Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Jolkuce @ 2011 09 19, 21:08)
Aishku geriausia butu orginali Led pvz, kad ir tu paciu gelish harmony gamintoju, jei leidzia kishene.bet ne paslaptis, kad visas detales gamina kinieciai-tai jei uz varda norit moketi daugiau, galit pirkti ir pas juos.merginos kuo puikiausiai ir dirba ir del saves perka pas brolius kiniecius ir nesuper brangiai tas lempas 4u.gif galima ir uz 60-70 ebejuje rasti  g.gif

4u.gif Ieškosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karklas @ 2011 09 19, 21:41)
4u.gif Ieškosiu  smile.gif

Yra mergaites kurios mama i china vazineja ir galima uzsakyt kd parveztu.Jei domina parasysiu az mirksiukas.gif Pvz perku znyples pas ja po 5 lt,kur pas mus kokius 25 kainuoja.Nu laaabai fainos,mazos ir astrios.Dar dbar freza uzsisakiau.
Atsakyti
QUOTE(Morgan @ 2011 09 20, 08:33)
Yra mergaites kurios mama i china vazineja ir galima uzsakyt kd parveztu.Jei domina parasysiu az mirksiukas.gif Pvz perku znyples pas ja po 5 lt,kur pas mus kokius 25 kainuoja.Nu laaabai fainos,mazos ir astrios.Dar dbar freza uzsisakiau.

Domina, parašykit.Noriu susipirkti visas priemonės, tai žiūrinėjuos dabar.
Atsakyti
QUOTE(Morgan @ 2011 09 20, 08:33)

ir man ax.gif man frezos reikia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alice in wonderland @ 2011 09 19, 13:49)
o aš va šituos mačiau, tai man labai patiko  bigsmile.gif
tik gal čia ant kokio juodo pagrindo....  g.gif
http://theresabloor....third-nail.html

tos Aurora serijos ziauriai grazios spalvos bigsmile.gif

net nezinociau kuria rinktis lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jazira: 20 rugsėjo 2011 - 10:55
As is USA ebay uzsisakiau lakus kelis ir baze, tai zymiai pigiau gausis nei Lt perkant, ir jie siuncia i Lietuva, yra kai kurie kainas shipo uzsideje dideles, o kiti visai normalias.
Man dar klausimukas - tos kurios ir priauginat gelinius nagucius ir lakuojat geliniu laku - ar su ta pacia priemone veliau viska nuiminejat?
Zinau, kad nuimineja su acetonu, bet man idomu ar yra koks geresnis valiklis, kuris gerai nuima ir nereikia smarkiai nagu trint ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Snake @ 2011 09 20, 11:51)
As is USA ebay uzsisakiau lakus kelis ir baze, tai zymiai pigiau gausis nei Lt perkant, ir jie siuncia i Lietuva, yra kai kurie kainas shipo uzsideje dideles, o kiti visai normalias.
Man dar klausimukas - tos kurios ir priauginat gelinius nagucius ir lakuojat geliniu laku - ar su ta pacia priemone veliau viska nuiminejat?
Zinau, kad nuimineja su acetonu, bet man idomu ar yra koks geresnis valiklis, kuris gerai nuima ir nereikia smarkiai nagu trint  ax.gif

Kas nereikia nieko trint smile.gif Yra removeris specialus,kaina apie 15 lt. mirksiukas.gif Tik nei nuo removerio t nei nuo acetono as skirtumo nepastebejau.Tik tiek kad smarves tokios nera smile.gif
Atsakyti
bigsmile.gif Na va spejau ant draugaites isbandyt gauta nauja spalvyte bigsmile.gif
user posted image

P.S merginos apie frezas ir kitas priemones nagu priauginimui disklutuokit geriau cia Nagu priauginimas
Atsakyti
QUOTE(Morgan @ 2011 09 20, 13:22)
Kas nereikia nieko trint smile.gif Yra removeris specialus,kaina apie 15 lt. mirksiukas.gif Tik nei nuo removerio t nei nuo acetono as skirtumo nepastebejau.Tik tiek kad smarves tokios nera smile.gif

Kokį removerį naudojat? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Jolkuce @ 2011 09 20, 13:44)
bigsmile.gif  Na va spejau ant draugaites isbandyt gauta nauja spalvyte  bigsmile.gif
user posted image

Graži spalvytė. Čia Gelish?
Atsakyti
QUOTE(Snake @ 2011 09 20, 11:51)
Zinau, kad nuimineja su acetonu, bet man idomu ar yra koks geresnis valiklis, kuris gerai nuima ir nereikia smarkiai nagu trint  ax.gif

as naudoju Harmony nuemeja, skirtuma tarp acetono ir jo matau dideli, ne tik kvapo klausimu, nagas maziau sauseja ir pan. Acetona nuemus net pirstu galiukai pabaltave buna, o va su harmony taip niekad nera buve schmoll.gif ax.gif
Jolkuce va sitos spalvos mano klientes nori 3 sluoksniu, nes ryskesne gaunasi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2011 09 20, 14:38)
Kokį removerį naudojat? 4u.gif
Papildyta:

Graži spalvytė. Čia Gelish?

taip gelish smile.gif
JO ana violetava galima ir 3 sluoksniais dengti, gal rimtai butu ryshkesne g.gif Alia vistiek mano favoritas lieka Good Gossip, nors kazkuriai cia labai nepatiko ryshkumas ir norejo atsikratyt, o as va 2 buteliuka pirkau bigsmile.gif per vasara sudulkejo kaip mat biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 20 rugsėjo 2011 - 15:51
QUOTE(Jolkuce @ 2011 09 20, 15:45)
Alia vistiek mano favoritas lieka Good Gossip,

Geras thumbup.gif
aš kaip tik kelis psl. atgal esu savo foto "Good gossip" įdėjusi, tai atrodo visai kaip kitokios spalvos gelis smile.gif
Labai gražu 4u.gif
Atsakyti