Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(aistuliaa @ 2011 08 22, 14:21)
O jūs pačios sau nuolat lakuojatės geliniais lakais ar su pertraukomis?
Paskaičius visur rašo, kad nekenkia, man viena manikiūrininkė sakė, kad galiu čia nuolat lakuoti, nagams nekenkia, susitprėja ir pan. Šiandien nuėja pas kitą nusiiminėti gelinio lako, sako aišku, kad kenkia, susilpnėja nagas. Ir labai sunkiai šį kartą man nusiiminėjo lakas, nors po pirmojo lakavimo išvis lengvai atšoko...

na vien pagalvojus, kad laikai ikisus nagus i acetona daugiau laiko, tai odelems ir patiems nagams neigera, bet cia tik mano asmenine nuomone mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2011 08 22, 14:57)
na vien pagalvojus, kad laikai ikisus nagus i acetona daugiau laiko, tai odelems ir patiems nagams neigera, bet cia tik mano asmenine nuomone mirksiukas.gif

Man kaip šiandien sakė, kad dėl to, jog nuimant gelinį laką kaskart pažeidžiamas viršutinis nago sluoksnis g.gif ir ilgainiui plonėja nagas...
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2011 08 22, 10:29)
Taip, Amazon aš irgi žiūrėjau. Tik ilgokai laukti reikia kol gauni  ax.gif  O čia 70 Lt perkant vieną buteliuką, ar daugiau. Nes internete mačiau jų kainos tai 96 Lt už buteliuką  doh.gif

Tai va jei laiko yra laukt galima ir palaukt,bet siaip jei vieno lakiuko tereikia tai dzin tie 20 lt. blush2.gif Cia pirkau viena,Nagavitoj Vilniuj.Man prie namu,tai nebeda visai biggrin.gif Gelac ten 65 kainuoja,ir dar vienos firmos yra maciau.

QUOTE(aistuliaa @ 2011 08 22, 13:21)
O jūs pačios sau nuolat lakuojatės geliniais lakais ar su pertraukomis?
Paskaičius visur rašo, kad nekenkia, man viena manikiūrininkė sakė, kad galiu čia nuolat lakuoti, nagams nekenkia, susitprėja ir pan. Šiandien nuėja pas kitą nusiiminėti gelinio lako, sako aišku, kad kenkia, susilpnėja nagas. Ir labai sunkiai šį kartą man nusiiminėjo lakas, nors po pirmojo lakavimo išvis lengvai atšoko...

As nuolat.Tik jau noriu spalva pakeist ar siaip manikiura atnaujint nuimu ir iskart lakuoju,na max diena pavaikstau be lakavimo.
Del kenkimo tai vel gi,kai niekad graziu nagu neturejau tai man galvos neskauda.Nagas kiek paplonejes,bet juk jis auga,ataugs,kerpi po truputi.Daugiau man vien tik pliusai.
Va kokius dabar uzsiauginau,niekada taip ilgai tokiu neturejau smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Morgan @ 2011 08 22, 15:30)
Tai va jei laiko yra laukt galima ir palaukt,bet siaip jei vieno lakiuko tereikia tai dzin tie 20 lt. blush2.gif Cia pirkau viena,Nagavitoj Vilniuj.Man prie namu,tai nebeda visai biggrin.gif Gelac ten 65 kainuoja,ir dar vienos firmos yra maciau.
As nuolat.Tik jau noriu spalva pakeist ar siaip manikiura atnaujint nuimu ir iskart lakuoju,na max diena pavaikstau be lakavimo.
Del kenkimo tai vel gi,kai niekad graziu nagu neturejau tai man galvos neskauda.Nagas kiek paplonejes,bet juk jis auga,ataugs,kerpi po truputi.Daugiau man vien tik pliusai.
Va kokius dabar uzsiauginau,niekada taip ilgai tokiu neturejau smile.gif
user posted image

Ačiū už atsakymą 4u.gif
Va, va aš irgi be šio lakavimo niekaip nors truputį nepasiaugindavau nagučių. Ploni, lūžinėjantys jie pas mane būdavo. O dabar negaliu atsidžiaugti. Tiesa nesakau, kad tikrai visai negadina nagučio. Kas ir taip turi labai gerus nagučius gal ir gaila ilgai lakuoti būtų, bet man tai puiki išeitis.
Morgan labai gražūs nagučiai thumbup.gif Kiek laiko jums atlaiko?
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2011 08 22, 14:40)
Ačiū už atsakymą  4u.gif
Va, va aš irgi be šio lakavimo niekaip nors truputį nepasiaugindavau nagučių. Ploni, lūžinėjantys jie pas mane būdavo. O dabar negaliu atsidžiaugti. Tiesa nesakau, kad tikrai visai negadina nagučio. Kas ir taip turi labai gerus nagučius gal ir gaila ilgai lakuoti būtų, bet man tai puiki išeitis.
Morgan labai gražūs nagučiai  thumbup.gif  Kiek laiko jums atlaiko?

Jei galima kreipkis tu,gerai 4u.gif
Na iki geru 2 sav,nes nededu nei pirstiniu kai indus plaunu ir namuka statom,tai vis i kokia kose ilendu doh.gif po tiek jau man reikia odeles tvarkyt,ir atsibosta.
Va va,mano drauge ir su paprastu laku isvaiksto apie 2 sav biggrin.gif O man paprastas ne paros nelaiko.
Aciu uz pagyras 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Morgan @ 2011 08 22, 15:56)
Jei galima kreipkis tu,gerai 4u.gif
Na iki geru 2 sav,nes nededu nei pirstiniu kai indus plaunu ir namuka statom,tai vis i kokia kose ilendu doh.gif po tiek jau man reikia odeles tvarkyt,ir atsibosta.
Va va,mano drauge ir su paprastu laku isvaiksto apie 2 sav biggrin.gif O man paprastas ne paros nelaiko.
Aciu uz pagyras 4u.gif

OK, galima ir tu mirksiukas.gif
Man irgi apie 2 sav. išlaiko ir man tai jau labai gerai.
O kaip su lempos lemputėm kažin, ilgai jų užtenka pirmųjų? Mano lempa pradėjo kažkaip mirksėti, t.y. 2 iš 4 lempučių. Ir nesuprantu ar čia pati lempa kalta, ar lemputės galėjo jau pasibaigti. Bet naudoju tai nedaug aš ją. Nuo sausio mėn. kažkur tik sau ir dar brolio žmonai.
Atsakyti
QUOTE(Morgan @ 2011 08 22, 14:30)
Tai va jei laiko yra laukt galima ir palaukt,bet siaip jei vieno lakiuko tereikia tai dzin tie 20 lt. blush2.gif
user posted image

tai jei pas tą pardavėją amazon, tai ten jau rodo, kad nebėra tos prekės - išpirkta g.gif

gražūs nagiukai rolleyes.gif
Atsakyti
laba, aciu uz atsakymus i mano kalusimukus
as cia radau tokia idomybe, kad darant prancuziska manikiura, kai priteplioja kur nereikia su sepeteliu nuvalo ir beacetoniu valikliu. ir nusivalo.
http://www.youtube.c...h?v=2y6TurICU7s
ar kas bande? gal daro? ar tikrai su sepeteliu graziai nusivalo? aciu 4u.gif
morgan grazus prancuzas!

o del kenksmingumo tai mano pastebejimas toks- viena kliente turi nuostabiai stiprius nagus, kelis kartus jai padare ilgalaiki- atejo- nepazinau nagu! pradejo sluoksniuotis ir siaip...bet pas ka ir taip sluoksniuojasi , speju kad ir nepaststebes nieko. na bet patogumas tai nerealus! mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritukas1: 22 rugpjūčio 2011 - 16:13
QUOTE(viliuosi @ 2011 08 22, 15:00)
OK, galima ir tu  mirksiukas.gif
Man irgi apie 2 sav. išlaiko ir man tai jau labai gerai.
O kaip su lempos lemputėm kažin, ilgai jų užtenka pirmųjų? Mano lempa pradėjo kažkaip mirksėti, t.y. 2 iš 4 lempučių. Ir nesuprantu ar čia pati lempa kalta, ar lemputės galėjo jau pasibaigti. Bet naudoju tai nedaug aš ją. Nuo sausio mėn. kažkur tik sau ir dar brolio žmonai.

Man mirksejo viena karta,bet paskui kazkaip susitvarke pati g.gif Maciau skelbimuose tu lempuciu pas mus,tai lyg 9 litai viena lempute,nebaisiai jai ka mirksiukas.gif Vis tiek visos iskart nepareis.Darau taip pat tik sau ir mamai.

QUOTE(ritukas1 @ 2011 08 22, 16:07)
laba, aciu uz atsakymus i mano kalusimukus
as cia radau tokia idomybe, kad darant prancuziska manikiura, kai priteplioja kur nereikia su sepeteliu nuvalo ir beacetoniu valikliu. ir nusivalo.
http://www.youtube.c...h?v=2y6TurICU7s
ar kas bande? gal daro? ar tikrai su sepeteliu graziai nusivalo? aciu  4u.gif
morgan grazus prancuzas!

o del kenksmingumo tai mano pastebejimas toks- viena kliente turi nuostabiai stiprius nagus, kelis kartus jai padare ilgalaiki- atejo- nepazinau nagu! pradejo sluoksniuotis ir siaip...bet pas ka ir taip sluoksniuojasi , speju kad ir nepaststebes nieko. na bet patogumas tai nerealus!  mirksiukas.gif

Na kai darau prancuziska,tai kai nelygiai uztepu ratuka,paimu lazdele ir palyginu,galima ir su teptuku,bet bijau kad seriai issiskirs ir susigadins visai.Video pana valo pamirkius sepetuka i beacetoni valikli,taip daro prancuza ir su paprastu laku kai kurios.Bet cia tik pries lempa,kol tepu.O siaip jau ir sau ranka igudo,tai tu pavalymu koks vienas kitas tebuna.
Tai va kad,maniskiai sluoksniavosi iki gelio,o dabar normalus smile.gif

Aciu mergaites uz pagyras,labai malonu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Morgan: 22 rugpjūčio 2011 - 20:38
QUOTE(Morgan @ 2011 08 22, 21:34)
Man mirksejo viena karta,bet paskui kazkaip susitvarke pati g.gif Maciau skelbimuose tu lempuciu pas mus,tai lyg 9 litai viena lempute,nebaisiai jai ka mirksiukas.gif Vis tiek visos iskart nepareis.

Na aš bijau, kad pati lempa nebūtų sustreikavusi. Dėl lempučių tai nebaisu, pasikeisiu jei ką. O kur skelbimuose po 9 Lt.? Aš radau kažkurioj parduotuvėj internete po 15 Lt. pigiausiai.
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2011 08 23, 06:57)
Na aš bijau, kad pati lempa nebūtų sustreikavusi. Dėl lempučių tai nebaisu, pasikeisiu jei ką. O kur skelbimuose po 9 Lt.? Aš radau kažkurioj parduotuvėj internete po 15 Lt. pigiausiai.

Skelbiu.lt prie nagu reikmenu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Morgan @ 2011 08 23, 08:23)
Skelbiu.lt prie nagu reikmenu smile.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti