Man žalios spalvos nagų lakai
QUOTE(popelka @ 2011 08 29, 12:56)
Apie ta melyna laka tai viena blogere rase kad jis labai panasus i anksciau gaminta ir sunkiai randama Sapphire in the Snow is kazkurios senesnes OPI ziemos kolekcijos, labai grazi spalva
va man būtent tas mėlynas ir įstrigo labiausiai iš visos kolekcijos. Reikės įsigyti
QUOTE(Jolkuce @ 2011 08 29, 21:58)
smagi sita kolekcija man, tik va ju lakai galetu buti pigesni
Nebus pigesni Matot mano įdėtoje nuorodoje, apačioje parašyta 10.50 svarų, tai pas mus po 24 Lt. (Nagavita) arba 25 Lt. (Medinės šukos) pardavinėja, tai nėra jau taip ir brangu
Papildyta:
QUOTE(ViviancE @ 2011 08 30, 08:22)
Man žalios spalvos nagų lakai
man irgi labai patinka. Pati turiu OPI Suede žalios spalvos laką
QUOTE(Alice in wonderland @ 2011 08 27, 11:02)
Situ dar nebuvau radus
Matau ir ant paleciu: http://i1084.photobu...ls/IMG_6199.jpg
Mane visai domina ta Rainbow Connection
Cia ant nagu, bet itariu kad po apacia dar kazkoks tamsus lakas detas, ar ne, ka manot?
Siaip tai dabar biski pasimeciau ir nebezinau ko noret, bo anksciau uzmaciau ir jau isleista China Glaze siu metu kaledine kolekcija 'Let it Snow', tai is jos irgi nusiziurejau viena laka, Snow Globe
Sie abu lakai yra tokie virsutinio sluoksnio tipo, pavyzdziui kasdien vaikstai su matiniu, o specialiai progai uzsimeti sluoksni va tokiu.
Ant tamsaus lako
Bet man patinka ir tas is Orly violetinis, su tais auksiniais dribsniais ar kaip juos pavadint, labai originaliai ziurisi man tie dribsniai, bet galvoju gal praktiskiau toki kaip topcoata turet, kaip aniedu?...
Ir dar is kazkurios ziemos kolekcijos China Glaze buvo isleide viena raudona spalva, Ruby Pumps, labai populiari ji yra, tokia labai kaledine (drauge pamacius isvadino bobulyciu spalva )
Apetiska spalva, idomu ar ir gyvai ji taip ispudingai atrodo?
Tik tiek kad raudonu matiniu jau ne viena siuo metu turiu, tai gal geriau apie kitas spalvas pagalvot.
Na , man tai šiuo metu essence nagų lakai geriausi turiu spalvytę "you're the one" tokia graži rožinė spalvytė . užtenka vieno sluoksnio , dėl laikimo tiksliai nežinau , bet su viršutiniu sluoksniu normaliai laiko . (ant kojų nagų man išsilaikė apie 3 savaites )
o Catrice nagų lakai nebepatinka man Turiu "sold out forever"
iš pradžių taip gražiai pasiskirstidavo , o dabar sutirštėjo ir nieko nebesigauna
ir turiu dar "mouling rouge light" iš ultimate nudes
labai norėjau tokios spalvos , bet dažo su burbuliukais ir po kelių minučių nusilupinėja
iš pradžių taip gražiai pasiskirstidavo , o dabar sutirštėjo ir nieko nebesigauna
labai norėjau tokios spalvos , bet dažo su burbuliukais ir po kelių minučių nusilupinėja
QUOTE(popelka @ 2011 08 31, 14:19)
Apetiska spalva, idomu ar ir gyvai ji taip ispudingai atrodo?
Tik tiek kad raudonu matiniu jau ne viena siuo metu turiu, tai gal geriau apie kitas spalvas pagalvot.
Tikrai taip, dengi 2 sluoksniais, nes vienu nesigauna tokia sodri, ir butinai geras Topas ant virshaus,ir rezultatas tip top kaip ir sioj foto
QUOTE(popelka @ 2011 08 31, 13:19)
Mane visai domina ta Rainbow Connection
Cia ant nagu, bet itariu kad po apacia dar kazkoks tamsus lakas detas, ar ne, ka manot?
man tas irgi patinka, bet tie visokie "blizgutiški" man nelabai
QUOTE(Gina Justina @ 2011 08 31, 17:46)
Na , man tai šiuo metu essence nagų lakai geriausi turiu spalvytę "you're the one" tokia graži rožinė spalvytė . užtenka vieno sluoksnio , dėl laikimo tiksliai nežinau , bet su viršutiniu sluoksniu normaliai laiko . (ant kojų nagų man išsilaikė apie 3 savaites )
Grazi you're the one spalva Panasu atspalvi as si pavasari is China Glaze isigijau.
Esence labai geras kainos ir kokybes santykis As turiu is ju Spicy, tai tikriausiai tamsiausia spalva is visu mano turimu laku, atrodo kaip juodas sokoladas
o kita mano turima is essence yra vienas prie vieno kaip Catrice Lost in Mud (kuri man labai patinka bet baigia sutirstet) del to nusipirkau essence pabandymui (dabar ir kaina gera, 3.99 Lt uz toki lakiuka) Buteliukas toks kaip ir Spicy, primena Catrice
Beje, gal zinot, ar essence nera Catrice kokia dukterine imone? Labai jau ju idejos panasios.
Zoya - ruduo 2011, Smoke and Mirrors
L'Oréal - Color of Hope Fall 2011 kolekcija
spalvos: Whimsical, Devotion, Valiant, Mystery http://gothampolish....-2011-nail.html
L'Oréal - Color of Hope Fall 2011 kolekcija
spalvos: Whimsical, Devotion, Valiant, Mystery http://gothampolish....-2011-nail.html
Gražūs Zoya
QUOTE(Alice in wonderland @ 2011 09 04, 11:25)
Gražūs Zoya
Ir man, noreciau to pirmesnej nuotraukoj begancio tamsiai violetinio