Įkraunama...
Įkraunama...

Visa tiesa apie nagus lakus - 3

QUOTE(skacas2004 @ 2012 03 02, 00:21)
Sveikos, merginos!

Kadangi tokios temos neradau, tai jus patrukdysiu.Gal bus šiek tiek off topic, bet labai reikia patarimo.  4u.gif  Ar jūs nusilakavusios nagus dedate ant nagų odelių kokį spec. aliejų. Jei dedate, tai koks geriausias? Mano problema - siaubingai sausėjanti nagų odelė. Bet koks manikiūras po dienos atrodo tragiškai.  blink.gif  Dėkui už jūsų nuomones.

Dar vienas klausimas. Kaip jūs vertinate Freshcover lakus? Jais prekiauja www.krinona.lt

Atsakysiu nuo savęs. Nusilakavus nieko nededu iškart. Turi Orly gelFX aliejuką, bet jį naudoju manikiūrui - atstumdyt odeles, labai gerai suminkština. O kad oda nesausėtų, nešerpetotų, tai naudoju TBS kanapinį rankų kremą, labai gerai visą rankų odą padrėkina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pretori @ 2012 02 28, 15:25)
Taip, iš naujos kolekcijos. Nusilakavau tik pabandymui, nes man taip pat atrodo, kad tokio tipo spalvos labai išryškina "sušalusias" rankas.
Manau, kad spalva tinka ne tik įdegusioms rankoms. Svarbu, kad jos nebūtų nužvarbusios ir paraudusios.

Aciu 4u.gif tikrai turbut reikia su tokiom spalvom silumos luktelt. smile.gif

QUOTE(skacas2004 @ 2012 03 01, 23:21)
Sveikos, merginos!

Kadangi tokios temos neradau, tai jus patrukdysiu.Gal bus šiek tiek off topic, bet labai reikia patarimo.  4u.gif  Ar jūs nusilakavusios nagus dedate ant nagų odelių kokį spec. aliejų. Jei dedate, tai koks geriausias? Mano problema - siaubingai sausėjanti nagų odelė. Bet koks manikiūras po dienos atrodo tragiškai.  blink.gif  Dėkui už jūsų nuomones.

Dar vienas klausimas. Kaip jūs vertinate Freshcover lakus? Jais prekiauja www.krinona.lt

As irgi is karto nededu taciau siaip kas vakara einant miegot, arba islindus is duso pasitepu kai nepamirstu. blush2.gif Turiu toki, man patinka:
user posted image
Pirkau ten kur jus Freshcover matet, o situ laku tai nebandzius, butu idomus atsiliepimai.
QUOTE(Gisana @ 2012 03 02, 10:38)
Atsakysiu nuo savęs. Nusilakavus nieko nededu iškart. Turi Orly gelFX aliejuką, bet jį naudoju manikiūrui - atstumdyt odeles, labai gerai suminkština. O kad oda nesausėtų, nešerpetotų, tai naudoju TBS kanapinį rankų kremą, labai gerai visą rankų odą padrėkina  thumbup.gif

Man kanapinis kazkaip didelio ispudzio nepadare, nors zinau kad jis labai megstamas. g.gif Taciau akivaizdu efekta pajutau nuo gryno taukmedzio sviesto, net ziema per didziausius salcius, kai man jau nieks negelbsti.
Atsakyti
QUOTE(popelka @ 2012 03 02, 16:46)
Man kanapinis kazkaip didelio ispudzio nepadare, nors zinau kad jis labai megstamas.  g.gif  Taciau akivaizdu efekta pajutau nuo gryno taukmedzio sviesto, net ziema per didziausius salcius, kai man jau nieks negelbsti.

Matyt dėl to, kad ne visų rankų oda vienoda, mano nėra labai problematiška, todėl man jis puikus. Gal moterims su problematiškesnėm rankom (skilinėja oda ir pan.) jis būtų per silpnas, pvz kaip jums smile.gif o grynas taukmedis yra thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(popelka @ 2012 03 02, 15:46)

Man kanapinis kazkaip didelio ispudzio nepadare, nors zinau kad jis labai megstamas.  g.gif  Taciau akivaizdu efekta pajutau nuo gryno taukmedzio sviesto, net ziema per didziausius salcius, kai man jau nieks negelbsti.

O kur tą gryną taukmedžio sviestą perkat? smile.gif Turi jis kokį nors kvapą? Man kažkaip asocijuojasi su taukų kvapu, tai nenorėčiau jeigu taip kvepia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2012 03 02, 18:11)
O kur tą gryną taukmedžio sviestą perkat? smile.gif Turi jis kokį nors kvapą? Man kažkaip asocijuojasi su taukų kvapu, tai nenorėčiau jeigu taip kvepia lotuliukas.gif

Aš turiu iš love-eco.lt tai man yra toks biškį taukų kvapas biggrin.gif dėl to nelabai patinka..
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2012 03 02, 17:11)

As tai gavau dovanu, reiketu dovanotojos issiklausinet, zinau kad Vilniuje kazkokioj lygtai ekologisku prekiu parduotuvelej pirko.

Mano kitaip atrodo, bet cia irgi raso kad nerafinuotas:
http://vilniuscity.o...s-iid-285775081

Bet man jis nekvepia taukais, biggrin.gif man jis grynai augalinio kvapo, truputi specifinio bet vos jauciamo, tik nemoku ivardint. Jis is riesutu riebalu daromas
user posted image

Na pavyzdziui alyvuogiu aliejus irgi turi toki specifini kvapa, kai kam jis patinka, kai kam ne, taip ir cia. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(popelka @ 2012 03 02, 16:46)
Pirkau ten kur jus Freshcover matet, o situ laku tai nebandzius, butu idomus atsiliepimai.

Susigundžiau Freshcover laku Winter sunset (15130) - violetinis su šviesą atspindinčiais tik iš labai arti įžiūrimais raudonais blizgučiais blush2.gif Kaina nebloga, o ir reklama savo daro (reklamos auka doh.gif ). Pirmąją namų ruošą atlaikė bigsmile.gif Tikiuosi, kad ir dar daugiau atlaikys.

Man irgi kanapių kremas nepadarė didelio įspūdžio. Deja, rankų kremai netinka nagų odelėms arba jų poveikis nėra ilgalaikis joms - bent iš mano patirties. schmoll.gif Dėkui, merginos už nuomones. 4u.gif
Atsakyti
Na, jeigu augalinis kvapas, tai gal ir nieko tada smile.gif Reikės pažiūrėt kada prie eko prekių, bet tik kad ne taukų kvapo būtų biggrin.gif
Atsakyti
Ar kas naudojat nagu lakus Zoya g.gif
atsiprasau jei nepastebejau pokalbio apie juos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pentarda @ 2012 03 04, 03:22)
Ar kas naudojat nagu lakus Zoya g.gif
atsiprasau jei nepastebejau pokalbio apie juos blush2.gif

Aš turiu vieną lakiuką, Anja spalva.

Labai patogus smulkus šepetėlis, be galo graži lako spalva, gerai pigmentuotas, užtenka ir 1 sluoksnio, bet nepasakyčiau, kad gerai laikosi. Su base ir top coat maksimum dvi dienos, nes antrą dieną jau ima luptis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2012 03 04, 11:55)
gerai pigmentuotas, užtenka ir 1 sluoksnio,

drinks_cheers.gif taip, Zoya yra labai gerai pigmentuoti, o ir spalvos neblogos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alice in wonderland @ 2012 03 04, 14:00)
drinks_cheers.gif  taip, Zoya yra labai gerai pigmentuoti, o ir spalvos neblogos  4u.gif

Kokia kaina ir kur perkates? g.gif:
Man svarbu greitas dziuvimas bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pentarda: 04 kovo 2012 - 19:36