Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(geltona1 @ 2011 09 05, 17:03)
gal kas turit parduoti 9w lempuciu i nagu lempa. 4u.gif ,siandien dumai isruko blush2.gif ,

Jau rasiau viskas nagams temoj,bet ir cia parasysiu.Yra skellbiu.lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2011 08 31, 11:10)
Aga perfectnails, bandzius -tai nuemimas man nepatiko, labai jau sunkiai doh.gif  sekes nugramdyt..nebent tie naujieji dabar nusema lengviau bigsmile.gif

Na va išbandžiau nuėmimą, viskas puiku. Taip pat kaip ir gelish. Nuėminėjau su Gelish nuėmėju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2011 09 05, 21:46)
Na va išbandžiau nuėmimą, viskas puiku. Taip pat kaip ir gelish. Nuėminėjau su Gelish nuėmėju  4u.gif

bigsmile.gif OOoo tada vadinas naujieji tikrai pasikeite i geraja puse thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2011 09 05, 21:52)
bigsmile.gif  OOoo tada vadinas naujieji tikrai pasikeite i geraja puse  thumbup.gif

Na aišku mano tai tik patys galiukai baltu lakuoti, tai už pilną lakavimą negaliu atsakyti. Bet kiek galiukai tai puikiai nusiėmė tikrai.
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2011 09 05, 21:54)
Na aišku mano tai tik patys galiukai baltu lakuoti, tai už pilną lakavimą negaliu atsakyti. Bet kiek galiukai tai puikiai nusiėmė tikrai.

g.gif Am, tada neuzskaitau pagerejimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2011 09 05, 22:15)
g.gif  Am, tada neuzskaitau pagerejimo  biggrin.gif

Na kad įsitikinti tikriausiai reikėtų pilnos spalvos aišku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2011 08 02, 20:02)
...
Zodziu rasau dar karta ka reikia daryti:
1....

Ačiū labai Tamosiukei už išsamų aprašymą. Kaip tik juo šiandien pasinaudojau. Šiandien buvo mano debiutas, pirmas nusilakavimas. Galiu pasidžiaugti, kad kaip pirmas blynas, tai nelabai ir prisvilęs ax.gif Sunkiau tik kojų nagus prie odelių ne pralakuoti. Viską naudoju "Harmony gelish", o spalvą turiu "Good gossip". Labai nuostabiai atrodo wub.gif
Dabar žiūrėsiu kiek man išlaikys. Būtų super, jei dvi savaites thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Alice in wonderland @ 2011 09 05, 23:03)
Ačiū labai Tamosiukei už išsamų aprašymą. Kaip tik juo šiandien pasinaudojau. Šiandien buvo mano debiutas, pirmas nusilakavimas. Galiu pasidžiaugti, kad kaip pirmas blynas, tai nelabai ir prisvilęs  ax.gif  Sunkiau tik kojų nagus prie odelių ne pralakuoti. Viską naudoju "Harmony gelish", o spalvą turiu "Good gossip". Labai nuostabiai atrodo  wub.gif
Dabar žiūrėsiu kiek man išlaikys. Būtų super, jei dvi savaites  thumbup.gif

bigsmile.gif O kur debiuto foto ?
Atsakyti
QUOTE(Alice in wonderland @ 2011 09 05, 22:03)
Ačiū labai Tamosiukei už išsamų aprašymą. Kaip tik juo šiandien pasinaudojau. Šiandien buvo mano debiutas, pirmas nusilakavimas. Galiu pasidžiaugti, kad kaip pirmas blynas, tai nelabai ir prisvilęs  ax.gif  Sunkiau tik kojų nagus prie odelių ne pralakuoti. Viską naudoju "Harmony gelish", o spalvą turiu "Good gossip". Labai nuostabiai atrodo  wub.gif
Dabar žiūrėsiu kiek man išlaikys. Būtų super, jei dvi savaites  thumbup.gif

thumbup.gif smagu kad pavyko.
Atsakyti

! 
Skelbimai už Skelbimų lentos ribų draudžiami.
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2011 09 05, 22:04)
bigsmile.gif  O kur debiuto foto ?

QUOTE(Morgan @ 2011 09 06, 06:47)
thumbup.gif smagu kad pavyko.

Bandau įkelti. Gal nuotrauka ir nekokia, bet visaip stengiausi ax.gif
user posted image

Kairės rankos nykštys ir rodomasis pirštas truputį pralakuoti, čia iš skubėjimo, nes skubėjau. Kaip nekeista, kairę ranką geriau nusilakavau, nes labai atidžiai dirbau. Na.. daugiau treniruočių ir viskas bus gerai. Bet kai pagalvoju, na ir žaislų prisipirkau (čia apie lempą ir visas priemones) biggrin.gif Tiesą sakant, negalvojau kad tiek ilgai užtruksiu. Kol pasiruošiau nagus (kol raudoną laką švariai nusilakavau, manikiuras, pedikiuras ir t.t.) kol lakavau. Laiko daug užima doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Alice in wonderland @ 2011 09 06, 14:04)
Bandau įkelti. Gal nuotrauka ir nekokia, bet visaip stengiausi  ax.gif
user posted image

Kairės rankos nykštys ir rodomasis pirštas truputį pralakuoti, čia iš skubėjimo, nes skubėjau. Kaip nekeista, kairę ranką geriau nusilakavau, nes labai atidžiai dirbau. Na.. daugiau treniruočių ir viskas bus gerai. Bet kai pagalvoju, na ir žaislų prisipirkau (čia apie lempą ir visas priemones) biggrin.gif Tiesą sakant, negalvojau kad tiek ilgai užtruksiu. Kol pasiruošiau nagus (kol raudoną laką švariai nusilakavau, manikiuras, pedikiuras ir t.t.) kol lakavau. Laiko daug užima doh.gif

saunuole smile.gif Jo laiko uzima nemazai kai pati darai.

mergaites ka galit pasakyt apie perfect nails? 4u.gif
Atsakyti