Įkraunama...
Įkraunama...

Roma trumpai

koks linksmas ir išsamus pasakojimas thumbup.gif užsimaniau ir aš į Romą, vien tą pica ko verta karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(vakare-tyla @ 2011 09 25, 14:57)
Superinis reportažas thumbup.gif "prarijau" kaip picą skaitydama lotuliukas.gif

Gal ne į tema, bet ar yra forume konkreti tema apie kelionę į Romą. Užsidegėme su vyru gruodžio pradžioje pabėgti nuo vaikų blush2.gif  ar tinkamas metas tokiai kelionei g.gif

Esu Romoje buvusi sausio viduryje - buvo super laikas, oras +12, turistu mazai. Mano italų kalbos dėstytoja yra sakiusi, kad Kalėdiniu laikotarpiu nelabai patartų į Romą keliauti - viešbučių kainos užkeltos, masė turistų ir pan. Geriausias laikas - po 3 Karalių iki kovo bei spalio vidurys-lapkritis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasariukas76 @ 2011 09 26, 14:17)
Esu Romoje buvusi sausio viduryje - buvo super laikas, oras +12, turistu mazai. Mano italų kalbos dėstytoja yra sakiusi, kad Kalėdiniu laikotarpiu nelabai patartų į Romą keliauti - viešbučių kainos užkeltos, masė turistų ir pan. Geriausias laikas - po 3 Karalių iki kovo bei spalio vidurys-lapkritis smile.gif

Ačiū 4u.gif Mes žiūrinėjome kainas - tai pakolkas tiek skrydis, tiek viešbučių už normalią kainą galima rasti. Tik reikia nesnausti. O mums taip norisi gruodžio pradžioje, nes asmeninė šventė blush2.gif
Atsakyti
Pirkciau kisenini zemelapi-vadova apie Roma. rasyti i AZ.
Atsakyti
Mergaites, jei domina pigiai trumpalaikė B&B tipo apartamentų nuoma Italijoje. Pigiai apsistoti Romos centre nuo šiol - misija įmanoma ;-) . Susisiekime casasimpatia@mail.lt Kalbame lietuviškai thumbup.gif
Atsakyti