Gelish Light Elegant spalva.

g.gif truksta ryshkumo muset fotkeje, nes keistai ziuris tokia lyg paplaukus, ir man rodos ji ruzavesne realiai negu foto, ar ne? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2011 09 26, 08:21)
g.gif  truksta ryshkumo muset fotkeje, nes keistai ziuris tokia lyg paplaukus, ir man rodos ji ruzavesne realiai negu foto, ar ne? rolleyes.gif

Cia del to kad fotkinta ant juodo fono smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Morgan @ 2011 09 26, 09:27)
Cia del to kad fotkinta ant juodo fono smile.gif

unsure.gif sakai..siaip idomu kaip dienos shviesoj atrodytu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2011 09 26, 09:21)
g.gif  truksta ryshkumo muset fotkeje, nes keistai ziuris tokia lyg paplaukus, ir man rodos ji ruzavesne realiai negu foto, ar ne? rolleyes.gif

Iš tiesų tai realiai ružavesnė. Reiktų pabandyti dienos šviesoje nufotografuoti. Bet jau bandžiau ir ant palangės, tada viskas tik žybsi, ir dar kitoj vietoj. Nesigauna ryški foto doh.gif Ant to juodo bene geriausiai gavosi.

Morgan, kaip tu taip tiesiai prancūzišką pasidarai. Nu man vis kai sau darau išeina su pakreivojimais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2011 09 26, 10:03)
Iš tiesų tai realiai ružavesnė. Reiktų pabandyti dienos šviesoje nufotografuoti. Bet jau bandžiau ir ant palangės, tada viskas tik žybsi, ir dar kitoj vietoj. Nesigauna ryški foto  doh.gif  Ant to juodo bene geriausiai gavosi.

Morgan, kaip tu taip tiesiai prancūzišką pasidarai. Nu man vis kai sau darau išeina su pakreivojimais  doh.gif

Atkapsciau nete dienos shviesoje irgi foto su ta pacia spalva ir man visai nieko pasirode bigsmile.gif reiks gal pasijamt ir sau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2011 09 26, 10:08)
Atkapsciau nete dienos shviesoje irgi foto su ta pacia spalva ir man visai nieko pasirode  bigsmile.gif  reiks gal pasijamt ir sau g.gif

Dar neskubėk smile.gif Aš turiu šią spalvą ir man ji po savaitės nešiojimo pasidaro tokia murzina ir iš kitų esu tą patį girdėjus.
viliuosi, ar jum taip nebūna?
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2011 09 26, 08:56)
unsure.gif sakai..siaip idomu kaip dienos shviesoj atrodytu  rolleyes.gif

Pagal mane tai grazus lakas smile.gif

QUOTE(viliuosi @ 2011 09 26, 09:03)
Morgan, kaip tu taip tiesiai prancūzišką pasidarai. Nu man vis kai sau darau išeina su pakreivojimais  doh.gif

Jau isdirbau ranka kazkaip smile.gif

Nu dar laukiu 4 spavyciu,turesiu jau 13 laku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Alice in wonderland @ 2011 09 26, 08:09)

ACIU smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NMT @ 2011 09 26, 10:27)
Dar neskubėk smile.gif Aš turiu šią spalvą ir man ji po savaitės nešiojimo pasidaro tokia murzina ir iš kitų esu tą patį girdėjus.
viliuosi, ar jum taip nebūna?

unsure.gif Ooo sitokio tai dalykelio nenoreciau g.gif
Papildyta:
QUOTE(Morgan @ 2011 09 26, 11:14)
Pagal mane tai grazus lakas smile.gif
Jau isdirbau ranka kazkaip smile.gif

Nu dar laukiu 4 spavyciu,turesiu jau 13 laku thumbup.gif

bigsmile.gif A tu ka, dar uzsisakei? lotuliukas.gif lotuliukas.gif Va va sakiau , kad poto tai tampa liga ir noris dar ir dar lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2011 09 26, 11:27)
bigsmile.gif  A tu ka, dar uzsisakei? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Va va sakiau , kad poto tai tampa liga ir noris dar ir dar lotuliukas.gif

Aha,dar 4,ir viena sm pirkau,bet galvoju dar viena paimsiu is tos pacios doh.gif Ai neprapuls,nes jau turiu norinciu ateit lakuotis lotuliukas.gif Vienai kitai padariau,pamato ir teiraujasi,ziurek bizniu uzsiimsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Morgan @ 2011 09 26, 12:41)
Aha,dar 4,ir viena sm pirkau,bet galvoju dar viena paimsiu is tos pacios doh.gif Ai neprapuls,nes jau turiu norinciu ateit lakuotis lotuliukas.gif Vienai kitai padariau,pamato ir teiraujasi,ziurek bizniu uzsiimsiu biggrin.gif

Kokias si karta, maciau kad shelac emei ruda ir rozini pasemei dar ? ta? biggrin.gif biggrin.gif Nu vo i bizniausi tuoj lotuliukas.gif
Atsakyti