QUOTE(Pentarda @ 2011 08 09, 11:45)
*iliejant (reik kaip ir at geliniu nagu nuimt lipnuma ir su blokeliu svelniai perbraukt, kad pasisiaustu) o ant virsaus (nuvalius lipnuma nupiesi ir uzlakuoji bespalviu laku) pasidaro puikiai, bandziau ne karta
Naturalus naguciai su geliniu laku
** Na idomiai cia iseina tada
nes pati asmeniskai buvau ju seminare tai ten taip sake
ir net ant Gelish buteliuku raso 1min sviesios spalvos, o tamsios 2min
Tai va va...as ir sakau--bandziau paprastai daryt daile--suds gaunasi, viskas subega. O klijentem jei siulau daile iliet i vidu..nenori... tai dabar uzlakuoju virsu bet koki ir tada daile darau.
Nu va, o as parodoj UK buvau pavasari ir jie man sake, kad lempoj visos spalvos laikomos po dvi min...
QUOTE(chelinka @ 2011 08 09, 16:04)
Sveikos
mergaites,gal galyt pasakyti per kokia tarpininke perkat is USA Gelish lakus
Aciu.
Perku per Viotinola
Del tu laku sutirstejimo...pas mane siandien ta pati situacija su vienu laku EzFlow firmos...nezinau kaip ji skiest, palakavau tik viena karta as ji, naujas lakas ir sugedes...gal kokio bandyt nutirpinamo gelio pilti ir taip praskiesti...nezinau...bandysiu kazka daryt, nes ar taip ar taip reikes ismesti...
Del to rinkinuko kur mergaite kazkuri nori pirkti....nepykit, bet nieko gero tie lakai. Mano drauge turi ji, sako--man geri ir Ra ir Perfect Nails...nu man jie atsiprasant tas negeras zodis...arba tirsti arba skysti, tepasi sunkiai...nelygiai..kiek isbandziau as ju vistiek man geriausi Harmony, be konkurencijos. Jau geriau uz ta suma nusipirkti panaudota lempa 36W ir laka kad ir viena, bet gera
Su laiku gal ir daugiau isigysit...o cia sukisist pinigelius ir pasirodys, kad ten nieko gero...
Papildyta:
QUOTE(Diwa @ 2011 08 09, 18:33)
Sveikos. Siandien suzinojau kad ant gelinio lako, darant prancuziska, galima deti paprasta skysta balta geli (kalbu apie ta geli kuris dengiasi labai plonu sluoksniu, jau ant suformuoti priauginto nago). Ir padenti vel geliniu laku topu?
Siaip lyg ir atsisakiau dirbti su geliniu lakavimu, bet klientes kaip specialiai pradejo vel reikalauti prancuzisko gelinio lakavimo
galvoju ar prasidet ar ne...
Negalima
Nes tas gelis sutrukineja. As jau rasiau kazkur, kad atejo pas mane mergaite nusiimti gelini laka, nes sako--nesamone cia kazkokia, man jis visas sutrukinejo po poros valandu.
Gelinis lakas juk lanksti elastinga medziaga, o gelis kieta medziaga. Ant gelinio lako tinka tik gelinis lakas arba nutipdinamas gelis.