Na uz visa sistema sumokejau 300 lt plius lempa 100 lt.Karts nuo karto pakeiciu laka(atsibodusi parduodu,nusiperku nauja,kadangi daraus ir pedikiura ir manikiura tiek sau tiek mamai(salone kaina 190 lt),tai man sistema atsiperka per menesi,nes lakuoju 2 kart per men tik sau plius mama tiek pat.Jau naudoju apie puse metu,ir dar tiek pat uzteks.Tai ar atsiperka ilgai skaiciuot manau nereikia
QUOTE(Morgan @ 2011 08 24, 08:25)
Na uz visa sistema sumokejau 300 lt plius lempa 100 lt.Karts nuo karto pakeiciu laka(atsibodusi parduodu,nusiperku nauja,kadangi daraus ir pedikiura ir manikiura tiek sau tiek mamai(salone kaina 190 lt),tai man sistema atsiperka per menesi,nes lakuoju 2 kart per men tik sau plius mama tiek pat.Jau naudoju apie puse metu,ir dar tiek pat uzteks.Tai ar atsiperka ilgai skaiciuot manau nereikia
Visiškai pritariu Man irgi atsiperka, o dar ir laikas patogu, kad gali bet kada namie pasidaryti. Be to jei koks nors vienas nagutis greičiau atsilupa, tai labai greitai jį pasitaisai pati. O į saloną neprilakstysi.
QUOTE(viliuosi @ 2011 08 24, 09:32)
Visiškai pritariu Man irgi atsiperka, o dar ir laikas patogu, kad gali bet kada namie pasidaryti. Be to jei koks nors vienas nagutis greičiau atsilupa, tai labai greitai jį pasitaisai pati. O į saloną neprilakstysi.
As aplamai kai neturiu konkretaus darbo grafiko,tai man sunku derintis su manikiuriste,patinka kai sugalvoji kad tau reikia tvarkytis,turi laiko sedai ir susitvarkei.Ir teisingai del atsilupimu,jei daugiau ka padirbi ir greiciau atsilupa nei 2 sav,neprilakstysi pas manikiuriste,o ir pinigu bei laiko gaila butu Kadangi as nemegeja ivairiu spalvu,tai man pagrinde balta,bespalvi,ir koki rysku viena uztenka turet pastoviai.
QUOTE(Morgan @ 2011 08 24, 07:25)
QUOTE(viliuosi @ 2011 08 24, 09:32)
va būtent ką jūs viską surašėte, dėl to ir aš nusprendžiau pati lakuotis tuo geliniu laku
o kokia yra visa ta sistema ? ka reikia tureti ?
QUOTE(jurate26 @ 2011 08 24, 13:57)
o kokia yra visa ta sistema ? ka reikia tureti ?
My Webpage
va cia surasyta smulkiai
Kodel man harmony gelish, nuo galiuku traukia kai lakuoju?
QUOTE(Jolkuce @ 2011 08 24, 18:53)
Kodel man harmony gelish, nuo galiuku traukia kai lakuoju?
Sutauke laka?
Man viena galiuka buvo sutrauke,tai as galvoju arba pagrinda blogai nuvaliau arba ranksluostukas buvo sudrekes.
QUOTE(Morgan @ 2011 08 24, 21:07)
Sutauke laka?
Man viena galiuka buvo sutrauke,tai as galvoju arba pagrinda blogai nuvaliau arba ranksluostukas buvo sudrekes.
Nu netai, kad sutrauke, bet nulakuoju, dar net neidejus i lempa, o jau nuo galiuku i virsu uzlipe ir jie balti, tai vel tepiau ir vel lipa i virshu UZtai as to gelish ir nemegstu muset, man gelacas geriau
QUOTE(Jolkuce @ 2011 08 24, 21:18)
Nu netai, kad sutrauke, bet nulakuoju, dar net neidejus i lempa, o jau nuo galiuku i virsu uzlipe ir jie balti, tai vel tepiau ir vel lipa i virshu UZtai as to gelish ir nemegstu muset, man gelacas geriau
Suprantu apie ką kalbate, bet man taip buvo kai lakavausi su Perfect Nails, o su Gelish nei su viena spalva man taip nėra. Dėl to ir pakeičiau ankstesnius pirktus lakus dar tik pradėtus į Gelish dėl šios jų savybės.
QUOTE(Jolkuce @ 2011 08 24, 22:18)
nu nzn man nelipa po viena naguti tepu ir i lempa, po to kitos rankos naguti ir i lempa, ir taip kaitalioju kol sutepu visa ranka, tada jei tamsi spalvyte 2min lempoj jei sveisi 1min sake per pristatyma, kad uztvirtint reik kad nesitrauktu jis