Įkraunama...
Įkraunama...

Roma trumpai

O gal galit nuorodą, kur youtubej pažiūrėt apie Vatikano bokštus? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
labai ispudinga kelione, tik apie vatikano eile pridursiu siemet ji juda labai greitai nes turistu srautai mazesni, pernai eileje zmones prastovedavo po dvi, tris valandas ant saules, todel mergaites ir berniukai kalbejo kad eileje gali tekti prastoveti tiek ilgai. tai ka jie pardavineja ne visai 25 eurai. o 45 eurai, nes 20 euru kaina bilietas ir 25 eurai gidas. galima deretis iki 40 euru. su gidu pamatysite muzieju, koplycia ir pateksite i bazilika, taigi nereikes stoveti dvigubai eileje, gido paslaugos trunka nuo 2 iki 2.5h smile.gif internetu uzsisakant bilieta susimokat 20 euru, stovint eileje 15 euru. mamos su mazais vaikuciais kurie guli, sedi vezimeliuose eina be eiles, tiesa su teciais jei jie kartu keliauja, bet nei tetos nei dedes neileidziami su jais kartu. paciam muziejuje galima issigyti radio gida jo kainos tiksliai neprisimenu kazkur nuo 5-10 euru.
Atsakyti
QUOTE(jurda @ 2011 06 17, 18:00)
O gal galit nuorodą, kur youtubej pažiūrėt apie Vatikano bokštus? Ačiū 4u.gif

man atrodo pas Ingel temoj yra įmesta nuoroda.
Atsakyti
Laba, mes jau turime bilietus nuo liepos 19 su ryanair. Ir norisi, ir truputi baugu kaip seksis viska pacioms susirasti. Viesbutis tolokai nuo centro, bet netoli ciampino aerouosto. Kazi kaip daznai vazineja autobusai? Nepavyksta internete rasti autobusu marsrutus
Atsakyti
ir dar. kadangi skrendam su dukra, o jai nera 18, tai bilietai jai i muziejus pigesni. ir neapsimoka imti romapass. Tik transporto bilietus 3 dienoms verta. Ar tikrai verta laukti karsty eileje ir eiti i koliziejaus vidu (jau esam mate Tunice, Kroatijoje)?
Atsakyti
MAMYTĖS REIKIA PAGALBOS 4u.gif

GAL KURI NORS ARTIMIAUSIU METU (mėnesio bėgyje +/-) SKRENDA/VAŽIUOJA Į MILANĄ ARBA ROMĄ? ARBA GAL ŽINOT KAS SKRENDA?

Man reikia "išsiųsti" į Italiją kačiuką. Aš jį atvežčiau į oro uostą, sumokėčiau visus jo "bilieto" mokesčius (dokumentai ir tt viskas jau pašruošta ir tvarkinga), o Italijoje ORO UOSTE jį pasitiktų ir pasiimtų.

Žinoma AŠ ATSILYGINČIAU wink.gif

P.S. tik netinka pigūs skrydžiai sad.gif nei ryanair'as nei wizzair'as nepriima gyvūnų. Tinka Airbaltic ar bet kurios kitos avialinijos.

LABAI PRAŠAU ATSIŠAUKITE JEI KURI VAŽIUOJATE.

šeimininkė turėjo pati atskristi pasiimti, bet jai tuojau gimdyt tai ji šiek tiek bijo, akd netyčia LT nepagimdytų blush2.gif

LABAI LAUKSIU ŽINIŲ Į AŽ
Atsakyti
Šaunus pasakojimas smile.gif Tik man keista, kad teko susidurti Romoje su tais visais babajais ir pan. Buvau ten 2010 metų sausio mėnesį - tai jų kažkaip nepastebėjau. Gal jiems tuo metu per šalta buvo? O Romą kaip miestą įsimylėjau - labai norėčiau dar kartą ten atvažiuoti - tik jau ne į komandiruotę, bet kaip turistė smile.gif
Atsakyti
Labai smagiai pasiskaičiau biggrin.gif ir radau naudingų dalykų . Dėkui.
Atsakyti
Šaunus pasakojimas thumbup.gif

Spalio 25 išskrendam, gal kas tokiu laiku irgi skris?
Atsakyti
QUOTE(Niurzga @ 2011 09 19, 22:37)
Šaunus pasakojimas  thumbup.gif

Spalio 25 išskrendam, gal kas tokiu laiku irgi skris?

Spalio 19 smile.gif
Atsakyti
juodai uzsikepiau ir as jauciu kad iseis ka ssusiorganizuot labai dekui uz pasakojima
Atsakyti
Superinis reportažas thumbup.gif "prarijau" kaip picą skaitydama lotuliukas.gif

Gal ne į tema, bet ar yra forume konkreti tema apie kelionę į Romą. Užsidegėme su vyru gruodžio pradžioje pabėgti nuo vaikų blush2.gif ar tinkamas metas tokiai kelionei g.gif
Atsakyti