QUOTE(Indrushka @ 2011 09 17, 21:51)
na as lakuojuos juo jau 10 menesiu ir nagai tikrai ''nesusipartaline''
manau priklauso ir nuo lako ir nuo meistro ir dar nuo daug daug ko Kitoms kalk i galva, kiek nori, kad nenusiiminekit pacios, nelaupykit jei krastukas atsoko ir pan, bet neeee, nusilupa su nago plokstele, o paskui verkia, kad oj oj labai nagai isplonejo
Gerai Morgan sako, kaip ir yra zmoniu mananciu, kad nagu priauginimas nagus 'partalina' taip ir gelis lakas. Kiek zmoniu tiek nuomoniu, man tai nuostabus dalykas
manau priklauso ir nuo lako ir nuo meistro ir dar nuo daug daug ko Kitoms kalk i galva, kiek nori, kad nenusiiminekit pacios, nelaupykit jei krastukas atsoko ir pan, bet neeee, nusilupa su nago plokstele, o paskui verkia, kad oj oj labai nagai isplonejo
Gerai Morgan sako, kaip ir yra zmoniu mananciu, kad nagu priauginimas nagus 'partalina' taip ir gelis lakas. Kiek zmoniu tiek nuomoniu, man tai nuostabus dalykas
pritariu, kad labai svarbu kokiu budu nuimamas tas lakas/gelis... as va buvau shellac pedikiura pasidarius ir nenusiemiau normaliai, o praejus gal 5 savaitem kai eme atsokineti, nulupinejau, tai dabar matau, kad sausi nagai ir skilineja. o va shellac manikiura dariausi daug kartu ir be pertrauku ir su pertraukom, tai viskas gerai