Įkraunama...
Įkraunama...

Visa tiesa apie nagus lakus - 3

Apie nagu lakavima, 2008 m. is cia http://www.lietuviai...hp/t59-100.html

5 būdai, kaip nedera prižiūrėti nagų

Moters nagų būklė daug pasako apie ją pačią. Jei tau nelabai rūpi, kaip atrodo tavo rankos, kitiems tai labai svarbu. Prisimink klaikius nagus, kuriuos paskutinį kartą matei kyšant iš kažkieno atvirų basučių, ir suprasi apie ką eina kalba. Iš mados išėjusių nagų stiliaus afišavimas irgi daug pasako apie moterį, t.y. išduoda, kad ji niekada neskaito mados žurnalų. Šį kartą „About" klausia, kada paskutinį kartą matei manekenę su prancūzišku manikiūru ar nagų dailės įmantrybėmis?

1. Dirbtiniai nagai

Dėl dievo meilės, kodėl kai kurioms moterims norisi ant tikrų nagų prisiklijuoti dirbtines plastmasės atplaišas? Kodėl joms atrodo, kad toks įvaizdis yra aukštos klasės ženklas? Juk netikri nagai nemaloniai barška prie bet ko prisilietus, ir net neverta kalbėti apie tai, kad su jais neįmanoma mažų daiktų paimti į rankas ar apsimauti aptemptų džinsų. Dirbtiniai nagai siaubingai nepraktiški!

Kiek moterų apima ekstazė, kai nušvitus protui jos pagaliau nusilupa neskoningas plastmases ir supranta, kaip malonu pagaliau galėti suimti savo namų raktus? Deja, didelei grupei dailiosios lyties atstovių sunku pripažinti, kad ilgi nagai yra užverstas istorijos puslapis. Šią naujieną paskelbti Kaune ar Šiauliuose būtų tikra savižudybė.

Vienintelis priimtinas nagų stilius šiuo metu yra trumpai ir apvaliai kirpti nagai. Taigi ilgiems nagams – NE!

2. Nagų dailė

Tegu nagų dailės gerbėjos mūsų nepasmerkia, tačiau šis nagų dekoravimo būdas atrodo pigiai. Dailiai išpiešta gėlė ant didžiojo kojos piršto atrodo mielai, nes ji žavingai vieniša – tai labai netikėta. Bet dešimt rankų pirštų su brūkšneliais, žaibais ar priklijuojamais blizgučiais ant nagų tiesiog yra visiškas kičas.

3. Prancūziškas manikiūras

Dažna moteris galvoja, kad prancūziškas manikiūras yra klasikinis stilius, tačiau didžiausiuose mados žurnaluose rašoma, jog jie jau kurį laiką nebėra aukštosios mados ženklas.

Kas dar blogiau nei prancūziškas manikiūras? Prancūziškas pedikiūras. Žinoma, galite su tuo nesutikti, bet anksčiau ar vėliau reiks liautis priešinusis paskutiniams madų vėjams.

4. Skirtingų ilgių nagai

Ne paslaptis, kad skirtingų ilgių nagų esame turėję ar tebeturime visos. Geriau neišeiti iš namų iki galo nesusitvarkius rankų, priešingu atveju neišvengsite smerkiančių praeivių žvilgsnių.

Dažnai nagų ilgiai būna nevienodi todėl, kad skiriasi jų stiprumas. Tai priklauso nuo kiekvieno žmogaus organizmo, tačiau neretai mažojo ir bevardžio pirštų nagus galima įrašyti į Gineso pasaulio rekordų knygą už neįtikėtiną ilgį, o nykščių nagai būna trumpesni, nes jie greičiau nulūžta.

Bet kaip jau minėjome, ilgi nagai apskritai nebemadingi. Todėl net jei ir turi stiprius nagus, geriau juos patrumpinti ir užapvalinti.

5. Neprižiūrėti nagai

Atsilupinėjęs nagų lakas tikrai atrodo siaubingai. Jei esi per daug užsiėmusi, kad galėtum švaistyti laiką nagų lako atnaujinimui, naudok skaidrų laką.

Neprižiūrėtų nagų kategorijai taip pat priklauso nukramtyti nagai. Liaukis tai dariusi ir investuok į gražų manikiūrą! Garantuojame, kad gerai pagalvosi prieš suleisdama dantis į 15 Lt investiciją. Be to, nagų lako skonis tikrai bjaurus.

Dar kartą primename, kad šią vasarą madingi trumpi, apvaliai nukirpti nagai. Kampuoti nagai kurį laiką buvo vertinami labai gerai, ir dabar atrodo pakenčiamai, tačiau apvali nagų forma šiuo metu yra paskutinis mados klyksmas. Naudok ryškų, tamsų, matinį ar skaidrų nagų laką. Nelakuoti natūralūs tvarkingi nagai taip pat priimtini, jei neturi laiko ar paprasčiausiai tingi darytis manikiūrą.

groziostudija.lt.
Papildyta:
QUOTE(SaiMita @ 2012 03 22, 09:21)
aš turbūt nenormali, bet man tokie nagai tai negražu

Man jis ne kasdienai ir net ne eilinems sventinems progoms, bet pavyzdziui Naujuju sutikimui, arba prie klubines aprangos kodel gi ir ne? ax.gif

Va kaip tik radau tuos auksinius nagucius prie sio rudens manikiuro apzvalgos siame straipsnyje http://www.moteris.l...u_spalvu_nagai/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo popelka: 22 kovo 2012 - 11:41
QUOTE(popelka @ 2012 03 22, 11:31)
2. Nagų dailė

Tegu nagų dailės gerbėjos mūsų nepasmerkia, tačiau šis nagų dekoravimo būdas atrodo pigiai.

drinks_cheers.gif dėl šito posakio aš visiškai pritariu. Nežinau kodėl, bet man žiauriai nepatinka nagų dailė. Tos visokios gėlytės, štampukai... neee.. schmoll.gif Man gražiausi vienspalviai nagai. Šiaip nesižaviu ir prancūzišku.
Atsakyti
QUOTE(popelka @ 2012 03 22, 12:31)
Apie nagu lakavima, 2008 m. is cia

su viskuom sutinku, išskyrus dalį apie prancūzišką. Man tai -nemirštanti klasika ax.gif
Atsakyti
2011 pavasario tendencijos http://www.alfa.lt/s...12-02-27_08-00/ manau tinka ir siemet

"Ryškiaspalvis manikiūras
Visą šaltąjį sezoną moterys ir merginos buvo apsėstos juodo nagų lako manija. Atėjus pavasariui, jį padėsime į šalį. Reikia spalvų!
2011 metų pavasarį ir vasarą populiariausias bus pastelinių spalvų nagų lakas bei įvairios mėnulio manikiūro variacijos.
Vakarėliams siūloma nagus lakuoti blizgiu arba ryškiu nagų laku, o dieną – ramiais, į akis nekrintančiais tonais.
Itin populiarus bus kūno spalvos nagų lakas, tinkantis bet kokia proga ir prie bet kokio drabužių derinio.
Dar viena populiari tendencija – nagus lakuoti skirtingomis pastelinėmis spalvomis. Ta pačia spalva lai lieka nulakuoti mažasis pirštas ir nykštys.
Dievinančioms nagų dailę šį pavasarį siūloma rinktis “lengvus” ornamentus."

Apie 2012 pavasario pastelines spalvas http://eli.mama.lt/g...asari-foto#null

klasikines http://eli.mama.lt/g...rso-dizainerius

Tamsus nagu lakas. Kaip prisitaikyti? http://www.balsas.lt...ip-prisitaikyti

Papildyta:
QUOTE(-Alice- @ 2012 03 22, 12:00)
drinks_cheers.gif  dėl šito posakio aš visiškai pritariu. Nežinau kodėl, bet man žiauriai nepatinka nagų dailė.

Manes irgi nebezavi, nors ankstyvoj jaunystej tai piesdavausi ant nagu, ir kitoms padailindavau. Stampukai kaip kurie man grazu, bet tik paziuret, sau nesigundau, turbut atsibodo visi tie paisymai, jau praeitas etapas. O crackle technika kazkaip visai uzkabino. Ir dar galvoju leopardo rasta isbandyt, vien del smalsumo.

QUOTE(SaiMita @ 2012 03 22, 12:10)
su viskuom sutinku, išskyrus dalį apie prancūzišką. Man tai -nemirštanti klasika  ax.gif

Man irgi prancuzas klasika drinks_cheers.gif bet tik ranku nagams.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo popelka: 22 kovo 2012 - 12:46
[quote=SaiMita,2012 03 22, 09:21]
aš turbūt nenormali, bet man tokie nagai tai negražu ax.gif nebent tie auksiniai dar dar...

na tokie nagai aisku ne kasdienai, cia kokiai nors ypatingai progai smile.gif kasdien irgi su tokiais negaleciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(popelka @ 2012 03 22, 11:31)
kada paskutinį kartą matei manekenę su prancūzišku manikiūru ar nagų dailės įmantrybėmis?

Nuo kada cia reikia sekti manekenem? blink.gif blink.gif Jei jom visos sektu, tai puse butu anoreksikes, kita puse depresantes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2012 03 22, 12:46)
Nuo kada cia reikia sekti manekenem?  blink.gif  blink.gif  Jei jom visos sektu, tai puse butu anoreksikes, kita puse depresantes  doh.gif

Tai cia nekalbama apie ju kuno kopijavima, ju kunas tik priemone dizaineriu idejoms demonstruoti , tongue.gif t.y . spalvos, audiniai, makiazas, sukuosenos ir t.t.
Atsakyti
[quote=popelka,2012 03 22, 11:31]
Apie nagu lakavima, 2008 m. is cia
beveik su viskuom sutinku, bet man irgi prancuziskas manikiuras klasika ir del skirtingo ilgio nagu nelabai sutinku ax.gif mano pacios nagai nerai labai trumpi, bet ciut ilgesni...todel jei nuluzta vienas truputi, tragedijos nedarau ir del to tikrai netrumpinu visu kitu iki tokio pat ilgio. jei nuluzta labai, kad buna jau visai trumpas, tada tiesiog ta nuluzusi uzsiklijuoju pleistru ir auginu biggrin.gif taip buna, jei nuluzta vienas, jei nuluzta daugiau, tada jau tenka visus trumpint...bet tfu tfu tfu buna jau taip retai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(popelka @ 2012 03 22, 12:50)
Tai cia nekalbama apie ju kuno kopijavima, ju kunas tik priemone dizaineriu idejoms demonstruoti , tongue.gif  t.y . spalvos, audiniai, makiazas, sukuosenos ir t.t.

Na del sio straipsnio galim gincytis ir labai smarkiai, tik kazin, ar verta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2012 03 22, 16:03)
Na del sio straipsnio galim gincytis ir labai smarkiai, tik kazin, ar verta  smile.gif

As ten ne pati straipsni gyniau o manekeniu nagus pakomentavau. smile.gif

Gincytis manau niekada neverta, o issakyt savo nuomone, diskuotuot i tema, kodel gi ne? Juk tam tema ir skirta. mirksiukas.gif
Atsakyti
Nubar 2012 pavasaris

user posted image
user posted image

http://www.thepolish...collection.html
http://www.scrangie....for-spring.html

Papildyta:

Sparitual 2012 spring

user posted image
user posted image
Atsakyti
Pasakysiu ir aš savo nuomonę biggrin.gif Manekenės vaikšto su trumpais ir 'nudiniais' nagais ne dėl to, kad labai gražu ir madinga, o dėl to, kad tie nagai neužgožtų jų demonstruojamų drabužių. Jos per visas tas madų šou persirenginėja 100 kartų, tad tokie nagai idealiai tinka prie bet kokių drabužių Juk visas dėmesys turėtų būti tik į dizainerių darbus, o ne kur kitur smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uksnė: 24 kovo 2012 - 10:15