Įkraunama...
Įkraunama...

Visa tiesa apie nagus lakus - 3

QUOTE(Madam Butterfly @ 2011 09 10, 10:53)
tokia pilkšvai violetinė spalva, tai yra ir essence kolekcijoj touch and go... aišku, jų kokybė nelabai, bet dėl spalvos, jei labai knieti, tai galima nuspirkti..

ir ka veikti su tuo "nelabai" laku? schmoll.gif
Kazin kiek sluoksniu china glaze reiketu to lako, kad pasidengtu graziu nepermatomu sluoksniu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 09 10, 10:59)
ir ka veikti su tuo "nelabai" laku? schmoll.gif
Kazin kiek sluoksniu china glaze reiketu to lako, kad pasidengtu graziu nepermatomu sluoksniu g.gif

jei be top coat, persilakuoti kas dvi-tris dienas... smile.gif šiaip as turėjau omeny, kad kokybė nekokia ne dėl spalvos ar tepimosi, o grynai išsilaikimo. nes pvz. su collistar vienos serijos laku išsilaiko man penkias dienas, o su essence antrą -trečią jau viršus apsilaupo. Bet man dauguma taip lakų nelaiko. Šiaip šito užtenka dviejų sluoksnių.
turiu ir china glaze, bet tamsią spalvą. Tai chinos man antro sluoksnio pilnai užtenka.
Atsakyti
QUOTE(Madam Butterfly @ 2011 09 10, 11:23)
jei be top coat, persilakuoti kas dvi-tris dienas...  smile.gif šiaip as turėjau omeny, kad kokybė nekokia ne dėl spalvos ar tepimosi, o grynai išsilaikimo. nes pvz. su collistar vienos serijos laku išsilaiko man penkias dienas, o su essence antrą -trečią jau viršus apsilaupo. Bet man dauguma taip lakų nelaiko. Šiaip šito užtenka dviejų sluoksnių.
turiu ir china glaze, bet tamsią spalvą. Tai chinos man antro sluoksnio pilnai užtenka.

As turiu ka veikti smile.gif
China Glaze laka ir as turiu, man idomu butent kaip ta spalva smile.gif
Atsakyti
Atradau Chanel Peridot atitikmenį - Sephora Diving in Malaysia palyginimas
user posted image
Gaila, kad JAV Sephoroj nėra.. gal kas važiuosit į Europą? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Flos @ 2011 09 10, 13:29)
Atradau Chanel Peridot atitikmenį - Sephora Diving in Malaysia

Tikrai identiski drinks_cheers.gif
Papildyta:
quote=popelka,2011 09 08, 17:59
Turi nesimatyt kaip jis begioja is vienos puses i kita, arba tai buti vos iziurima, tada bus gerai dengiantis lakas.
Pamirsau pridurt kad cia daugiau sviesiems lakams galioja
QUOTE(Malena @ 2011 09 09, 12:49)
Kalbant apie prancuziskus, tai turiu is Orly French Manicure kolekcijos spalva SHEER NUDE ir tai yra pats megstamiausias mano lakas. Lakuojuosi dazniausiai
kai skubu-niekad nepaveda.

Tikius nes jis is Sheer serijos o jie turi mazulytes mikroskopines blizgias daleles ir tai palengvina dengima. Nors sito nemaciau gyvai, bet maciau sheer peche, labai gerai isiziurejus matosi jos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo popelka: 12 rugsėjo 2011 - 10:12
Besidomincioms nagu lako mados tendencijomis:

http://www.nail-polish-fashion.info/ - naujienos, nuotraukos, zvaigzdziu manikiuras ir t.t.

http://www.alllacque...ary-greens.html - cia apie sio rudens nagu lako zaliasias tendencijas, smagi apzvalga

http://www.youtube.c...h?v=rTGxKFd9nWs - video, madingiausiu sio rudens spalvu apzvalga
Papildyta:
http://www.youtube.c...h?v=ZQ9dlXNvaL4 - OPI Touring America Swatches Fall Collection 2011
Atsakyti
Gal butu atsiliepimu apie Bourjois Vernis 10 Jours Nail Polish Collection? smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(popelka @ 2011 09 12, 10:11)
Tikius nes jis is Sheer serijos o jie turi mazulytes mikroskopines blizgias daleles ir tai palengvina dengima. Nors sito nemaciau gyvai, bet maciau sheer peche, labai gerai isiziurejus matosi jos.

Neturi jokiu blizganciu dalelyciu schmoll.gif Man salone lakavo su Sheer peache, laaaabai grazi spalva, bet nuejus pirkt jos neradau, buvo ispirkta. Emiau Sheer Nude, nesigailiu, bet butu galimybe dar ir Sheer Peache priglausciau.
Atsakyti
QUOTE(Flos @ 2011 09 10, 12:29)
Atradau Chanel Peridot atitikmenį - Sephora Diving in Malaysia

tikrai neatskirsi bigsmile.gif
man irgi jo reikia !!!

radau prancuzu seforoj smile.gif belieka rast kaip atsisiust mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jazira: 13 rugsėjo 2011 - 14:39
ŽALI biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2011 09 13, 15:23)
tikrai neatskirsi  bigsmile.gif
man irgi jo reikia !!!

radau prancuzu seforoj smile.gif belieka rast kaip atsisiust  mirksiukas.gif

Aš ten irgi užmačiau, tai suku galvą ką čia sumasčius. Internete rašo, kad ir Vokietijoj yra, jaučiu bus ir kitose ES šalyse..
O ir žali lakai man gražu, kažkaip nagų lakui, bent jau man, tai tikrai galioja "niekada nesakyk niekada" lotuliukas.gif
Atsakyti
Sephora nagu laku niekam nesiulyciau schmoll.gif ta pati kokybe kaip BUK doh.gif gal net dar blogesne, spalvyciu pasirinkymas labai didelis, bet laikosi labai prastai doh.gif
Atsakyti