Įkraunama...
Įkraunama...

Visa tiesa apie nagus lakus - 3

QUOTE(Malena @ 2011 09 13, 16:46)

bet jau tas žalias nagų lakas madoje nuo 2010 pavasario. Kiek žinau apie OPI, tai jų 2010 pavasario Hong Kong kolekcijoje yra žalias, paskui Suede 2010 atsirado žalias matinis (aš jį turiu, labai fainas wub.gif ) ir jau šio pavasario Texas yra žalias.
Dabar madoje tie žali daugiau tokie kaip holografiniai (kur Chanel spalvytę padirigavo), ne matiniai, ir dar ta tokia žalia kaip militaristinė g.gif Ar aš klystu gal... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Eljerny @ 2011 09 14, 11:05)
Sephora nagu laku niekam nesiulyciau  schmoll.gif ta pati kokybe kaip BUK  doh.gif gal net dar blogesne, spalvyciu pasirinkymas labai didelis, bet laikosi labai prastai  doh.gif

verysad.gif
net su lako pagrindu+topu blogai laikosi?
Atsakyti
Madoj tai madoj, bet as asmeniskai nesirinkciau zaliu naguciu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2011 09 14, 15:22)
Madoj tai madoj, bet as asmeniskai  nesirinkciau zaliu naguciu  schmoll.gif

tai daug kas negali per save perzengt, kad raudonai nusilakuot juos smile.gif
siaip labai priklauso kokia ta zalia, prigesintos labai graziai atrodo wub.gif
Atsakyti
Man chaki spalva labiau patinka už ryškiai žalią smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2011 09 14, 16:22)
Madoj tai madoj, bet as asmeniskai  nesirinkciau zaliu naguciu  schmoll.gif

O melynu, arba geltonu?
Atsakyti
QUOTE(Alice in wonderland @ 2011 09 14, 12:16)
bet jau tas žalias nagų lakas madoje nuo 2010 pavasario. Kiek žinau apie OPI, tai jų 2010 pavasario Hong Kong kolekcijoje yra žalias, paskui Suede 2010 atsirado žalias matinis (aš jį turiu, labai fainas  wub.gif  ) ir jau šio pavasario Texas yra žalias.
Dabar madoje tie žali daugiau tokie kaip holografiniai (kur Chanel spalvytę padirigavo), ne matiniai, ir dar ta tokia žalia kaip militaristinė g.gif  Ar aš klystu gal...  blush2.gif

Nea, neklystat. As tai pastebejau kad pradzioj prasidejo melyni, paskui tokia zalia juros bangos i melynuma, o dabar jau visai zali, net i geltonuma. Po biski pratino, kad kaip sakant klientas soko negautu. biggrin.gif

QUOTE(Jazira @ 2011 09 14, 16:51)
tai daug kas negali per save perzengt, kad raudonai nusilakuot juos smile.gif
siaip labai priklauso kokia ta zalia, prigesintos labai graziai atrodo  wub.gif

drinks_cheers.gif sakoma - juokingiausia mada yra ateinanti ir nueinanti. tongue.gif

As zalios kol kas nesiryzciau nes neturiu zaliu rubu. Kaip ir geltonos. O melynai zalia galbut. Vasara pavyzdziui, prie juros...
Man jeigu su rubais suderintos tai tokios spalvos labai efektingai atrodo ax.gif

Va tokia zalia man grazu
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(popelka @ 2011 09 14, 17:45)
As zalios kol kas nesiryzciau nes neturiu zaliu rubu. Kaip ir geltonos. O melynai zalia galbut. Vasara pavyzdziui, prie juros...
Man jeigu su rubais suderintos tai tokios spalvos labai efektingai atrodo ax.gif

Bet nebūtina derinti su žaliais rūbais smile.gif toji pernykštė Chanel Jade spalva atrodo fantastiškai su persikiniais, rožiniais atspalviais, na ir žinoma, kad ir viena žalia detale. Bet pritariu, kad sudėtingas derinimas, ir reikia pajusti..
Atsakyti
pritariu Flos

man labai grazus melyni lakai is Dior Blue Tie kolekcijos
user posted image

Tuxedo labai graziai atrodo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jazira: 14 rugsėjo 2011 - 19:29
va cia tas Tuxedo
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jazira: 15 rugsėjo 2011 - 08:30
QUOTE(Jazira @ 2011 09 15, 08:27)
va cia tas Tuxedo

nusipirkite OPi Russian kolekcijos laką "Russian navy". Atrodo taip pat gražiai,o ir pigesnis mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2011 09 15, 09:27)
va cia tas Tuxedo

Iš tiesų, naujose kolekcijose dominuoja žvilgios spalvos. Ir tas Dioro labai gražus.. O aš laukiu Zoya Neeka. Nebandžius nei Zoyos lako, ir tai vieną tų spalvų, kuriai kažkada sakiau "niekada" lotuliukas.gif user posted image
O dabar jau kelinta savaitė lakuojuos Orly cofee break, kažkaip anksčiau jo nelabai prisijaukinau, bet dabar atradau, jog po 2-3 sluoksnių spalva sodresnė ir mielesnė pasidaro, nebe lavono pirštai biggrin.gif ir darbe akių niekam nebado ax.gif
Atsakyti