Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Morgan @ 2011 09 06, 15:28)
saunuole smile.gif Jo laiko uzima nemazai kai pati darai.

mergaites ka galit pasakyt apie perfect nails? 4u.gif

taigi jau kalebta apkalbeta...man nepatiko, nes traukias nuo galiuku ir sunkiai valesi, nors sako dabartes jie skystesni ir kitokia kokybe. g.gif
Tiu man geriau sakyk kaip ten ta prancuza varazyt blush2.gif lako spalva, tada ant lipnaus sluoksnio baltas galas, o ant virsaus topas ir viskas, ar reikia po balto galo, dar kart spalva det, kaip jus darot? rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Alice in wonderland @ 2011 09 06, 15:04)
Bandau įkelti. Gal nuotrauka ir nekokia, bet visaip stengiausi  ax.gif

Kairės rankos nykštys ir rodomasis pirštas truputį pralakuoti, čia iš skubėjimo, nes skubėjau. Kaip nekeista, kairę ranką geriau nusilakavau, nes labai atidžiai dirbau. Na.. daugiau treniruočių ir viskas bus gerai. Bet kai pagalvoju, na ir žaislų prisipirkau (čia apie lempą ir visas priemones) biggrin.gif Tiesą sakant, negalvojau kad tiek ilgai užtruksiu. Kol pasiruošiau nagus (kol raudoną laką švariai nusilakavau, manikiuras, pedikiuras ir t.t.) kol lakavau. Laiko daug užima doh.gif

Nieko nieko, su praktika kita kart bus ir greiciau i skrupulingiau ax.gif Tik as taip arti odeliu nelakuoju, palieku koki milimetra smile.gif nes buvo keleta mergiociu kur prie pat odeliu ir vos ne ant ju- tai nuo virsaus lindo atsokimai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 06 rugsėjo 2011 - 14:35
QUOTE(Jolkuce @ 2011 09 06, 14:35)
Tik as taip arti odeliu nelakuoju, palieku koki milimetra smile.gif nes buvo keleta mergiociu kur prie pat odeliu ir vos ne ant ju- tai nuo virsaus lindo atsokimai ax.gif

Jaučiu nekaip atrodys tie pralakavimai kai pradės atauginėti... g.gif
Na nieko, kitą kartą labiau pasistengsiu, o jau ir praktiką turėsiu šiokią tokią.
Žiūriu Harmony gelish spalvą "Samuri". Tokia rudai-violetinė. Gal kas turite tokią, kaip jums? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2011 09 06, 14:35)
taigi jau kalebta apkalbeta...man nepatiko, nes traukias nuo galiuku ir sunkiai valesi, nors sako dabartes jie skystesni ir kitokia kokybe. g.gif
Tiu man geriau sakyk kaip ten ta prancuza varazyt blush2.gif  lako spalva, tada ant lipnaus sluoksnio baltas galas, o ant virsaus topas ir viskas, ar reikia po balto galo, dar kart spalva det, kaip jus darot? rolleyes.gif

Ai tai cia tie ir yra ane doh.gif Aisku,tada nerizikuosiu.

As darau taip:ant foundation dedu balta gala 2 kartus ir ant virsaus bespalviu,tada topas.Bet siaip galima ir be bespalvio.Tik man nagavitoj patare kad tvirtesnis nagas bus.

Gal kas turi gelish arba gelac kokia juoda arba bordine be blizguciu,vysnine gali but?Gal kuriai jau tsibodo,tada laukciau az.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Morgan: 06 rugsėjo 2011 - 15:05
QUOTE(Morgan @ 2011 09 06, 16:02)
Ai tai cia tie ir yra ane doh.gif Aisku,tada nerizikuosiu.

As darau taip:ant foundation dedu balta gala 2 kartus ir ant virsaus bespalviu,tada topas.Bet siaip galima ir be bespalvio.Tik man nagavitoj patare kad tvirtesnis nagas bus.

Gal kas turi gelish arba gelac kokia juoda arba bordine be blizguciu,vysnine gali but?Gal kuriai jau tsibodo,tada laukciau az.

4u.gif Aciu, reiks pabandyt tokiu principu rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Alice in wonderland @ 2011 09 06, 15:48)
Jaučiu nekaip atrodys tie pralakavimai kai pradės atauginėti...  g.gif
Na nieko, kitą kartą labiau pasistengsiu, o jau ir praktiką turėsiu šiokią tokią.
Žiūriu Harmony gelish spalvą "Samuri". Tokia rudai-violetinė. Gal kas turite tokią, kaip jums?  g.gif  g.gif  g.gif

jeigu apie ta pacia snekam-tai man ji nelabai..radau nete foto va, murzina kazkokia spalva schmoll.gif
http://marketnails.c...lish-Samuri.jpg

Bet ar Samuri, ar Samurai? unsure.gif
Nes samurai tai da puse velnio g.gif Arba pirmam variante tik vienu sluoskniu lakuota, kad taip lyg persisviecia http://lh6.ggpht.com...0101_121858.jpg

ir sitoj palete Samuri nelabai grazi.. http://images04.olx....y-Gelish---.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 06 rugsėjo 2011 - 15:20
QUOTE(Jolkuce @ 2011 09 06, 15:13)
/TR9q2hoM...0101_121858.jpg[/url]

ir sitoj palete Samuri nelabai grazi..  http://images04.olx....y-Gelish---.jpg

Siaip tai man rodos cia visur tas pats lakas,tik nuftkinta skirtingai biggrin.gif Man tai spalvyte siek tiek babska blush2.gif Bet cia aisku pagal skoni ir naguciu grozi.Graziai naguciu ir pirstu formai visos spalvos tinka.
Atsakyti
QUOTE(Morgan @ 2011 09 06, 17:04)
Siaip tai man rodos cia visur tas pats lakas,tik nuftkinta skirtingai biggrin.gif Man tai spalvyte siek tiek babska blush2.gif Bet cia aisku pagal skoni ir naguciu grozi.Graziai naguciu ir pirstu formai visos spalvos tinka.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutes, norejau pasiteiraut,ar kuriai teko lakuot su siuo laku? Kaip laike?

user posted image

Dekui uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tetavova @ 2011 09 08, 00:01)
Sveikutes, norejau pasiteiraut,ar kuriai teko lakuot su siuo laku? Kaip laike?

user posted image

Dekui uz atsakymus 4u.gif

Man neteko net matyti dar jų 4u.gif
Atsakyti
laba, norejau pasiklausti...atejo kliente pas ja buvo lakuota salone su BA-HA, tai gramde jai ten-kai nuiminejo ir nenueme..likuciai bespalviai like. ji dar namie laike acetone, mediniu pagaliuku gramde...na niekas nepadejo. kuo geriau valyti- specialiu ar patarti dar laikyti acetone? kas geriau...ar jau laukti kol nuaugs... ar nupoliruoti, bet bijau naga nugramdyti... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2011 09 06, 15:13)
ir sitoj palete Samuri nelabai grazi.. 

Sakot š... tas "Samuri".. Hmm... Žvalgausi dabar ką čia tokio įsigyti, juk su ta pačia raudona kaskart nesilakuosiu. Pasižvalgiau IBD tinklapyje, tai kokio gražumo jų naujos JUST GEL POLISH (čia kur vietoj Gelaco) spalvos wub.gif Apsispangau juodai dėl "The goddess" kolekcijos. Kaip tik tokių rudų (šviesių ir tamsių) kreminių labai noriu, tai jau laukiu nesulaukiu kol atsiras prekyboje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Alice in wonderland @ 2011 09 08, 13:33)
Sakot š... tas "Samuri".. Hmm... Žvalgausi dabar ką čia tokio įsigyti, juk su ta pačia raudona kaskart nesilakuosiu. Pasižvalgiau IBD tinklapyje, tai kokio gražumo jų naujos JUST GEL POLISH (čia kur vietoj Gelaco) spalvos  wub.gif  Apsispangau juodai dėl "The goddess" kolekcijos. Kaip tik tokių rudų (šviesių ir tamsių) kreminių labai noriu, tai jau laukiu nesulaukiu kol atsiras prekyboje  ax.gif

Tai cia geliai lakai,bet ne is Just gel polish kolekcijos, nes ju buteliukai be teptuko, paprasti kaip ir eiliniu spalvotu geliu , ir ju yra pirkti seniai wink.gif http://www.buynail.c...ish.aspx?page=3 Apatinese eilese va tos spalvytes smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 08 rugsėjo 2011 - 13:47
QUOTE(Jolkuce @ 2011 09 08, 13:45)
Tai cia geliai lakai,bet ne is Just gel polish kolekcijos, nes ju buteliukai be teptuko, paprasti kaip ir eiliniu spalvotu geliu , ir ju yra pirkti seniai wink.gif http://www.buynail.c...ish.aspx?page=3 Apatinese eilese va tos spalvytes  smile.gif

sakai.... g.gif na tada reikia žiūrinėtis toliau biggrin.gif
čia kaip suprantu kaip OPI AXXIUM
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alice in wonderland: 08 rugsėjo 2011 - 13:52