Ar kuri nors isbandet L'oreal Colour Riche nagu lakus?
As neseniai pastebejau Drogas, kiek graziu ir aktualiu spalvu, ir vienos norisi ir kitos... bet toks mazas kiekis ir tokia nemaza tokiam kiekui kaina. Bet labai mieli tie mazi buteliukai.
QUOTE(popelka @ 2012 05 09, 20:54)
Aciu, tikrai skirtumas matosi. Mano skoniui grazus ir tas antrasis, gal kad as nesu didele megeja holografiniu. Nors matosi kad pirmasis tikrai labai puosnus.
ir man antras gražesnis
QUOTE(popelka @ 2012 05 09, 22:54)
Aciu, tikrai skirtumas matosi. Mano skoniui grazus ir tas antrasis, gal kad as nesu didele megeja holografiniu. Nors matosi kad pirmasis tikrai labai puosnus.
Holografas patalpoje man atrodo kaip eilinis juodai pilkas nagų lakas su blizgučiais, o vat ant saulės... Bet ir ten jis tikrai nežaižaruoja kaip vaivorykštė
QUOTE(popelka @ 2012 05 09, 22:51)
As neseniai pastebejau Drogas, kiek graziu ir aktualiu spalvu, ir vienos norisi ir kitos... bet toks mazas kiekis ir tokia nemaza tokiam kiekui kaina. Bet labai mieli tie mazi buteliukai.
Atkreipiau demesį ir aš į juos Mačiau Eurokos jiems nemaža nuolaida dabar, nepilnus 12 Lt kainuoja. Labai daug gražių spalvų, ypač sudomino viena šviesi žydra ir žalsva, nors niekada tokių nenaudoju beveik
Atleiskit už tokią didelę foto
Na labai jau skaniai tie visi buteliukai atrodo
QUOTE(Gisana @ 2012 05 10, 12:04)
Na labai jau skaniai tie visi buteliukai atrodo
labai...
Sudomino mane šie:
french riviera
Dating coral
Kam parodėt... pas mane ir taip nagų lakų krūvos tos 4 paskutinės spalvos... BAISIAI gražios o ten kur koralinė spalva, tai nagučiai kaip duck foot atrodo nauja mada atėjus http://s3photo.naila...ie_205521_f.jpg
QUOTE(Gisana @ 2012 05 11, 10:30)
tragedija
O man visai patiko Faberlic nagų lakas. Ilgai laikosi ir nenusilupa visu sluoksniu, ir uždžiūna greitai.
Nežinau kur paklausti, tai čia užduosiu :
Kuo skiriasi lakavimas geliu ir biogeliu? Aš suprantu, kad čia ne "eko" skirtumas
Nežinau kur paklausti, tai čia užduosiu :
Kuo skiriasi lakavimas geliu ir biogeliu? Aš suprantu, kad čia ne "eko" skirtumas
nusipirkau toki nagu laka.. ir nezinau, kame problema, bet man jis graziai laikosi tik apie pusdieni.. Jei ryte nusilakuoju, vakare galiukai jau negrazus buna. Nors turiu ir daugiau Orly laku, bet ne su vienu taip nera... idomu, kame cia problema?
QUOTE(popelka @ 2012 05 09, 22:51)
turiu ir labai patenkinta esu 602,402,303, 615 ir 305. dedu du sluoksnius nors beveik pakatu ir vieno tirstesnio. laikosi ant mano nagu labai gerai iki keturiu dienu ( iki siol nei vienas mano turetas lakas tiek nelaike), bet del laikimo tai cia pastebejau kad labai individualu. spalvos labai "skanios". o kad kiekis mazas tai man patiko nes as vistiek niekada nesunaudoju iki galo.