Įkraunama...
Įkraunama...

Visa tiesa apie nagus lakus - 3

QUOTE(popelka @ 2011 09 14, 17:21)
O melynu, arba geltonu?

o va melyna spalva patinka, turiu 2 laucius, si menesi poirkau smile.gif tongue.gif ji man graziai ziurisi
Atsakyti
QUOTE(Alice in wonderland @ 2011 09 15, 09:19)
nusipirkite OPi Russian kolekcijos laką "Russian navy". Atrodo taip pat gražiai,o ir pigesnis  mirksiukas.gif

aciuks 4u.gif
tikrai labai panasus
Papildyta:
QUOTE(Kristalė* @ 2011 09 15, 14:12)
o va  melyna spalva patinka, turiu 2 laucius, si menesi poirkau  smile.gif  tongue.gif  ji man graziai ziurisi

kas tei lauciai?
Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2011 09 19, 10:03)
kas tei lauciai?

Manau turėta galvoje "lakučius" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2011 09 19, 10:03)
aciuks  4u.gif
tikrai labai panasus
Papildyta:
kas tei lauciai?

o kas tas tei ? biggrin.gif
Atsakyti
Turiu Essie Wicked
user posted image
user posted image
Fantastiškai graži spalva. Reikia 2 sluoksnių, ilgai laikosi (4-5dienas), tačiau aš alergiška formaldehidui, tad kai nagai pakilo, teko su ašarom atidėti į šalį

Dabar užsisakiau Zoya Anja, laukiu kol atkeliaus
user posted image

Dabar nusižiūrėjau Lumene Natural Code Nail Styler 33 Trouble maker
user posted image Gal yra bandžiusių?
Atsakyti
QUOTE(SheMe @ 2011 09 22, 08:14)
Manau turėta galvoje "lakučius" 4u.gif

a... niekaip nesugalvojau lotuliukas.gif

Galadriele, per kur uzsakinejat Zoya?
Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2011 09 29, 12:07)
Galadriele, per kur uzsakinejat  Zoya?

Su Flos iš Ebay paėmėm po buteliuką, laukiam parkeliaujant mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Flos @ 2011 09 15, 10:24)
O aš laukiu Zoya Neeka. Nebandžius nei Zoyos lako, ir tai vieną tų spalvų, kuriai kažkada sakiau "niekada"  lotuliukas.gif  user posted image

O dabar jau kelinta savaitė lakuojuos Orly cofee break, kažkaip anksčiau jo nelabai prisijaukinau, bet dabar atradau, jog po 2-3 sluoksnių spalva sodresnė ir mielesnė pasidaro, nebe lavono pirštai biggrin.gif ir darbe akių niekam nebado  ax.gif

O, atkreipiau ir as demesi i sia spalva, bigsmile.gif jauciu ji bus labai populiari, labai geri visur atsiliepimai apie ja drinks_cheers.gif

ir dar sita grazi, zalia Zoya Yara.
user posted image
Abi su Neeka panasios savo smulkiais zeruciais.

Orly Coffee Break seniau kazkada maciau kai ieskojau pienisko sokolado spalvos lako. Man dar i ja labai panasi OPI San Tan-Tonio smile.gif Man tai tokios spalvos prie nagu dailes graziai ziurisi.

O mano naujausias pirkinys, China Glaze Brownstone
user posted image
Gerai dengiasi, uztenka 2 sluoksniu, slapias zvilgesys, spalva gyvai sodri silta ruda i raudonuma, primena nukritusi kastona. wub.gif

QUOTE(Galadrielė @ 2011 09 29, 09:58)
Dabar užsisakiau Zoya Anja, laukiu kol atkeliaus

Apie sita ir as galvoju. Raso kad vyno spalva, bet man ji gryna slyva wub.gif Kai gausit parasykit atsiliepima, 4u.gif idomu kaip ji dengiasi ir kaip gyvai atrodo. Is to ka matau tai atrodo kad ji bus panasi i OPI Boris & Natasha
user posted image

Ziurekit kaip grazu, tas pats lakas wub.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Kokie paskutiniai visi grazus,tiek kashtoninis, tiek slyvinis wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(popelka @ 2011 09 29, 13:56)
O, atkreipiau ir as demesi i sia spalva, bigsmile.gif  jauciu ji bus labai populiari, labai geri visur atsiliepimai apie ja drinks_cheers.gif

Man ta nauja Zoyos kolekcija labai graži, buvo labai sunku išsirinkti vieną spalvą, tai ėmiau kur nei blizgumo, nei spalvos prasme nė panašaus neturiu wink.gif ale vis nesulaukiu.. ax.gif
Atsakyti
Nu ka mergicos, o dabar visos begtute i Nagavita apziuret naujos rudens kolekcijos laku is China Glaze ir rasyt atsiliepimu bigsmile.gif thumbup.gif

QUOTE(arondeima @ 2011 09 09, 15:55)
o kur galima be 'nagavitos' ja užsisakyti (neturi jie dar tos kolekcijos) lietuviškose tinklapiuose.

Jau turi Nagavita naujausia kolekcija ir sitas lakas yra ten 4u.gif Kaina 22 Lt jei aktualu. Savaji Brownstone siunciausi, ir tik po to pamaciau kad jau yra pas mus. ax.gif Siaip labai faina buvo visas spalvas gyvai apziuret. thumbup.gif City Siren jeigu netureciau keleto raudonu tikrai griebciau, Midtown Magic labai jau tamsus, bet labai grazus wub.gif tamsus baklazanas su auksaspalviais zeruciais. Urban Night tamsi violetine bet ne i slyvos, o labiau i petuniju puse. Concrete catwalk stilinga salta tamsiai pilka o isivaizdavau ja labiau i melynuma ir sviesesne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo popelka: 01 spalio 2011 - 15:47
Man irgi rudeniui norisi kažko murzino, tamsaus...Žiūrinėjau ko nors gražaus internete tai dalinuosi radiniais:
user posted image
Essie Masquerade Belle Nail Lacquer
user posted image
Essie Glamour Purse
user posted image
Essie Power Clutch
user posted image
Opi Diva of Geneva
user posted image

Papildyta:
user posted image
China Glaze - Midtown Magic