Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(viliuosi @ 2011 09 16, 15:51)
Pasidalinkit po to ar neapmuitino  4u.gif

taigi iki 75lt , nemuitina ...O as pirkau is skirtingu pardaveju ax.gif O ne is vieno visus..
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2011 09 17, 17:25)
taigi iki 75lt , nemuitina ...O as pirkau is skirtingu pardaveju ax.gif  O ne is vieno visus..

Supratau, ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Aš čia pirmąkart ax.gif Vakar išbandžiau nagų lakavimą ilgalaikiu nagų laku thumbup.gif Super dalykas..kažin kiek kainuotų viską susipirkti ir tvakytis pačiai ir ko ten reikia? blush2.gif Dar draugei kokiai retkarčiais..mėgstu krapšytis ax.gif Ir kur pirkti labiausiai apsimoka APšvieskit prašau
Atsakyti
QUOTE(Milinga @ 2011 09 17, 17:44)
Sveikos  4u.gif
Aš čia pirmąkart ax.gif    Vakar išbandžiau nagų lakavimą ilgalaikiu nagų laku    thumbup.gif Super dalykas..kažin kiek kainuotų viską susipirkti ir tvakytis pačiai ir ko ten reikia? blush2.gif  Dar draugei kokiai retkarčiais..mėgstu krapšytis    ax.gif  Ir kur pirkti labiausiai apsimoka  APšvieskit prašau

Keli puslapiai atgal yra surasyta ko reika mirksiukas.gif LT viskas kainuoja 300 lt(jei nagavitoj) plius lemp,is jav siustis pigiau. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Morgan @ 2011 09 17, 17:54)
Keli puslapiai atgal yra surasyta ko reika mirksiukas.gif LT viskas kainuoja 300 lt(jei nagavitoj) plius lemp,is jav siustis pigiau. mirksiukas.gif

taip, radau jau..na, nežinau ar verta investuoti, reiks dar pagalvoti g.gif Bet labai "užkabino" šis lakavimo būdas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Milinga @ 2011 09 17, 17:57)
taip, radau jau..na, nežinau ar verta investuoti, reiks dar pagalvoti  g.gif Bet labai "užkabino" šis lakavimo būdas ax.gif

jo, čia tas gelinis lakavimasis yra kaip labai fainas žaislas (bent jau aš taip jaučiuosi) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Alice in wonderland @ 2011 09 17, 19:23)
jo, čia tas gelinis lakavimasis yra kaip labai fainas žaislas (bent jau aš taip jaučiuosi)  blush2.gif

Kuris anksciau ar veliau , ais ant lentynos dulkiu rinkt? biggrin.gif Arba kol mergos "susipartalina" sau nagus.Cia nesnai forume vienam skaiciau, kaip smarkiai viena dziaugesi,o poto graudziai verke, kokie prasti ir issauseje pasidare nagai ir ojei ojei biggrin.gif Siaip musiau faktas praeis sita banga, bus kazkas naujo vel thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 17 rugsėjo 2011 - 18:55
QUOTE(Alice in wonderland @ 2011 09 17, 18:23)
jo, čia tas gelinis lakavimasis yra kaip labai fainas žaislas (bent jau aš taip jaučiuosi)  blush2.gif

Ir sakyciau,nelabai pigus. doh.gif

QUOTE(Jolkuce @ 2011 09 17, 18:29)
Kuris anksciau ar veliau , ais ant lentynos dulkiu rinkt? biggrin.gif  Arba kol mergos "susipartalina" sau nagus.Cia nesnai forume vienam skaiciau, kaip smarkiai viena dziaugesi,o poto graudziai verke, kokie prasti ir issauseje pasidare nagai ir ojei ojei biggrin.gif Siaip musiau faktas praeis sita banga, bus kazkas naujo  vel thumbup.gif

Cia kaip ir nagu priauginimas biggrin.gif
Atsakyti
Kuris anksciau ar veliau , ais ant lentynos dulkiu rinkt? biggrin.gif  Arba kol mergos "susipartalina" sau nagus.Cia nesnai forume vienam skaiciau, kaip smarkiai viena dziaugesi,o poto graudziai verke, kokie prasti ir issauseje pasidare nagai ir ojei ojei biggrin.gif Siaip musiau faktas praeis sita banga, bus kazkas naujo  vel thumbup.gif

Jei nagai pradės "partalintis" tai reikės padaryti pertraukėlę, o jei ir tai nepadės, reiks visą turtą nešti į išparduotuvę biggrin.gif

O dėl to "partalinimosi"... Buvau čia neseniai pas savo manikiuristę, pradėjome kalbėtis apie tuos gelinius lakavimus, tai ji mane perspėjo, kad gali nagai suprastėti kad ir po pirmo lakavimo. Vakar jau nusigrandžiau savo pirmą pralakavimą (ojoj kiek vargo apturėjau doh.gif doh.gif doh.gif ), tai nagai kaip ir nesuprastėję. Na... bus matyt kaip toliau bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alice in wonderland @ 2011 09 17, 21:34)
Jei nagai pradės "partalintis" tai reikės padaryti pertraukėlę, o jei ir tai nepadės, reiks visą turtą nešti į išparduotuvę  biggrin.gif

O dėl to "partalinimosi"... Buvau čia neseniai pas savo manikiuristę, pradėjome kalbėtis apie tuos gelinius lakavimus, tai ji mane perspėjo, kad gali nagai suprastėti kad ir po pirmo lakavimo. Vakar jau nusigrandžiau savo pirmą pralakavimą (ojoj kiek vargo apturėjau  doh.gif  doh.gif  doh.gif ), tai nagai kaip ir nesuprastėję. Na... bus matyt kaip toliau bus  g.gif

Koki laka gramdei?Turbut is tu pigesniu,nes jie ziaaauriai sunkiai nusiema. doh.gif As su gelezine lopetele nuiminejau doh.gif
Atsakyti

na as lakuojuos juo jau 10 menesiu ir nagai tikrai ''nesusipartaline'' rolleyes.gif
manau priklauso ir nuo lako ir nuo meistro ir dar nuo daug daug ko rolleyes.gif Kitoms kalk i galva, kiek nori, kad nenusiiminekit pacios, nelaupykit jei krastukas atsoko ir pan, bet neeee, nusilupa su nago plokstele, o paskui verkia, kad oj oj labai nagai isplonejo doh.gif
Gerai Morgan sako, kaip ir yra zmoniu mananciu, kad nagu priauginimas nagus 'partalina' taip ir gelis lakas. Kiek zmoniu tiek nuomoniu, man tai nuostabus dalykas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2011 09 17, 23:51)
Kitoms kalk i galva, kiek nori, kad nenusiiminekit pacios,

O man kaip tik manikiūrininkė patarė pačiai namuose nusiimti g.gif Kantriai, atsargiai unsure.gif

Bent jau kaip papasakojo: atsargiai padildinti dilde lako paviršių (kad neliktų blizgių vietų), tada uždėti vatą suvilgytą acetoniniu lako valikliu ir 10 min. apvynioti folija, plėvele , o praėjus tam laikui - pabandyti mediniu pagaliuku nustumti likučius. Jei iškart nepavyksta, tai vėl uždėti su acetonu (tik trumpiau laikyti) vatos ir vėl bandyti mediniu pagaliuku pagremžti. Namie tai sakė atvirkščiai neskubant viską galima padaryti, o va salonuose minėjo, kad būna ir paskuba g.gif

Dabar galvoju ar tikrai pačiai bandyti nuimti unsure.gif
Atsakyti