Įkraunama...
Įkraunama...

Visa tiesa apie nagus lakus - 3

QUOTE(popelka @ 2012 03 21, 15:17)
Cia yra folija. Nagu lako kad butu i ta puse reiketu ieskoti is metalic arba foil linijos, kaip pavyzdziui:
Orly Foil FX kolekcija, spalvos Rage, Shine ir Luxe
http://neglelakkmani...3/orly-foil.jpg

supratau, aciu smile.gif
Atsakyti
Tiesiog ax.gif

user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(popelka @ 2012 03 20, 14:31)
Su kokiu "buk" uz pora litu gal ir galima bandyt rizikuot bet gero lako as tikrai taip neskiesciau  schmoll.gif  (beje, o kur ta gryna acetona rast, turbut reiketu i kokius senukus vaziuot kur nors prie statybiniu prekiu ieskot g.gif ai bet man kirpyklu prekes labiau pakeliui nei tie senukai, tai kam tas vargas tongue.gif  ).
Ir dar, labai svarbu - praskiedus, lako jokiu budu negalima plakti, ji reiketu svelniai rankose pavartyti, kad nesusidarytu burbuliukai. 4u.gif

"Buk" lako neskaitau blogiausiu žiūrint į tai, kad jis kapeikas kainuoja.. o kokybė geresnė už kai kuriuos "gerus" (turbūt "geras" turi galvoje brangus? smile.gif ) biggrin.gif biggrin.gif Kitas dalykas, kas jau tiek tuos "gerus" lakus perka, nes "buk" per pigūs biggrin.gif .. tai manau, gali ir naują laką "gerą" nusipirkti, kam čia žaisti ir skiedinėti tada smile.gif
O acetoną gi galima kiekvienam kosmetikos skyriuj ar parduotuvėj nusipirkti.. jis būna šalia kitų nagų lako nuėmėjų... thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Almost @ 2012 03 20, 15:47)
nu jau tik nesugalvokit skiest acetonu ar nagu lako valikliu. vadovaukites logisku protu gal..  doh.gif  biggrin.gif cia kaip blakstienu tusa sutirstejusi pasiulyt skiest akiu tuso valikliu.. yra tam skirtos priemones (kad ir pati paprasciausia Delia priemone, Eurokose parduoda, skirta lako skystinimui), tai jas gal ir naudokit geriau.. kaina apie 5-10Lt, bet tikrai veiksmingas dalykas. pati turiu, naudoju, nesiskundziu.

Niekas nesako, kad nereikia naudoti specialių skystinimo priemonių, bet acetonas tam irgi tinka.. taip kad čia jūsų logika nelabai pasiteisinga.. svarbu žinoti, kokį naudoti.. o jei nežinai, nebandei..tai ir apie logiką patylėk..
Atsakyti
QUOTE(AngelinaJolie:) @ 2012 03 21, 19:23)
"Buk" lako neskaitau blogiausiu žiūrint į tai, kad jis kapeikas kainuoja.. o kokybė geresnė už kai kuriuos "gerus" (turbūt "geras" turi galvoje brangus? smile.gif ) biggrin.gif  biggrin.gif  Kitas dalykas, kas jau tiek tuos "gerus" lakus perka, nes "buk" per pigūs biggrin.gif .. tai manau, gali ir naują laką "gerą" nusipirkti, kam čia žaisti ir skiedinėti tada smile.gif

O man uz "buk" geresnes kokybes yra "Nail System", nors kaina ju beveik tokia pati. O "Action Colors" kainuoja dar maziau uz "buk" bet man irgi jo kokybe labiau patinka. mirksiukas.gif Apie likusia komentaro dali patylesiu, likit jus prie savo nuomones as liksiu prie savo.
Atsakyti
QUOTE(aneeta @ 2012 03 21, 15:08)
user posted image
zinau, kad taip galima pasidaryti su folija, bet teko girdeti, kad yra ir tokiu laku  blush2.gif  smile.gif

Kaip grazuuuu bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif wub.gif wub.gif wub.gif

Noreciau taip nusilakuot nagus, jei tik tai imanoma, zinoma... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2012 03 21, 21:26)
Kaip grazuuuu  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Noreciau taip nusilakuot nagus, jei tik tai imanoma, zinoma...  blush2.gif

as irgi noreciau, bet su folija vargt nesinori, nemanau, kad pati taip graziai pasidaryciau schmoll.gif vis dar tikiuosi atrast taip lakuojanti laka, nes esu girdejusi ir skaiciusi, kad visgi tokiu yra, tik nezinau kokiu firmu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aneeta @ 2012 03 21, 21:30)
as irgi noreciau, bet su folija vargt nesinori, nemanau, kad pati taip graziai pasidaryciau  schmoll.gif  vis dar tikiuosi atrast taip lakuojanti laka, nes esu girdejusi ir skaiciusi, kad visgi tokiu yra, tik nezinau kokiu firmu  ax.gif

user posted image

China glaze tas jau metallic skaitosi?

user posted image

pačio dešiniausio pavadinimas "Full metal jacket", tai gal jis irgi metallic skaitosi.

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
na jie turi tokio metalinio zvilgesio, bet man atrodo, kad tokio efekto nesukuria, bet gal kuris is jusu paminetu ir sukurtu, taip sunku pasakyti. Visgi tokio efekto turbut niekas nesukurs, isskyrus folija, kiek bandziau internete rast pavyzdziu. Dar kazkas pnasaus:
user posted image
Atsakyti
vistiek tie paskutiniai lakai/pavyzdžiai nesukuria tokio "folijos" efekto ax.gif
Papildyta:
nėra tokio lako.
mirror nails

naudojamos tokios "lipuškės"
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SaiMita: 22 kovo 2012 - 09:09
QUOTE(aneeta @ 2012 03 21, 23:30)
as irgi noreciau, bet su folija vargt nesinori, nemanau, kad pati taip graziai pasidaryciau  schmoll.gif  vis dar tikiuosi atrast taip lakuojanti laka, nes esu girdejusi ir skaiciusi, kad visgi tokiu yra, tik nezinau kokiu firmu  ax.gif

As ir noreciau tokio lako wub.gif Nors turbut nedaznai tektu su tokiu lakuot biggrin.gif

QUOTE(aneeta @ 2012 03 22, 09:05)
na jie turi tokio metalinio zvilgesio, bet man atrodo, kad tokio efekto nesukuria, bet gal kuris is jusu paminetu ir sukurtu, taip sunku pasakyti. Visgi tokio efekto turbut niekas nesukurs, isskyrus folija, kiek bandziau internete rast pavyzdziu.

drinks_cheers.gif

QUOTE(SaiMita @ 2012 03 22, 09:08)

Jazau.... Kokie groziai.... wub.gif Reiks klaust manikiurininkes, ar zino ji ka nors ir bandyt ieskot tu lipduku bigsmile.gif Gal matet, kur galima butu parsisiusti? g.gif
Atsakyti
aš turbūt nenormali, bet man tokie nagai tai negražu ax.gif nebent tie auksiniai dar dar...
www.rebelnails.co.ukuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SaiMita: 22 kovo 2012 - 09:22
QUOTE(SaiMita @ 2012 03 22, 09:21)
aš turbūt nenormali, bet man tokie nagai tai negražu  ax.gif nebent tie auksiniai dar dar...

Cia gi skonio reikalas mirksiukas.gif Kodel nenormali biggrin.gif
Atsakyti