Įkraunama...
Įkraunama...

Visa tiesa apie nagus lakus - 3

QUOTE(popelka @ 2012 03 12, 17:25)
Aga, Catrice kai kurie pavadinimai geruliai, jiems akivaizdziai daro itaka OPI. Pavyzdziui man kai kurie OPI pavadinimai topiniai:
Did You 'Ear About Van Gogh (is Olandijos kolekcijos)
Vampsterdam (Olandijos)
I Have a Herring Problem (Olandijos)
Houston We Have A Purple (Texas)
Uh-oh Roll Down the Window (Amerikos)
Miso happy with this color (is Japonijos kolekcijos)
doh.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif

man pats kiečiausias OPI lako pavadinimas tai "Friar, friar pants on fire!" lotuliukas.gif
Atsakyti
Ateinu papasakot apie essie stai si,spalva tartdeco:
user posted image

zodziu be pagrindo net nesiulau bandyt,jeigu nenorit geltonu naguciu smile.gif
nagus stipriai gelsvina.Atlaiko 4 dienas su top coat,dengias lengvai ,reikia 2 sluoksniu,sepetukas mazytis ir fantastiskas. Ar atitinka savo kaina?- ne,manau per brangu,o jau buvau irasius i metu atradimus,taciau spalva,siaip ar taip,vistiek metu atradimas,toks pieniskas apelsinas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulės-Siela: 13 kovo 2012 - 16:59
Kur būtų galima surasti top coat kuris padarytų nagų laką matiniu? g.gif Atsiprašau, kad neskaičiau visos temos 4u.gif
Atsakyti
Merginos, kaip jums Anny nagų lakai? Ar yra bandžiusių?
Atsakyti
QUOTE(overlook @ 2012 03 13, 22:20)
Kur būtų galima surasti top coat kuris padarytų nagų laką matiniu? g.gif Atsiprašau, kad neskaičiau visos temos  4u.gif

jei neklystu, lyg "Catrice" firma jų turi. Tikrai prie base/top coat'ų mačiau ir matinį efektą suteikiantį, jei neapsirinku 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2012 03 12, 17:44)
China Glaze irgi neatsilieka  biggrin.gif pati turiu Mommy Kissing Santa  megalol.gif

QUOTE(-Alice- @ 2012 03 13, 14:43)
man pats kiečiausias OPI lako pavadinimas tai "Friar, friar pants on fire!"  lotuliukas.gif

haaaaaa laugh.gif
As dar viena prisiminiau OPI "Cuckoo For This Color" biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Saulės-Siela @ 2012 03 13, 16:58)
Ateinu papasakot apie essie
spalva,siaip ar taip,vistiek metu atradimas,toks pieniskas apelsinas  wub.gif

Labai grazi spalva wub.gif
Papildyta:
QUOTE(overlook @ 2012 03 13, 20:20)
Kur būtų galima surasti top coat kuris padarytų nagų laką matiniu? g.gif Atsiprašau, kad neskaičiau visos temos  4u.gif

Profesionalios firmos tai manau dauguma turi. Net essie turejo kiek zinau, bet as pati jo taip ir neradau kai norejau nusipirkt.
Atsakyti
Merginos ka pasiulytumet is greitai dziustanciu nagu laku g.gif
Atsakyti
Skaiciau apie Chanel laka Rouge Noir ir perskaiciau stai ka. Pasirodo tokios koks jis buvo sukurtas ir isgarsejo ir tokio koks yra dabar atspalvis truputi skiriasi. Va abu:

user posted image

Kaireje senoji versija, desineje naujoji.
is cia: http://nagellacke.bl...anel-rouge.html
Papildyta:
QUOTE(Pentarda @ 2012 03 13, 21:18)
Merginos ka pasiulytumet is greitai dziustanciu nagu laku g.gif

Ziurint i kokia kaina orientuojates.
Atsakyti
QUOTE(popelka @ 2012 03 13, 23:26)
Ziurint i kokia kaina orientuojates.

iki 20 lt 4u.gif
na jei lb geri tai ir iki 25lt tiktu gal ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pentarda: 13 kovo 2012 - 22:22
QUOTE(Pentarda @ 2012 03 13, 22:51)

Tuomet Maybelline Express Finish. Labai greit džiūsta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pentarda @ 2012 03 13, 21:51)
iki 20 lt 4u.gif
na jei lb geri tai ir iki 25lt  tiktu gal ax.gif

Man kazkaip gaunasi nusipirkti arba visai is nebrangiu, iki 10 lt arba jau virs 20 . Kazkodel tarp 10-20 litu grupes neturiu favoritu. Tai is tu pigesniu man tikrai greitai dziustantys yra Nail System ir Sincero lakai. Is essence kelinta karta pataikau labai tirstus nusipirkti o tokie kaip taisykle ilgai dziuna. Catrice kaip kurie. Manhattan lakai kiek prisimenu is greiciau dziustanciu.
O is brangesniu ypac greitai man dziusta China Glaze, OPI ir Orly irgi nesiskundziu. Siaip, kuo lakas plonesniu sluoksniu naga padengia, tuo greiciau dziusta, o jeigu tepasi kaip kose, tai rizika kad ir liks kose.

O kita vertus, nusipirktumet gera dziovikli-topcoata ir tiek tos bedos. mirksiukas.gif
Atsakyti
China Glaze on Safari, summer 2012

user posted image

user posted image

Atsakyti