Įkraunama...
Įkraunama...

Visa tiesa apie nagus lakus - 3

QUOTE(Jolkuce @ 2011 09 06, 22:11)
***** uzrode cia balalaika, dabar ir man seile tysta bigsmile.gif

grazi spalvyte tikrai. drinks_cheers.gif Bet as tai jau turbut atsivalgiau koraliniu - lasisiniu per vasara, smile.gif dabar norisi visokiu rudenisku, sodriu spalvu wub.gif

Pagalvojau dar kas lengvai pasiekiama ir uz teisinga kaina - uzmest aki i Catrice stendus Eurocos. Va kokius siulo Catrice:

Meet Me At Coral Island
user posted image
user posted image

I Scream Peach!
user posted image

Cia Catrice I Scream Peach ir Chanel Orange Fizz atspalviu palyginimas
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo popelka: 07 rugsėjo 2011 - 11:32
QUOTE(popelka @ 2011 09 07, 11:04)
grazi spalvyte tikrai. drinks_cheers.gif  Bet as tai jau turbut atsivalgiau koraliniu - lasisiniu per vasara, smile.gif  dabar norisi visokiu rudenisku, sodriu spalvu wub.gif

turiu ir aš koralinį OPI "Texas" Guy meets Gal-weston", bet rudeniui jau noriu tamsesnių, rudeniškų. Jaučiu, kad greičiausiai imsiu tą OPI tamsiai mėlyną iš rudeninės ir ką nors iš Zoya rudeninės biggrin.gif Man tie Zoya žiauriai patiko, negaliu atsižiūrėti į tavo įkeltas foto 4u.gif
Atsakyti
Nusipirkau pirmaji China Glaze ir lb nusivyliau. Gal kas turit go go pink spalva? Nezinau, ar lakas nekokybiskas ar taip turi but. Lakas labai skystas, vos ne vandenukas, lakavosi ruozais ir tik po 4 sluoksniu nagai pusetinai atrodo doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Alice in wonderland @ 2011 09 07, 13:44)
turiu ir aš koralinį OPI "Texas" Guy meets Gal-weston", bet rudeniui jau noriu tamsesnių, rudeniškų. Jaučiu, kad greičiausiai imsiu tą OPI tamsiai mėlyną iš rudeninės ir ką nors iš Zoya rudeninės  biggrin.gif  Man tie Zoya žiauriai patiko, negaliu atsižiūrėti į tavo įkeltas foto  4u.gif

Grazus jie drinks_cheers.gif Man patinka kaip ir minejau tas slyvu spalvos Anja.
Dar ziuriu kad Codie irgi labai rudeniskai fainai ziurisi, bet jau tikrai tamsi ji, vos ne juoda tokia stipri juoda kava.
user posted image

Nu kofemaniu lakas. biggrin.gif Panasi kaip is OPI sio rudens Get In The Espresso Lane
user posted image
Man asmeniskai siek tiek per tamsi, be to viena tamsiai ruda jau turiu.

Patinka dar viena spalva Petra. Va sita man tai neduoda ramybes. Tik klausimas kaip draugautu su mano odos atspalviu, ir dar is drabuziu nieko panasaus siuo metu neturiu... atrodo... kol kas unsure.gif
user posted image
Man ji primena OPI laka is praejusio pavasario Anchors Away kolekcijos, Below Deck
user posted image

vienu metu labai apie ji galvojau, ir dabar dar kartais uzplaukia
user posted image

QUOTE(Vicious_L @ 2011 09 08, 10:18)
Nusipirkau pirmaji China Glaze ir lb nusivyliau. Gal kas turit go go pink spalva? Nezinau, ar lakas nekokybiskas ar taip turi but. Lakas labai skystas, vos ne vandenukas, lakavosi ruozais ir tik po 4 sluoksniu nagai pusetinai atrodo  doh.gif

O jus ji pirkot internetu ar gyvai? Gyvai perkant patarciau atkreipti demesi i viena dalyka - pavartykit buteliuka ir paziurekit ar matosi kaip lakas tame buteliuke juda. Turi nesimatyt kaip jis begioja is vienos puses i kita, arba tai buti vos iziurima, tada bus gerai dengiantis lakas.

Radau ta buteliuka internete
Tikrai matosi kad skaidrus, viena blogere idejo nuotrauka, kur ant pirmuju dvieju nagu uzteptas Go go pink o ant kitu dvieju OPI Mod About You.
user posted image
Tai ir ji sako kad siam prireike 3 sluoksniu, o opi jau po pirmo karto extremely opaque http://gingerbreadma...-about-you.html

Cia paskaitykit, ne viena pirkeja apie si laka sako ta pati - kad lakuojasi ruozeliais ir reikia ne vieno sluoksnio
http://www.makeupall..._Glaze/Polishes

As nezinau ar China Glaze turi atskira linija skirta prancuziskam manikiurui, galbut toks lakas ir sukurtas panasiam tikslui? Ka kitos merginos galvojat? g.gif

Orly tai zinau kad turi specialia linija French Manicure, jie isvis buvo pionieriai prancuzisko manikiuro srityje, pirmieji tokius lakus pradejo kurt. As turiu ju viena laka is prancuziskos kolekcijos panasia spalvyte i sia jusu is China Glaze ir zinokit taip pat buna kad ruozuojasi, tai turiu gerokai pasistengt kad nusilakuociau be ruozeliu, doh.gif kai pagaunu kampa kaip tept atsiranda igudziai - tada labai neblogai gaunas. Taip jau yra su tom blankiom spalvom, nezinau net kodel bet dar nesu turejus tokio pusiau skaidraus matinio kad nesiruozuotu. unsure.gif Jeigu lakas su blizgiom dalelem tada viskas kitaip. Uztai, kai reikia ir greit ir gerai, megstu prancuziska su blizgiukais. smile.gif Beje, skystumas bent man yra privalumas, jo deka man lengviau laka uztept, jis graziai pasiskirsto, nelieka kalnagubriu biggrin.gif , ir ilgiau nesutirsteja, mano turimi lakiukai irgi skysti, bet turi but ir pirmentuoti kad gerai dengtusi.
Siaip patarciau gal pabandykit paeksperimentuot su prancuzisku, o gal perprasit kaip ji patogiai tept. O kita spalvyte labiau dengiancia atrasit - tikrai yra ir tokiu ir tikrai ne vienas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(popelka @ 2011 09 08, 17:59)
Man ji primena OPI laka is praejusio pavasario Anchors Away

t.y. China Glaze laka, ne Opi.
Atsakyti
ačiū patarusiom dėl koralinio nagų lako, nusipirkau Meet Me At Coral Island, pabandysiu, jei netiks, bandysiu kitus. Pradedu nuo pigiausio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(popelka @ 2011 09 08, 16:59)
vienu metu labai apie ji galvojau, ir dabar dar kartais uzplaukia
user posted image
  Orly tai zinau kad turi specialia linija French Manicure, jie isvis buvo pionieriai prancuzisko manikiuro srityje, pirmieji tokius lakus pradejo kurt. As turiu ju viena laka is prancuziskos kolekcijos panasia spalvyte i sia jusu is China Glaze ir zinokit taip pat buna kad ruozuojasi, tai turiu gerokai pasistengt kad nusilakuociau be ruozeliu, doh.gif  kai pagaunu kampa kaip tept atsiranda igudziai - tada labai neblogai gaunas. Taip jau yra su tom blankiom spalvom, nezinau net kodel bet dar nesu turejus tokio pusiau skaidraus matinio kad nesiruozuotu. unsure.gif  Jeigu lakas su blizgiom dalelem tada viskas kitaip. Uztai, kai reikia ir greit ir gerai, megstu prancuziska su blizgiukais. smile.gif Beje, skystumas bent man yra privalumas, jo deka man lengviau laka uztept, jis graziai pasiskirsto, nelieka kalnagubriu biggrin.gif , ir ilgiau nesutirsteja, mano turimi lakiukai irgi skysti, bet turi but ir pirmentuoti kad gerai dengtusi.
Siaip patarciau gal pabandykit paeksperimentuot su prancuzisku, o gal perprasit kaip ji patogiai tept. O kita spalvyte labiau dengiancia atrasit - tikrai yra ir tokiu ir tikrai ne vienas. 4u.gif

Tas violetinis kur ikelet groziu grozis wub.gif
Kalbant apie prancuziskus, tai turiu is Orly French Manicure kolekcijos spalva SHEER NUDE ir tai yra pats megstamiausias mano lakas. Lakuojuosi dazniausiai
kai skubu-niekad nepaveda.
Kitas labai geras lakas prancuziskam OPI Privacy Please. Svelni rausva spalva. Saviskio puse buteliuko isnaudojau, o mano mama jau antra toki nusipirko.
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2011 09 06, 15:23)
Gal galit parašyti kur tokią spalvą nusipirkti, firma, numeris?
user posted image

cia tiksliai Deborah Lippmann
spalva greiciausiai GIRLS JUST WANT TO HAVE FUN carefree coral (creme)
cia galima paziuret
Atsakyti
Labai gražus Tas Lipman koralinis, bet kažkaip rudenėjant norisi kažko sodresnio, Popelkos parodytas violetinis tikrai nuostabus smile.gif Na o aš šią savaitę dariausi manikiūrą ir nulakavo man nagus OPI nagų laku Nr. R53 An affair in res square, nu šakės, negaliu atsižiūrėti tiesiog...Eisiu i Nagavitą jaučiu nusipirkti smile.gif

user posted image
Foto internetinė
Atsakyti
QUOTE(_sala_ @ 2011 09 09, 13:50)
Labai gražus Tas Lipman koralinis, bet kažkaip rudenėjant norisi kažko sodresnio, Popelkos parodytas violetinis tikrai nuostabus smile.gif Na o aš šią savaitę dariausi manikiūrą ir nulakavo man nagus OPI nagų laku Nr. R53 An affair in res square, nu šakės, negaliu atsižiūrėti tiesiog...Eisiu i Nagavitą jaučiu nusipirkti smile.gif

user posted image
Foto internetinė

Žinau aš jį.... gražūs tie OPI Russian kolekcijos lakai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2011 09 07, 11:32)
Sitos rudos spalvos numeriukas CNG997 ax.gif

o kur galima be 'nagavitos' ja užsisakyti (neturi jie dar tos kolekcijos) lietuviškose tinklapiuose.
Atsakyti
tokia pilkšvai violetinė spalva, tai yra ir essence kolekcijoj touch and go... aišku, jų kokybė nelabai, bet dėl spalvos, jei labai knieti, tai galima nuspirkti..
Atsakyti