Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Morgan @ 2011 08 31, 09:16)
:.Tik va nezinau ar reikia tos 9 w lempos ar tnka ir 36  g.gif ?

tai , o kokia tu lempa naudoji sitiem ilgalaikiam lakam? Gi ta pati tinka ir iprastam gelio priauginimui mirksiukas.gif Nebent pas tave LED.
Atsakyti
QUOTE(Morgan @ 2011 08 31, 09:16)
As per tarpininke is amazon susirnkau krepseli,dar tipsu truksta ir lempos.Tik va nezinau ar reikia tos 9 w lempos ar tnka ir 36  g.gif ?

O tai ta pati lempa kur geliui-lakui netinka? Pati neturiu tai nelabai išmanau, bet kiek skaičiau tai ar ne 4lempos po 9 W būna? Tai ir gaunasi 36W. Ar aš ne taip suprantu...

O kaip "draugauja" skirtingų firmų gaminiai? Pvz jei base/top būtų vienos firmos, o lakas kitos?
Atsakyti
QUOTE(Miera @ 2011 08 31, 10:01)
O tai ta pati lempa kur geliui-lakui netinka? Pati neturiu tai nelabai išmanau, bet kiek skaičiau tai ar ne 4lempos po 9 W būna? Tai ir gaunasi 36W. Ar aš ne taip suprantu...

O kaip "draugauja" skirtingų firmų gaminiai? Pvz jei base/top būtų vienos firmos, o lakas kitos?

Aš dabar naudojau Gelish Foundation su kitu geliu laku. Kol kas viskas labai gerai.
Atsakyti
aš irgi pabandžiau tą lakavimą. man patiko thumbup.gif
ypač gerai važiuojant atostogauti. Visas atostogas jokių problemų su nagais smile.gif

sakykite o kur galima nusipirkti nuimančią priemonę?
Atsakyti
QUOTE(nerod @ 2011 08 31, 10:21)
aš irgi pabandžiau tą lakavimą. man patiko  thumbup.gif
ypač gerai važiuojant atostogauti. Visas atostogas jokių problemų su nagais  smile.gif

Nagavitoj man atrodo yra. Aš siunčiausi.
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2011 08 31, 08:31)
Pasirodyti neis, nes dabar nulakavau brolio žmonai. Nors gal galima būtų vakare foto padaryti, šalia gyvena. O pirkau iš Dagiva UAB, va tokį
Lakas

O zurek,kaip nusiema jie?Kazkas sake kad labai sunkiai g.gif

QUOTE(Jolkuce @ 2011 08 31, 08:59)
tai , o kokia tu lempa naudoji sitiem ilgalaikiam lakam? Gi ta pati tinka ir iprastam gelio priauginimui  mirksiukas.gif  Nebent pas tave LED.

Tai 36 naudoju,bet sakau gal per stipri priauginimui,kiek zinau lyg 9 naudoja,tai va ir klausiu gal ta pati tiktu smile.gif

QUOTE(Miera @ 2011 08 31, 09:01)

Buna ir 9 viena lempute tik mirksiukas.gif
Man draugauja gerai,pvz gelish su gelac.

QUOTE(nerod @ 2011 08 31, 09:21)
aš irgi pabandžiau tą lakavimą. man patiko  thumbup.gif
ypač gerai važiuojant atostogauti. Visas atostogas jokių problemų su nagais  smile.gif

As pirkdavau nagavitoj,keliu rusiu yra.Bet kaina artai 13 ar 15 lt,nepamenu,vieno niekada nepirkau.O dabar nuimineju su acetonu,paciu paprascausiu uz 80 ct.
Atsakyti
QUOTE(Morgan @ 2011 08 31, 11:07)
Tai 36 naudoju,bet sakau gal per stipri priauginimui,kiek zinau lyg 9 naudoja,tai va ir klausiu gal ta pati tiktu smile.gif
Buna ir 9 viena lempute tik mirksiukas.gif
Man draugauja gerai,pvz gelish su gelac.
As pirkdavau nagavitoj,keliu rusiu yra.Bet kaina artai 13 ar 15 lt,nepamenu,vieno niekada nepirkau.O dabar nuimineju su acetonu,paciu paprascausiu uz 80 ct.

tada buk rami ir dziaukis-tavo lempa kuo geriausia ir super tinkama.O 9W netinkama tik UV lakui geliui,kas painioja tave kad 36W per stipri-vadinas greiciausia buvo savamokslis ir nelabai ismane apie priauginima apskritai doh.gif

drinks_cheers.gif as irgi nuimineju paprastu acetonu, nes spec skystis is esmes tas pats acetonas su dadetais kvapais smile.gif

Aga perfectnails, bandzius -tai nuemimas man nepatiko, labai jau sunkiai doh.gif sekes nugramdyt..nebent tie naujieji dabar nusema lengviau bigsmile.gif

O del maishymu baziu-tai seminaro metu minejo, kad gelisho baze, tinka viskam,as ja net po paprastu bio geliu tepu ir viskas super, tiek su gelac ir kitu firmu uv lakais thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 31 rugpjūčio 2011 - 10:12
QUOTE(Morgan @ 2011 08 31, 11:07)

QUOTE(Jolkuce @ 2011 08 31, 11:10)
Aga perfectnails, bandzius -tai nuemimas man nepatiko, labai jau sunkiai doh.gif  sekes nugramdyt..nebent tie naujieji dabar nusema lengviau bigsmile.gif

Na išbandysiu ir parašysiu kaip seksis. Dabar kol kas tai laiko puikiai. Jau 1,5 sav. Bet jei sunkiai nusiiminės tai prastai, nepatiks.
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2011 08 31, 10:10)
tada buk rami ir dziaukis-tavo lempa kuo geriausia ir super tinkama.O 9W netinkama tik UV lakui geliui,kas painioja tave kad 36W per stipri-vadinas greiciausia buvo savamokslis ir nelabai ismane apie priauginima apskritai doh.gif

drinks_cheers.gif  as irgi nuimineju paprastu acetonu, nes spec skystis is esmes tas pats acetonas su dadetais kvapais smile.gif

Aga perfectnails, bandzius -tai nuemimas man nepatiko, labai jau sunkiai doh.gif  sekes nugramdyt..nebent tie naujieji dabar nusema lengviau bigsmile.gif

O del maishymu baziu-tai seminaro metu minejo, kad gelisho baze, tinka viskam,as ja net po paprastu bio geliu tepu ir viskas super, tiek su gelac ir kitu firmu uv lakais thumbup.gif

Man niekas nesake,as pati uzdaviau sau klausyma biggrin.gif

QUOTE(viliuosi @ 2011 08 31, 10:24)
Na išbandysiu ir parašysiu kaip seksis. Dabar kol kas tai laiko puikiai. Jau 1,5 sav. Bet jei sunkiai nusiiminės tai prastai, nepatiks.

Lauksim labai atsilepimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Morgan @ 2011 08 31, 16:53)
Man niekas nesake,as pati uzdaviau sau klausyma biggrin.gif
Lauksim labai atsilepimu 4u.gif

Nu svarbu atsakem jau ir dabar rami galva mirksiukas.gif beliks tik sulaukt pirmuju bandymu thumbup.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif gal galit patarti kur kaune galima gerai ir nebrangiai pasidaryti koju ilgalaiki lakavima? siuo metu esu pasidariusi, bet nelabai patiko kaip padaryta, o jau ir nuaugo siek tiek..
Atsakyti
Vilniuje, Minsko "IKI" antram aukšte t ilgalaikį daro už 40Lt ir nuima už 5, jei vėl daraisi. Jei ne, už 10Lt. Nes nailbare - nu nesveikos kainos. Ypač nuėmimo - 30LT blink.gif schmoll.gif
Atsakyti