Įkraunama...
Įkraunama...

Visa tiesa apie nagus lakus - 3

Na, man labai įvairios nagų lakų spalvos patinka, nesu grynai nusistačius vien ant konkrečių atspalvių ar ten tų holografinių. OPI Designer Series dauguma gražiai atrodo, Nubar tik viena spalva patiko, kitos nieko ypatingo. :) O kaina rods kone ta pati OPI ir A England, bet A England man asmeniškai labai gražios spalvos dauguma. Nors kažkaip nagų lakams nemėgstu leist didžiulių pinigų, tai gal ir prisigailėčiau :D
Atsakyti
Graži ta pistacijų spalva, bet aš tikriausiai neišdrįsčiau tokiu nusilakuoti biggrin.gif Jaučiu, kad tai ne man ax.gif
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2012 02 27, 19:02)
Na, man labai įvairios nagų lakų spalvos patinka, nesu grynai nusistačius vien ant konkrečių atspalvių ar ten tų holografinių. OPI Designer Series dauguma gražiai atrodo, Nubar tik viena spalva patiko, kitos nieko ypatingo. smile.gif O kaina rods kone ta pati OPI ir A England, bet A England man asmeniškai labai gražios spalvos dauguma. Nors kažkaip nagų lakams nemėgstu leist didžiulių pinigų, tai gal ir prisigailėčiau biggrin.gif

Pasakiau apibendrinančiai, nes gana panašių spalvų ir tekstūrų nuotraukas įdėjai 4u.gif

Šiaip siūlau pradžiai nueiti į kokią Nagavitą arba tą perėją prie Europos PC - akys išsilakstys nuo grožių gausos, o gal ir išsirinksi kažką bigsmile.gif

Aš tai pastebiu tendenciją, kad kuo daugiau lakų turiu, tuo man sunkiau su jais, nes nežinau kuriuo lakuotis, kai patinka visi ir norisi irgi visų biggrin.gif Ta proga taip ir nenusilakavau šiandien nagų, nors nuo vakar planavau - nebeišrenku spalvos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2012 02 27, 19:38)
Graži ta pistacijų spalva, bet aš tikriausiai neišdrįsčiau tokiu nusilakuoti biggrin.gif Jaučiu, kad tai ne man ax.gif

Labai graži spalva drinks_cheers.gif Ypač gražu, jei rūbai šviesių spalvų.
Beje, nesulaukusi pavasario jau išbandžiau...
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2012 02 27, 16:32)
2012 pavasario spalvos:
Dominuos pistacijų spalva  smile.gif

drinks_cheers.gif pictacijų ir mėtinė

QUOTE(Pretori @ 2012 02 28, 08:51)
Labai graži spalva  drinks_cheers.gif Ypač gražu, jei rūbai šviesių spalvų.
Beje, nesulaukusi pavasario jau išbandžiau...

Kurį išbandėt? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo popelka: 28 vasario 2012 - 11:52
QUOTE(popelka @ 2012 02 28, 12:52)
Kurį išbandėt? 4u.gif

Essie mirksiukas.gif
Atsakyti
As tai Essence pigiaiska papirkau pasibandymui, nes labai panasios spalvos megstini turiu. Lako kokybe tai svelniai tariant nekokia. O del spalvos dar neina nieko suprast kol ne pavasaris, nes toks lakas nesiziuri man prie raustanciu ranku, ziuresim kai bus silciau ir sauleta.
user posted image
Spalva You belong to me
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo popelka: 28 vasario 2012 - 12:27
QUOTE(Pretori @ 2012 02 28, 12:14)

Cia gal tas is naujos kolekcijos kuris yra sioj nuotraukoj?
QUOTE(Gisana @ 2012 02 27, 16:32)

Ir kaip jis jums, ar patiko kaip atrode ant jusu ranku? Tuo paciu noriu paklausti, koks jusu pacios ranku odos atspalvis, ar lankotes soliariume, ar esat baltaode-baltaranke? smile.gif Kaip pats lakas, konsistencija, kiek sluoksniu reikia, ar gerai dengiantis? 4u.gif
Atsakyti
O as dar is tamsiu spalvu neislipu ax.gif man dar ziema tongue.gif Pamaciau toki ir kaip patiko wub.gif

Armed & ready
user posted image

Atsakyti
Merginos, sukuriau tema http://www.supermama...howtopic=819321 prasom uzeiti pasisakyti kuom siandien esat nusilakavusios nagus nail.gif
Atsakyti
QUOTE(popelka @ 2012 02 28, 15:10)
Cia gal tas is naujos kolekcijos kuris yra sioj nuotraukoj?
Ir kaip jis jums, ar patiko kaip atrode ant jusu ranku? Tuo paciu noriu paklausti, koks jusu pacios ranku odos atspalvis, ar lankotes soliariume, ar esat baltaode-baltaranke? smile.gif  Kaip pats lakas, konsistencija, kiek sluoksniu reikia, ar gerai dengiantis? 4u.gif

Taip, iš naujos kolekcijos. Nusilakavau tik pabandymui, nes man taip pat atrodo, kad tokio tipo spalvos labai išryškina "sušalusias" rankas.
Manau, kad spalva tinka ne tik įdegusioms rankoms. Svarbu, kad jos nebūtų nužvarbusios ir paraudusios.
Lakas matinis, tepiau 2 sluoksnius, pasidengė labai gerai, kol išdžiūvo teko palaukti, laikė 3 dienas (ketvirtą jau pradėjo trintis nuo viršaus). Bet man nagų lakas paprastai 2 dienas vos atlaiko, nes jų visiškai nesuagau (turiu 2 mažus vaikus, buitis ir kt smulkmenos be pirštinių). Taigi, atlaikė ilgesnį laiką. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos!

Kadangi tokios temos neradau, tai jus patrukdysiu.Gal bus šiek tiek off topic, bet labai reikia patarimo. 4u.gif Ar jūs nusilakavusios nagus dedate ant nagų odelių kokį spec. aliejų. Jei dedate, tai koks geriausias? Mano problema - siaubingai sausėjanti nagų odelė. Bet koks manikiūras po dienos atrodo tragiškai. blink.gif Dėkui už jūsų nuomones.

Dar vienas klausimas. Kaip jūs vertinate Freshcover lakus? Jais prekiauja www.krinona.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skacas2004: 01 kovo 2012 - 23:26