QUOTE(Alice in wonderland @ 2011 09 07, 13:44)
turiu ir aš koralinį OPI "Texas" Guy meets Gal-weston", bet rudeniui jau noriu tamsesnių, rudeniškų. Jaučiu, kad greičiausiai imsiu tą OPI tamsiai mėlyną iš rudeninės ir ką nors iš Zoya rudeninės
Man tie Zoya žiauriai patiko, negaliu atsižiūrėti į tavo įkeltas foto
Grazus jie
Man patinka kaip ir minejau tas slyvu spalvos Anja.
Dar ziuriu kad Codie irgi labai rudeniskai fainai ziurisi, bet jau tikrai tamsi ji, vos ne juoda tokia stipri juoda kava.
Nu kofemaniu lakas.
Panasi kaip is OPI sio rudens Get In The Espresso Lane
Man asmeniskai siek tiek per tamsi, be to viena tamsiai ruda jau turiu.
Patinka dar viena spalva Petra. Va sita man tai neduoda ramybes. Tik klausimas kaip draugautu su mano odos atspalviu, ir dar is drabuziu nieko panasaus siuo metu neturiu... atrodo... kol kas
Man ji primena OPI laka is praejusio pavasario Anchors Away kolekcijos, Below Deck
vienu metu labai apie ji galvojau, ir dabar dar kartais uzplaukia
QUOTE(Vicious_L @ 2011 09 08, 10:18)
Nusipirkau pirmaji China Glaze ir lb nusivyliau. Gal kas turit go go pink spalva? Nezinau, ar lakas nekokybiskas ar taip turi but. Lakas labai skystas, vos ne vandenukas, lakavosi ruozais ir tik po 4 sluoksniu nagai pusetinai atrodo
O jus ji pirkot internetu ar gyvai? Gyvai perkant patarciau atkreipti demesi i viena dalyka - pavartykit buteliuka ir paziurekit ar matosi kaip lakas tame buteliuke juda. Turi nesimatyt kaip jis begioja is vienos puses i kita, arba tai buti vos iziurima, tada bus gerai dengiantis lakas.
Radau ta buteliuka internete
Tikrai matosi kad skaidrus, viena blogere idejo nuotrauka, kur ant pirmuju dvieju nagu uzteptas Go go pink o ant kitu dvieju OPI Mod About You.
Tai ir ji sako kad siam prireike 3 sluoksniu, o opi jau po pirmo karto extremely opaque
http://gingerbreadma...-about-you.html
Cia paskaitykit, ne viena pirkeja apie si laka sako ta pati - kad lakuojasi ruozeliais ir reikia ne vieno sluoksnio
http://www.makeupall..._Glaze/Polishes
As nezinau ar China Glaze turi atskira linija skirta prancuziskam manikiurui, galbut toks lakas ir sukurtas panasiam tikslui? Ka kitos merginos galvojat?
Orly tai zinau kad turi specialia linija French Manicure, jie isvis buvo pionieriai prancuzisko manikiuro srityje, pirmieji tokius lakus pradejo kurt. As turiu ju viena laka is prancuziskos kolekcijos panasia spalvyte i sia jusu is China Glaze ir zinokit taip pat buna kad ruozuojasi, tai turiu gerokai pasistengt kad nusilakuociau be ruozeliu,
kai pagaunu kampa kaip tept atsiranda igudziai - tada labai neblogai gaunas. Taip jau yra su tom blankiom spalvom, nezinau net kodel bet dar nesu turejus tokio pusiau skaidraus matinio kad nesiruozuotu.
Jeigu lakas su blizgiom dalelem tada viskas kitaip. Uztai, kai reikia ir greit ir gerai, megstu prancuziska su blizgiukais.
Beje, skystumas bent man yra privalumas, jo deka man lengviau laka uztept, jis graziai pasiskirsto, nelieka kalnagubriu
, ir ilgiau nesutirsteja, mano turimi lakiukai irgi skysti, bet turi but ir pirmentuoti kad gerai dengtusi.
Siaip patarciau gal pabandykit paeksperimentuot su prancuzisku, o gal perprasit kaip ji patogiai tept. O kita spalvyte labiau dengiancia atrasit - tikrai yra ir tokiu ir tikrai ne vienas.