O gal galit nuorodą, kur youtubej pažiūrėt apie Vatikano bokštus? Ačiū
labai ispudinga kelione, tik apie vatikano eile pridursiu siemet ji juda labai greitai nes turistu srautai mazesni, pernai eileje zmones prastovedavo po dvi, tris valandas ant saules, todel mergaites ir berniukai kalbejo kad eileje gali tekti prastoveti tiek ilgai. tai ka jie pardavineja ne visai 25 eurai. o 45 eurai, nes 20 euru kaina bilietas ir 25 eurai gidas. galima deretis iki 40 euru. su gidu pamatysite muzieju, koplycia ir pateksite i bazilika, taigi nereikes stoveti dvigubai eileje, gido paslaugos trunka nuo 2 iki 2.5h internetu uzsisakant bilieta susimokat 20 euru, stovint eileje 15 euru. mamos su mazais vaikuciais kurie guli, sedi vezimeliuose eina be eiles, tiesa su teciais jei jie kartu keliauja, bet nei tetos nei dedes neileidziami su jais kartu. paciam muziejuje galima issigyti radio gida jo kainos tiksliai neprisimenu kazkur nuo 5-10 euru.
QUOTE(jurda @ 2011 06 17, 18:00)
O gal galit nuorodą, kur youtubej pažiūrėt apie Vatikano bokštus? Ačiū
man atrodo pas Ingel temoj yra įmesta nuoroda.
MAMYTĖS REIKIA PAGALBOS
GAL KURI NORS ARTIMIAUSIU METU (mėnesio bėgyje +/-) SKRENDA/VAŽIUOJA Į MILANĄ ARBA ROMĄ? ARBA GAL ŽINOT KAS SKRENDA?
Man reikia "išsiųsti" į Italiją kačiuką. Aš jį atvežčiau į oro uostą, sumokėčiau visus jo "bilieto" mokesčius (dokumentai ir tt viskas jau pašruošta ir tvarkinga), o Italijoje ORO UOSTE jį pasitiktų ir pasiimtų.
Žinoma AŠ ATSILYGINČIAU
P.S. tik netinka pigūs skrydžiai nei ryanair'as nei wizzair'as nepriima gyvūnų. Tinka Airbaltic ar bet kurios kitos avialinijos.
LABAI PRAŠAU ATSIŠAUKITE JEI KURI VAŽIUOJATE.
šeimininkė turėjo pati atskristi pasiimti, bet jai tuojau gimdyt tai ji šiek tiek bijo, akd netyčia LT nepagimdytų
LABAI LAUKSIU ŽINIŲ Į AŽ
GAL KURI NORS ARTIMIAUSIU METU (mėnesio bėgyje +/-) SKRENDA/VAŽIUOJA Į MILANĄ ARBA ROMĄ? ARBA GAL ŽINOT KAS SKRENDA?
Man reikia "išsiųsti" į Italiją kačiuką. Aš jį atvežčiau į oro uostą, sumokėčiau visus jo "bilieto" mokesčius (dokumentai ir tt viskas jau pašruošta ir tvarkinga), o Italijoje ORO UOSTE jį pasitiktų ir pasiimtų.
Žinoma AŠ ATSILYGINČIAU
P.S. tik netinka pigūs skrydžiai nei ryanair'as nei wizzair'as nepriima gyvūnų. Tinka Airbaltic ar bet kurios kitos avialinijos.
LABAI PRAŠAU ATSIŠAUKITE JEI KURI VAŽIUOJATE.
šeimininkė turėjo pati atskristi pasiimti, bet jai tuojau gimdyt tai ji šiek tiek bijo, akd netyčia LT nepagimdytų
LABAI LAUKSIU ŽINIŲ Į AŽ
Šaunus pasakojimas Tik man keista, kad teko susidurti Romoje su tais visais babajais ir pan. Buvau ten 2010 metų sausio mėnesį - tai jų kažkaip nepastebėjau. Gal jiems tuo metu per šalta buvo? O Romą kaip miestą įsimylėjau - labai norėčiau dar kartą ten atvažiuoti - tik jau ne į komandiruotę, bet kaip turistė
Labai smagiai pasiskaičiau ir radau naudingų dalykų . Dėkui.
Šaunus pasakojimas
Spalio 25 išskrendam, gal kas tokiu laiku irgi skris?
Spalio 25 išskrendam, gal kas tokiu laiku irgi skris?
QUOTE(Niurzga @ 2011 09 19, 22:37)
Spalio 19
Superinis reportažas "prarijau" kaip picą skaitydama
Gal ne į tema, bet ar yra forume konkreti tema apie kelionę į Romą. Užsidegėme su vyru gruodžio pradžioje pabėgti nuo vaikų ar tinkamas metas tokiai kelionei
Gal ne į tema, bet ar yra forume konkreti tema apie kelionę į Romą. Užsidegėme su vyru gruodžio pradžioje pabėgti nuo vaikų ar tinkamas metas tokiai kelionei