Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Morgan @ 2011 09 09, 16:15)
Nu va,dabar geliniu laku uz 100 doleriuku uzsakiau doh.gif Manija,manija,manija... biggrin.gif

bigsmile.gif liuks darbukas, o dar lauzeisi mane jamt biggrin.gif Nieko sau sumeles bigsmile.gif cia taip konkreciai ziuriu apsipirkinejam...Kur uzsakineai lakiukus ir kokius bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2011 09 09, 15:37)
bigsmile.gif  liuks darbukas, o dar lauzeisi mane jamt biggrin.gif Nieko sau sumeles  bigsmile.gif  cia taip konkreciai ziuriu apsipirkinejam...Kur uzsakineai lakiukus ir kokius  bigsmile.gif

Niu tai ateik biggrin.gif Pajamsiu. lotuliukas.gif
Nu zinok neatsilaikiau doh.gif Dabar amazon gelacai p 6.5 bakso plius siuntimas apie 3.Nu tai apie 10 grubiai skaiciuojant,pigiau grybo.Tai kelis tokius pasiemiau kelis gelishus ir susidare.Jau kaip imanoma valiau karzinka,bandziau issimt pacius nereikalingiausius arba neeinamiausius ir gavosi kas gavosi lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Morgan: 09 rugsėjo 2011 - 19:37
sveikos,

o kas kiek laiko pertrauką reikia daryti? nuolat gi gelinio nenaudosi?vakar nulūžo nagas - tai kai pamačiau, kokios jis kokybės likęs blink.gif
Atsakyti
QUOTE(InRed @ 2011 09 10, 08:06)
sveikos,

o kas kiek laiko pertrauką reikia daryti? nuolat gi gelinio nenaudosi?vakar nulūžo nagas - tai kai pamačiau, kokios jis kokybės likęs blink.gif

As tai nedarau pertrauku,nuluzta kai jau jam laikas buna,tada susitrumpinu ir toliau lakuoju.Kazkaip pagrindines ploksteles pakitimu nepastebejau,tik tas jau kur galas nuluzta suplonejes buna. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Morgan @ 2011 09 09, 20:36)

...  Dabar amazon gelacai p 6.5 bakso plius siuntimas apie 3.Nu tai apie 10 grubiai skaiciuojant,pigiau grybo....

kokios firmos emei gelin. lakus?
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2011 09 10, 19:20)
kokios firmos emei gelin. lakus?

Gelish ir ibd gelac.
Atsakyti
Morgan, ačiū, už atsakymą. O jūsų pačios nagai labai stiprūs? Mano tokie normalūs, bet manikiūrininkė primigtynai patarė ilgai iš eilės nedaryti - bijau sugadinti nagus, bet ir gražiai sutvarkytos rankos patinka g.gif
Atsakyti
QUOTE(InRed @ 2011 09 10, 22:44)
Morgan, ačiū, už atsakymą. O jūsų pačios nagai labai stiprūs? Mano tokie normalūs, bet manikiūrininkė primigtynai patarė ilgai iš eilės nedaryti - bijau sugadinti nagus, bet ir gražiai sutvarkytos rankos patinka g.gif

Mano naguciai,labai nekokie,jei neziureciau tai sluoksniuojasi,gret luzta. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alice in wonderland @ 2011 08 13, 15:51)
Pirkau pati. Galite drąsiai nusipirkti pati, jis siunčia į Lietuvą. Be to, jis yra pats pigiausias kiek žiūrėjau. Na man išėjo kažkur apie 53 litus su visu siuntimu (pagal šiandieninį dolerio kursą).
Bet žinot... Galite gauti ir pigiau, tik reikia aukcione sudalyvauti va čia http://stores.ebay.c...;_sid=975373107 . Jis dažnai daro aukcionus, bet aš nenoriu tuose aukcionuose dalyvauti, nes dažnai pralošiu keliais centais, sugaištu laiko ir dar susinervinu  lotuliukas.gif
Dėl to pardavėjo, kur daro aukcionus, aš esu iš jo vaikui migduką-vėžlį pirkus, tai labai gerai buvo įpakuota, jokių priekaištų neturiu  thumbup.gif
Na palauksiu tos lempos kokias 3-4 savaites, tada parašysiu kas ir kaip  4u.gif

Per kiek laiko atsiunte jums lempa?? Uzsisakiau ir as, jau menuo praejo, vis dar neatkeliauja, sakau pirma pasiklausiu pas Jus per kiek laiko gavot?
Atsakyti
QUOTE(GitutePav @ 2011 09 12, 14:39)
Per kiek laiko atsiunte jums lempa?? Uzsisakiau ir as, jau menuo praejo, vis dar neatkeliauja, sakau pirma pasiklausiu pas Jus per kiek laiko gavot?

man kažkur per 20 dienų atėjo. Čia labai greitai, dar nėra taip buvę. Su kiniečiais taip būna, kad ilgai užtrunka. Man lemputės eglutei atėjo per 2 mėnesius... biggrin.gif
Atsakyti
Ar yra skaidrus UV lakas? Noriu tik sustiprinti nagus, kad ilgesnius iseitu uzsiauginti. Paprasto gelio nenoriu, nes jau vien jo nuemimas-nudildymas man nepatinka schmoll.gif O toks lakavimas manau butu geresne iseitis.
Atsakyti
QUOTE(Ramsyte @ 2011 09 12, 19:43)
Ar yra skaidrus UV lakas? Noriu tik sustiprinti nagus, kad ilgesnius iseitu uzsiauginti. Paprasto gelio nenoriu, nes jau vien jo nuemimas-nudildymas man nepatinka  schmoll.gif O toks lakavimas manau butu geresne iseitis.

Yra,bet lakavimo procedura iprasta kaip ir gelinio lakavimo smile.gif
Atsakyti