Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Alice in wonderland @ 2011 09 20, 16:56)
Geras  thumbup.gif 
aš kaip tik kelis psl. atgal esu savo foto "Good gossip" įdėjusi, tai atrodo visai kaip kitokios spalvos gelis  smile.gif
Labai gražu  4u.gif

Dekui, kolkas sis mano the bestas wub.gif wub.gif dar ne viena spalva taip nesuzavejusi manes..Nu nebent, kuri nors is jusu nustebins kokia nematyta bigsmile.gif .O skirias gal del apsvietimo kampo, plius fotkinta dienos gal sviesoj buvo?
Kazkuri cia klause rimtai, po kiek lako buteliuku turit nusipirkusios pvz? bigsmile.gif Susiskaiciavau savus- 12 blink.gif doh.gif lotuliukas.gif gana pirkt jomajo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 20 rugsėjo 2011 - 16:01
Sveiki.Sakykit,kam naudojamas sitas

user posted image

Rozinis tai zinau,kad nuvalymui naudojamas.
Atsakyti
QUOTE(asta1976 @ 2011 09 20, 17:50)
Sveiki.Sakykit,kam naudojamas sitas

user posted image
Rozinis tai zinau,kad nuvalymui naudojamas.

Sis naudojamas nagu lako lipnumui nuvalyti, ruzavas - nutirpinti laka.
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2011 09 20, 17:59)
Sis naudojamas nagu lako lipnumui nuvalyti, ruzavas - nutirpinti laka.

Tai jis reikalingas lakavimo eigoje? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(asta1976 @ 2011 09 20, 18:04)
Tai jis reikalingas lakavimo eigoje?  ax.gif

Na i proceso pabaiga labiau biggrin.gif , nes pabaigus lakuoti nagus, jie turi lipnu sluoksni, kuris situo skysciu ir yra nuvalomas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 20 rugsėjo 2011 - 17:06
QUOTE(Jolkuce @ 2011 09 20, 18:06)
Na i proceso pabaiga labiau biggrin.gif , nes pabaigus lakuoti nagus, jie turi lipnu sluoksni, kuris situo skysciu ir yra nuvalomas.

Vaje,kol ivaziuosiu i visa procesa doh.gif

Gossip spalvyte superine,turbut ir man reik tokia imt. Gal dar galit rekomenduot kokia? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(asta1976 @ 2011 09 20, 18:09)
Vaje,kol ivaziuosiu i visa procesa  doh.gif

Gossip spalvyte superine,turbut ir man reik tokia imt. Gal dar galit rekomenduot kokia?  blush2.gif

Nieko nieko,po biskuti.O iskylantiems klausimams gi visad SM pagalba pasiruosus visa para laugh.gif
O del spalvu labai asmenishka, ziurint kokie atspalviai patinka , kokiu spalvu norisi:sviesiu, ryshkiu ir t.t. SItam puslapyje va yra visos spalveliu paletes beveik, galit pasizvalgyti mirksiukas.gif http://blog.esthersn...d-applications/
Atsakyti
[quote=Jolkuce,2011 09 20, 18:13]
Nieko nieko,po biskuti.O iskylantiems klausimams gi visad SM pagalba pasiruosus visa para laugh.gif

Super thumbup.gif drinks_cheers.gif

As Jums dar i AZ brukstelsiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2011 09 20, 16:45)
taip gelish smile.gif
JO ana violetava galima ir 3 sluoksniais dengti, gal rimtai butu ryshkesne g.gif  Alia vistiek mano favoritas lieka Good Gossip, nors kazkuriai cia labai nepatiko ryshkumas ir norejo atsikratyt, o as va 2 buteliuka pirkau bigsmile.gif  per vasara sudulkejo kaip mat biggrin.gif
user posted image

Va o man ši spalva per ryški raudona. Prieš tai jūsų lakuota gražesnė.
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2011 09 20, 15:59)
Kazkuri cia klause rimtai, po kiek lako buteliuku turit nusipirkusios pvz?  bigsmile.gif Susiskaiciavau savus- 12  blink.gif  doh.gif  lotuliukas.gif  gana pirkt jomajo...

aš turiu kol kas tris ax.gif
Harmony gelish "Good gossip" user posted image
Harmony gelish "Ocean wave" user posted image
ir Jessica Geleration "Mystic" user posted image

Dabar dairausi tamsaus rudo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2011 09 20, 18:42)
Va o man ši spalva per ryški raudona. Prieš tai jūsų lakuota gražesnė.

Taigi cia kiekvienam pagal skoni smile.gif

Alice in wonderlandO kaip tau sitie patiko ? Jessica Geleration as pardaviau, man kazkoks nesusipratimas, arba as nemokejau jo lakuot ir dziovint biggrin.gif buvau pasemus toki ryshkiai raudona, kraujini..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 20 rugsėjo 2011 - 19:07
QUOTE(Jolkuce @ 2011 09 20, 19:01)
Alice in wonderlandO kaip tau sitie patiko ?  Jessica Geleration as pardaviau, man kazkoks nesusipratimas, arba as nemokejau jo lakuot ir dziovint biggrin.gif buvau pasemus toki ryshkiai raudona, kraujini..

Dar neišbandžiau. Reikės pabandyti sekantį kartą. Žiūriu, kad ant buteliuko parašyta, jog UW lempoje reikia tik 1 min. laikyti g.gif
Parašysiu atsiliepimą vėliau 4u.gif
Atsakyti