Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Pentarda @ 2011 08 24, 21:52)
nu nzn man nelipa  g.gif  po viena naguti tepu ir i lempa, po to kitos rankos naguti ir i lempa, ir taip kaitalioju kol sutepu visa ranka, tada jei tamsi spalvyte 2min lempoj jei sveisi 1min  smile.gif sake per pristatyma, kad uztvirtint reik kad nesitrauktu jis  4u.gif

g.gif Gmz...as ir buvau pristatyme, bet nepamenu, kad ta dalyka pas mus butu akcentave g.gif Aciu-zinosim, reiks kitu rozu pabandyt bigsmile.gif Nors gal ir nebandysiu, bo spalva nepatinka schmoll.gif reik pasikeist mazu su kuo nors, gal yra norinciu ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2011 08 24, 20:18)
Nu netai, kad sutrauke, bet nulakuoju, dar net neidejus i lempa, o jau nuo galiuku i virsu uzlipe ir jie balti, tai vel tepiau ir vel lipa i virshu  doh.gif  UZtai as to gelish ir nemegstu muset, man gelacas geriau ax.gif

g.gif dar taip nebuvo.O man gelish geriau biggrin.gif Idomu kodel taip yra,kad vienom vieni labiau limpa,kitom kiti.

QUOTE(Jolkuce @ 2011 08 24, 20:56)
g.gif  Gmz...as ir buvau pristatyme, bet nepamenu, kad ta dalyka pas mus butu akcentave g.gif  Aciu-zinosim, reiks kitu rozu pabandyt bigsmile.gif  Nors gal ir nebandysiu, bo spalva nepatinka schmoll.gif  reik pasikeist mazu su kuo nors, gal yra norinciu ? biggrin.gif

O koks kolioras biggrin.gif Rodyk,jei patiks gal perpirksiu,ale reklama nekokia padarei dabar savo lakui lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Morgan @ 2011 08 24, 22:10)
g.gif dar taip nebuvo.O man gelish geriau biggrin.gif Idomu kodel taip yra,kad vienom vieni labiau limpa,kitom kiti.
O koks kolioras biggrin.gif Rodyk,jei patiks gal perpirksiu,ale reklama nekokia padarei dabar savo lakui lotuliukas.gif

Nei cia reklama buvo neika...niekam nepersu.Ar as sia spalva lakuoju ar pasemus kita , bet tu uzmushk man gelish nelimpa schmoll.gif
http://www.flickr.co...ont/5438123976/ tokia pat vo kaip neto foto
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2011 08 24, 21:19)
Nei cia reklama buvo neika...niekam nepersu.Ar as sia spalva lakuoju ar pasemus kita , bet tu uzmushk man gelish nelimpa schmoll.gif
http://www.flickr.co...ont/5438123976/  tokia pat vo kaip neto foto

4u.gif as pajuokavau.Labai grazi spalvyte,kiek noretum?
Atsakyti
QUOTE(Morgan @ 2011 08 24, 22:53)
4u.gif as pajuokavau.Labai grazi spalvyte,kiek noretum?

biggrin.gif Ainam popliurpsim i az. hihihi.gif nes viena akim cia seku, kita krepsini spoksau cool.gif
Atsakyti
blush2.gif Gal kuri nemegsta blizguciu, ar pabodo? labai noreciau June bridge gelish lakiuko, kad ir nepilno, siandien maciau realiai spalvyte- nu kokie faini blizgiai...Ir siaip, gal kuri turit rekomenduot kokias graziausias spalvas is gelish, ar kitu firmu? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 25 rugpjūčio 2011 - 21:38
QUOTE(Jolkuce @ 2011 08 25, 21:38)
blush2.gif  Gal kuri nemegsta blizguciu, ar pabodo? labai noreciau June bridge gelish lakiuko, kad ir nepilno, siandien maciau realiai spalvyte- nu kokie faini blizgiai...Ir siaip, gal kuri turit rekomenduot kokias graziausias spalvas is gelish, ar kitu firmu? blush2.gif

As turiu gelac disco ball kai susitiksim galesiu duot isbadymui mirksiukas.gif Bet paskui paisiimsiu,nes man labai patinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2011 08 25, 22:38)
blush2.gif  Gal kuri nemegsta blizguciu, ar pabodo? labai noreciau June bridge gelish lakiuko, kad ir nepilno, siandien maciau realiai spalvyte- nu kokie faini blizgiai...Ir siaip, gal kuri turit rekomenduot kokias graziausias spalvas is gelish, ar kitu firmu? blush2.gif

Man patinka turima glamour queen spalva 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2011 08 26, 07:20)
Man patinka turima glamour queen spalva  4u.gif

Labai grazi spalvyte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Morgan @ 2011 08 26, 08:12)
As turiu gelac disco ball kai susitiksim galesiu duot isbadymui mirksiukas.gif Bet paskui paisiimsiu,nes man labai patinka biggrin.gif

g.gif bet sis kaipo ir neturi spalvos, ania, tik blizguciai sidabriniai?
O Glamour Queen tai kiek suprantu perlamutrinis- tai man nelabai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2011 08 26, 10:06)
g.gif  bet sis kaipo ir neturi spalvos, ania, tik blizguciai sidabriniai?
O Glamour Queen  tai kiek suprantu perlamutrinis- tai man nelabai schmoll.gif

Taip, bet man gražu ax.gif
Atsakyti
Na va, kuri ten idomavosi del mano sustingusio lako-tai viskas aciu die baiges laimingai.pasiule kita spalva arba pinigeliu grazinima.Pasirinkau pinigus, nes nenoriu rizikuoti gauti vel tos pacios firmos sustingusi,geriau pirksim koki kita....
Atsakyti