Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Morgan @ 2011 09 12, 20:53)
Yra,bet lakavimo procedura iprasta kaip ir gelinio lakavimo smile.gif

Na na - dar spalvu horizonte nematyti ? bigsmile.gif O tau nera taip, kad kai lakuoji prancuza, galiukas iseina toks iskilesnis kur balta juosta? Atejo siandien viena mergaiciuke, nu visi galai kur baltas-kaip ant kalniuko doh.gif kazkokia nesamone ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 12 rugsėjo 2011 - 21:11
QUOTE(Jolkuce @ 2011 09 12, 21:06)
Na na - dar spalvu horizonte nematyti ? bigsmile.gif O tau nera taip, kad kai lakuoji prancuza, galiukas iseina toks iskilesnis kur balta juosta? Atejo siandien viena mergaiciuke, nu visi galai kur baltas-kaip ant kalniuko doh.gif  kazkokia nesamone ...

Labukas,nu kad kalniukas matytusi tai ne g.gif Turbut labai storai tepe g.gif As 2 sluoksnius dedu,vienas toks nelabai lygus ir grazus buna,o kai antra uzdedu susilygina spalva.
Nu kad tik ka uzsakiau,dar kokias kelias savaites nesimatyt biggrin.gif Dar tik 8 diena mano priauginimai iskeliavo i LT.

Matei viskas nagams temoj lakiukius 3 viena pana parduoda,tokius benzino spalvos bigsmile.gif Paprastus,ne gelinius.Griebiau viena,pamenu vaikystej labai megau tokius,nu man labai grazu rolleyes.gif Ir dar dailes pasiemiau 10,bandysiu piesaliot.
Atsakyti
QUOTE(Morgan @ 2011 09 13, 08:09)
Labukas,nu kad kalniukas matytusi tai ne g.gif Turbut labai storai tepe g.gif As 2 sluoksnius dedu,vienas toks nelabai lygus ir grazus buna,o kai antra uzdedu susilygina spalva.
Nu kad tik ka uzsakiau,dar kokias kelias savaites nesimatyt biggrin.gif Dar tik 8 diena mano priauginimai iskeliavo i LT.

Matei viskas nagams temoj lakiukius 3 viena pana parduoda,tokius benzino spalvos bigsmile.gif Paprastus,ne gelinius.Griebiau viena,pamenu vaikystej labai megau tokius,nu man labai grazu rolleyes.gif Ir dar dailes pasiemiau 10,bandysiu piesaliot.

Tuos tokius perlamutrinius, melsvai violetinius?O as va atvirksciai nemegeja,apskritai perlamutrui, o da tokios spalvos, man nagai kaip ligoti atrodo hihihi.gif Niu net cia muset tik man biggrin.gif
Jo tai dar ilgai laukt siuntinelio tau unsure.gif Manishkiai tai kaip ir turetu jau kita savaite pasirodyti bigsmile.gif
gaila, kad nenufotkinau to prancuzo mergaites doh.gif , blem , o dar kai pasake, kad mokejo 25 eurus-tai isvis isiziojauuz toki lakavima ir 5 neduociau schmoll.gif tik kaip idomiaia sake Airijoj situs lakus vadina - Poligel biggrin.gif Musiau sutrumpino nail polish biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2011 09 13, 07:33)
Tuos tokius perlamutrinius, melsvai violetinius?O as va atvirksciai nemegeja,apskritai perlamutrui, o da tokios spalvos, man nagai kaip ligoti atrodo  hihihi.gif Niu net cia muset tik man biggrin.gif
Jo tai dar ilgai laukt siuntinelio tau unsure.gif  Manishkiai tai kaip ir turetu jau kita savaite pasirodyti bigsmile.gif
gaila, kad nenufotkinau to prancuzo mergaites doh.gif , blem , o dar kai pasake, kad mokejo 25 eurus-tai isvis isiziojauuz toki lakavima ir 5 neduociau schmoll.gif tik kaip idomiaia sake Airijoj situs lakus vadina - Poligel  biggrin.gif Musiau sutrumpino nail polish  biggrin.gif

As siaip perlamutro irgi nemegeja,bet sita spalvyte man baisiai patinka,ir jau 100 metu neturejau tokios doh.gif Zinai,kiekvienam savo.Galvoju kad tu ne viena tokia biggrin.gif
Nu as kita savaite jau tikiuosi priauginimo reikmenu,tik 7 buteliukai vienoj dezej,dar 2 kitoj.Tai neaisku ar kartu ateis abi g.gif Bandysiu pradzioj ant mamos lotuliukas.gif O ko tu lauki? bigsmile.gif
Nu Airiai ir anglai isvis keisti zmones,tai nesistebek.Mano drauge dirba UK kirpykloj.Tai sake kai padaro panoms keratino tiesinima,jos galvos visa menesi ir neplauna,vaiksto tokiom riebaluotom galvom blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Morgan @ 2011 09 13, 08:40)
As siaip perlamutro irgi nemegeja,bet sita spalvyte man baisiai patinka,ir jau 100 metu neturejau tokios doh.gif Zinai,kiekvienam savo.Galvoju kad tu ne viena tokia biggrin.gif
Nu as kita savaite jau tikiuosi priauginimo reikmenu,tik 7 buteliukai vienoj dezej,dar 2 kitoj.Tai neaisku ar kartu ateis abi g.gif Bandysiu pradzioj ant mamos lotuliukas.gif O ko tu lauki? bigsmile.gif
Nu Airiai ir anglai isvis keisti zmones,tai nesistebek.Mano drauge dirba UK kirpykloj.Tai sake kai padaro panoms keratino tiesinima,jos galvos visa menesi ir neplauna,vaiksto tokiom riebaluotom galvom blink.gif

biggrin.gif laukiu 3 gelish spalvu,blizganciu:Good gossip,June Bride, Elegant Wish blush2.gif jojo kirpyklu mena irgi pasakojo,kad moki milijonus, o ten net plauku galiuku nemoka pakirpti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2011 09 13, 07:58)
biggrin.gif  laukiu 3 gelish spalvu,blizganciu:Good gossip,June Bride, Elegant Wish  blush2.gif jojo kirpyklu mena irgi pasakojo,kad moki milijonus, o ten net plauku galiuku nemoka pakirpti doh.gif

Pas mane buvo elegant wish uzsakime,bet negavo.Kazkas greitesnis buvo g.gif Ne tu? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Morgan @ 2011 09 13, 13:05)
Pas mane buvo elegant wish uzsakime,bet negavo.Kazkas greitesnis buvo g.gif Ne tu? lotuliukas.gif

Nus nezinau nezinau biggrin.gif As is ebejaus emiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2011 09 13, 07:58)
biggrin.gif  laukiu 3 gelish spalvu,blizganciu:Good gossip,June Bride, Elegant Wish  blush2.gif jojo kirpyklu mena irgi pasakojo,kad moki milijonus, o ten net plauku galiuku nemoka pakirpti doh.gif

tą good gossip aš turiu, bet žiūriu per google vaizdus, tai tas elegent wish toks visai nieko ... g.gif Labai noriu tokio kažko panašaus rudo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Alice in wonderland @ 2011 09 13, 14:39)
tą good gossip aš turiu, bet žiūriu per google vaizdus, tai tas elegent wish toks visai nieko ...  g.gif  Labai noriu tokio kažko panašaus rudo  ax.gif

na tas nerudas, toks violetinis tamsiai kazkoks lyg murzinas...Velniai zino, realiai visad spalvos kitaip atrodo doh.gif As noreciau- shokoladinio tamsiai cool.gif Kazin ar turi Gelishas toki pvz g.gif
Yra sweet chocolade g.gif bet seipsau user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 13 rugsėjo 2011 - 13:51
QUOTE(Jolkuce @ 2011 09 13, 13:49)
As noreciau- shokoladinio tamsiai cool.gif Kazin ar turi Gelishas toki pvz g.gif

jo, man tas sweet chocolade irgi šiaip sau. Aš irgi noriu be blizgučių, kad būtų tamsiai šokoladinis. Kiek žiūrėjau iš tamsiai rudos, tai Harmony kaip ir neturi, pagrinde blizgūs.
Turi Shellac (bet aišku kaina kosmosas, tai jau atkrenta), turi OPI Axxium (irgi kosmosas) ir turi IBD Gelac. Jei aš neapsirinku, tu kažkada buvai parašiusi čia į temą, kad graži spalva yra IBD Gelac "Cinamon coffee" g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alice in wonderland: 13 rugsėjo 2011 - 14:23
Tai puiku thumbup.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alice in wonderland @ 2011 09 13, 15:23)
jo, man tas sweet chocolade irgi šiaip sau. Aš irgi noriu be blizgučių, kad būtų tamsiai šokoladinis. Kiek žiūrėjau iš tamsiai rudos, tai Harmony kaip ir neturi, pagrinde blizgūs.
Turi Shellac (bet aišku kaina kosmosas, tai jau atkrenta), turi OPI Axxium (irgi kosmosas) ir turi IBD Gelac. Jei aš neapsirinku, tu kažkada buvai parašiusi čia į temą, kad graži spalva yra IBD Gelac "Cinamon coffee"  g.gif

Cinamon coffee , turiu sita, bet ji ne gryna ruda,o tokia bordavai rudai blizgi http://t3.gstatic.co...JB8lUmH3ni_nwnV va sioje foto matos tas bordavumas raudonas, o realiai ji tamsesne ir daugiau turi rudumo, na siaip kaip spalva -ryshki ir tikrai skani thumbup.gif , bet turi ir blizgucio ir biskuti perlamutriuko lyg ir..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 13 rugsėjo 2011 - 14:46