Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Alice in wonderland @ 2011 09 08, 14:48)
sakai....  g.gif  na tada reikia žiūrinėtis toliau  biggrin.gif
čia kaip suprantu kaip OPI AXXIUM

drinks_cheers.gif taip, kaip OPI .
Atsakyti
Bliamba jau žiūriu pas mane dešinios rankos smiliaus priekis truputį aptrupėjo verysad.gif O tik pirmadienį nusilakavau. Bet ten to piršto nagas buvo pasisluoksniavęs, nusišlifavau jį visą su blokeliu, matyt vistiek to neužteko g.gif
Atsakyti
merginos patarkite kokios firmo imti balta laka (prancuziskam galiukui) nes viena forumiete mineja kad pvz IBD firmos gelinis lakas (baltos spalvos)sutirstejo gana greitai doh.gif
zodziu reikia kad greitai nesutirstetu ir nesitraukti lakuojamas
Atsakyti
QUOTE(agvill @ 2011 09 08, 20:44)
merginos patarkite kokios firmo imti balta laka (prancuziskam galiukui) nes viena forumiete mineja kad pvz IBD firmos gelinis lakas (baltos spalvos)sutirstejo gana greitai doh.gif
zodziu reikia kad greitai nesutirstetu ir nesitraukti lakuojamas

Man puikiai tinka perfect nails baltas lakiukas.
Atsakyti
sakykit o kokia konsistencija to lako tirstas ar skystas,kazin nieko nebus jei naudosu pagrinda spalva ir biagiamaji sluoksni kitokios firmos (naudoju CND)
Atsakyti
QUOTE(agvill @ 2011 09 09, 08:08)
sakykit o kokia konsistencija to lako tirstas ar skystas,kazin nieko nebus jei naudosu pagrinda spalva ir biagiamaji sluoksni kitokios firmos (naudoju CND)

Dabar jau jų lakai irgi skysti. Bent jau šitas baltas. Dėl naudojimo su kitų firmų, tai aš pagrindą irgi gelish naudoju 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
klausimeli turiu ax.gif gal zinot Harmony Gelish spalvyte grazia svelniai ruzava BE BLIZGUCIU- matinekad butu g.gif
niekiap nepataikau nusipirkt doh.gif
Atsakyti
Labas rytas mirksiukas.gif

As cia su tokiu klausimu pas jus ax.gif Noriu nusipirkt prancuziskam lakavimui spalvas,su paprasta balta spalva kaip ir aisku viskas.Bet ant jo noriu spalvytes svelnios perlamtrines . Ir dar noriu svelnios ruzavos su bliguciais arba perlamutrines ir rusvos naturalios spalvos . Ka galetumet rekomenduot? Priemones naudoju Harmony bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes,na jau gavau skaiciukus uz ibd gelinio priauginimo priemones thumbup.gif Isiunte jau,oi kaip laukiu. rolleyes.gif Ir dar taip nebrangiai gavosi.

Ir va sian apturejau pirma kliente geliniam lakavimui biggrin.gif Cia be manikiuro tik lakavimas,manikiura jai dariau prie 9 dienas,ivertinkit blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Morgan @ 2011 09 09, 15:31)
Sveikutes,na jau gavau skaiciukus uz ibd gelinio priauginimo priemones thumbup.gif Isiunte jau,oi kaip laukiu. rolleyes.gif Ir dar taip nebrangiai gavosi.

Ir va sian apturejau pirma kliente geliniam lakavimui biggrin.gif Cia be manikiuro tik lakavimas,manikiura jai dariau prie 9 dienas,ivertinkit blush2.gif

user posted image

thumbup.gif Man labai gražu. Smagu kai nagučių forma graži, tada lengva.
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2011 09 09, 14:38)
thumbup.gif  Man labai gražu. Smagu kai nagučių forma graži, tada lengva.

Aha,naguciai tai grazus,beveik nereikejo formuot kai dariau manikiura rolleyes.gif Tik odeles sudetingos,bet nieko ilgiau pasedejom ir iveikem biggrin.gif

Beje,aciukas 4u.gif As sau tokia labai reikli,tai kai pasako kas kad grazu,az ramiau pasidaro lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Morgan: 09 rugsėjo 2011 - 14:58
Nu va,dabar geliniu laku uz 100 doleriuku uzsakiau doh.gif Manija,manija,manija... biggrin.gif
Atsakyti