gal kuri galit parasyti, kiek pas mus Essie nagu lakas kainuoja? niekada nepirkau, nezinau, bet noriu zinoti kaina
aš už Essie mokėjau 23 lt
Gal kas turi kokiu ispudziu apie ARTDECO nagu lakus? Kaip laikosi, dengiasi?
QUOTE(Karjeriste @ 2012 03 19, 17:53)
Gal kas turi kokiu ispudziu apie ARTDECO nagu lakus? Kaip laikosi, dengiasi?
turiu kelis, man dengiasi puikiai, viskas okei su jais, o va laikosi, priklausomai ka veikiu ir kokie buities darbai buna
neradau tinkamesnės temos savo klausimui, bet tikiuosi sulaukti patarimo. Kokia priemone skiedžiate sutirštėjusį nagų laką? Ar jam tik vienas kelias - į šiukšliadėžę?
Buvau kažkada nusipirkusi visai pigų nagų lako skiediklį eurokose (berods), tai man po skiedimo lakas burbuliukais nuėjo ir nedžiuvo.
Šiandien eksperimentavau su nagų lako valikliu ir sugadinau dar vieną laką (irgi nenorėjo džiūti, po kokių 15min nusivaliau nagus. Pritrūkau kantrybės laukti).
Tai mąstau, ar apsimoka pirkti kažką brangesnio, ar geriau nešvaistyti pinigų...
Buvau kažkada nusipirkusi visai pigų nagų lako skiediklį eurokose (berods), tai man po skiedimo lakas burbuliukais nuėjo ir nedžiuvo.
Šiandien eksperimentavau su nagų lako valikliu ir sugadinau dar vieną laką (irgi nenorėjo džiūti, po kokių 15min nusivaliau nagus. Pritrūkau kantrybės laukti).
Tai mąstau, ar apsimoka pirkti kažką brangesnio, ar geriau nešvaistyti pinigų...
QUOTE(Tik$a @ 2012 03 19, 23:12)
neradau tinkamesnės temos savo klausimui, bet tikiuosi sulaukti patarimo. Kokia priemone skiedžiate sutirštėjusį nagų laką?
As galvoju jeigu prisireiks isigyti sita http://thingsllove.b...er-thinner.html
QUOTE(Tik$a @ 2012 03 19, 23:12)
neradau tinkamesnės temos savo klausimui, bet tikiuosi sulaukti patarimo. Kokia priemone skiedžiate sutirštėjusį nagų laką? Ar jam tik vienas kelias - į šiukšliadėžę?
aš turiu šitą priemonę
mačiau kitokių nago lako skiediklių yra Kosmadoje. Kokioj Sarmoj ar Droge irgi turėtų būti. Aš siunčiausi iš ebay, bet siųstis neapsimoka, pigiau nusipirkti čia
As ir turiu nagu lako skystintoja tik is Olry
Yra dar Sarmoj Mavala skiediklis nagų lakui.
QUOTE(Tik$a @ 2012 03 20, 00:12)
Verta nusipirkti papraščiausią acetoną ir truputį įlašinus į nagų laką išplakti Man tai suveikdavo
QUOTE(AngelinaJolie:) @ 2012 03 20, 13:00)
Verta nusipirkti papraščiausią acetoną ir truputį įlašinus į nagų laką išplakti Man tai suveikdavo
Su kokiu "buk" uz pora litu gal ir galima bandyt rizikuot bet gero lako as tikrai taip neskiesciau (beje, o kur ta gryna acetona rast, turbut reiketu i kokius senukus vaziuot kur nors prie statybiniu prekiu ieskot ai bet man kirpyklu prekes labiau pakeliui nei tie senukai, tai kam tas vargas ).
Ir dar, labai svarbu - praskiedus, lako jokiu budu negalima plakti, ji reiketu svelniai rankose pavartyti, kad nesusidarytu burbuliukai.