Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Jolkuce @ 2011 08 26, 09:06)
g.gif  bet sis kaipo ir neturi spalvos, ania, tik blizguciai sidabriniai?
O Glamour Queen  tai kiek suprantu perlamutrinis- tai man nelabai schmoll.gif

Aha,bet smulkus blizguciai labai graziai atrodo smile.gif

QUOTE(Jolkuce @ 2011 08 26, 09:26)
Na va, kuri ten idomavosi del mano sustingusio lako-tai viskas aciu die baiges laimingai.pasiule kita spalva arba pinigeliu grazinima.Pasirinkau pinigus, nes nenoriu rizikuoti gauti vel tos pacios firmos sustingusi,geriau pirksim koki kita....

thumbup.gif cia kur tokia teisybe?
Atsakyti
QUOTE(Morgan @ 2011 08 26, 11:14)
Aha,bet smulkus blizguciai labai graziai atrodo smile.gif
thumbup.gif cia kur tokia teisybe?

Amazon.com biggrin.gif
Atsakyti
Darė manikiūrą ir lakavo su Gelish. Tai 2 savaites atlaikė puikiai, blizgėjo nagučiai ir t.t. Viskas kaip ir gerai ir gražu, bet man jau po savaitės pradėjo darytis nebegražu, nes atauginėjo nagas. Dar šviesi spalva tai bala nematė, o jei kokia bordine užsilakuoti, tai tas mėnuliukas nuagęs nekaip atrodo doh.gif: nebent ką nors teplioti ten bandyt arbas kas kokias 10 dienų reikia persilakuot. g.gif:
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2011 08 26, 10:15)
Amazon.com  biggrin.gif

nu ten tai jo smile.gif

QUOTE(jadzka @ 2011 08 26, 11:10)
Darė manikiūrą ir lakavo su Gelish. Tai 2 savaites atlaikė puikiai, blizgėjo nagučiai ir t.t. Viskas kaip ir gerai ir gražu, bet man jau po savaitės pradėjo darytis nebegražu, nes atauginėjo nagas. Dar šviesi spalva tai bala nematė, o jei kokia bordine užsilakuoti, tai tas mėnuliukas nuagęs nekaip atrodo doh.gif: nebent ką nors teplioti ten bandyt arbas kas kokias 10 dienų reikia persilakuot. g.gif:

Cia priklauso pas ka kaip greit auga nagas. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2011 08 26, 12:10)

drinks_cheers.gif Va butent del tos priezasties as ir nesizaviu geliniais lakavimais. smile.gif
As labai suprantu kad yra zmoniu kuriems lakas ant nagu laikosi labai trumpai (dazniausiai taip buna kol nagai lankstus ir ploni) 1 , maximum 2 dienas, arba profesiju kur labai daznai tenka plautis rankas, kazka sveisti, viena kirpeja man minejo kad jos darbe tokie lakai nepakeiciami.
Na o man lakas ant nagu issilaiko gana ilgai, ir 4, ir 6 dienas, kartais dar ilgiau, tai buna nuvalau nes jau ataugineja prie odeliu, o ir siaip spalva pasibosta, norisi naujos. Tai gelinis lakavimas man butu tik meskos paslauga jauciu. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(popelka @ 2011 08 26, 11:54)
Na o man lakas ant nagu issilaiko gana ilgai, ir 4, ir 6 dienas, kartais dar ilgiau, tai buna nuvalau nes jau ataugineja prie odeliu, o ir siaip spalva pasibosta, norisi naujos. Tai gelinis lakavimas man butu tik meskos paslauga jauciu. tongue.gif

buvau vakar svečiuose pas tetą, jai OPI nagų lakas, užtepus Top coat, ant nagų išsilaiko 10 dienų laisvai. Nieko sau, a ne... biggrin.gif Kad man taip. O man telaiko 1-2 dienos ir viskas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Alice in wonderland @ 2011 08 26, 12:37)
buvau vakar svečiuose pas tetą, jai OPI nagų lakas, užtepus Top coat, ant nagų išsilaiko 10 dienų laisvai. Nieko sau, a ne...  biggrin.gif Kad man taip. O man telaiko 1-2 dienos ir viskas  verysad.gif

Man tepk kokius nori paltus biggrin.gif nelaiko nei dienos.Ko tik as neisbandziau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(popelka @ 2011 08 26, 12:54)
As labai suprantu kad yra zmoniu kuriems lakas ant nagu laikosi labai trumpai (dazniausiai taip buna kol nagai lankstus ir ploni) 1 , maximum 2 dienas, arba profesiju kur labai daznai tenka plautis rankas

Mano nagai tikrai stiprūs, galiu ilgus užsiaugint ir t.t. Dažniausiai laikau nelabai ilgus ir darbas ne prie kriauklės, o prie kompo, nu nelaiko man paprasti lakai nors tu ką doh.gif 1-2dienas, jei ryškus tai gerai kad 1 dieną atlaiko. Pabandžiau ilgalaikį, bet 9 dienos ir jau nelabai gražu nes atauginėja, be to ant kelių nagų įskilo lakas blink.gif O kadangi pataupiau ir nuėjau kur pigiau, pas merginą, dirbančią namie, tai nulakavo ne kruopščiai ir dabar atauginėja ne mėnuliukai, o kreivaliukai doh.gif Aš nei labai fyfa, nei labai pedantė, bet kai moki pinigėlius, kad ir nedidelius, vistiek norisi, kad padarytų geriau nei galėtum pati verysad.gif Nusivyliau, bet vistiek noriu ilgalaikio ax.gif Brandinu mintį, kad gal pačiai reikėtų įsigyt smile.gif
Atsakyti
O panelės ar bandėt šituos lakus, kaip jie jums? Esu girdėjusi, kad čia perpilstytas Harmonis g.gif
http://www.ba-ha.com...=1&category=225
Atsakyti
QUOTE(<LaPeLis> @ 2011 08 26, 14:23)
O panelės ar bandėt šituos lakus, kaip jie jums? Esu girdėjusi, kad čia perpilstytas Harmonis  g.gif

blink.gif is kur tokia info?
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2011 08 26, 14:34)
blink.gif  is kur tokia info?

draugė bahoj pirkos ir jai pardavėja taip sakė... nežinau kiek čia tiesos.. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(<LaPeLis> @ 2011 08 26, 15:23)
O panelės ar bandėt šituos lakus, kaip jie jums? Esu girdėjusi, kad čia perpilstytas Harmonis  g.gif

jei butu brangiau dar paikeciau- nes harmony juk brangesnis...tai kam perpilineti kazkur ir piginti perpus? nesuprantu tokio lietuvisko biznio g.gif
beje, gal kam aktualu-prisiregistravus nagavitos sistemos-lakai pigiau, bent jau china glaze
Atsakyti