Įkraunama...
Įkraunama...

Visa tiesa apie nagus lakus - 3

Vitrina Pro duoda 3 proc. nuolaidų korteles neprofesionalams. vis šis tas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kaunas2010 @ 2012 02 20, 06:52)
kokios kainos siu laku

si laka pirkau sarmoj,mokejau apie 15 lt,bet kokybe super,man taip pat patinka,kad nera jo kiekis milziniskas,kurio neimanoma sunaudoti butu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rokus: 21 vasario 2012 - 15:44
QUOTE(rokus @ 2012 02 21, 15:43)
si laka pirkau sarmoj,mokejau apie 15 lt,bet kokybe super,man taip pat patinka,kad nera jo kiekis milziniskas,kurio neimanoma sunaudoti butu 4u.gif

O man cia kaip tik yra pagrindinis minusas. smile.gif Paprastai vienam dviem pasilakavimams (iki pasibaigimo, sutirstejimo) ieskau pigesniu alternatyvu. ax.gif

Man jau 8 ml yra mazai nes greitai tirsteja. Nebent buna spalva tokia kaprizo reikalas, kai jauti kad gal tik karta su tokia nusilakuosi. rolleyes.gif Bet tada ir ieskau kuo pigesnes. O jeigu spalva patiko ir norisi kartot savikaina labai isauga - Mavalos vienas ml gaunas 3 lt, tuo tarpu kai China Glaze LT parduotuviu kainom 1 ml gaunasi 1,57 Lt, OPI 1,6 Lt, Orly 1,38 Lt.

Papildyta:

Dar viena kolekcija , China Glaze Hunger Games Capitol Colors, Spring 2012

user posted image

Ant nagu siame bloge http://www.scrangie....tol-colors.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo popelka: 21 vasario 2012 - 22:48
QUOTE(popelka @ 2012 02 21, 22:40)
* Mavalos vienas ml gaunas 3 lt, tuo tarpu kai China Glaze LT parduotuviu kainom 1 ml gaunasi  1,57 Lt,  OPI 1,6 Lt,  Orly 1,38 Lt.

**Dar viena kolekcija , China Glaze Hunger Games Capitol Colors, Spring 2012

* oho, čia tai gerai paskaičiuota bigsmile.gif

** pačiame viršuje du iš dešinės verti dėmesio. Panašios spalvos į ilgalaikio lako CND shellac 2012 pavasario kolekciją
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alice in wonderland: 21 vasario 2012 - 23:20

China Glaze Stone Cold ir Harvest Moon panašūs į Orly Iron Butterfly 40255 (matinis) ir Orly Glam Rock 40253 (matinė, bet šviesesnė Harvest Moon versija)
China Glaze Smoke and Ashes- labai graži spalva!
Atsakyti
Sveikos, merginos,

prisiskaičiau čia pagyrų ir mirtinai man reikia:

user posted image

gal kuri galėtų parduoti ar parsiųsti? Labai laukčiau až 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Ijo @ 2012 02 22, 00:28)
Sveikos, merginos,

user posted image

Galite pati parsisiusti is feelunique.com 4u.gif As ne per seniausiai gavau ji smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2012 02 22, 10:59)
Galite pati parsisiusti is feelunique.com  4u.gif  As ne per seniausiai gavau ji  smile.gif

Tai kad ten kaina doh.gif čia pigiau biggrin.gif
http://www.ebay.com/...=item3a705e56b2
Atsakyti
O man cia kaip tik yra pagrindinis minusas. smile.gif  Paprastai vienam dviem pasilakavimams (iki pasibaigimo, sutirstejimo) ieskau pigesniu alternatyvu. ax.gif

Man jau 8 ml yra mazai nes greitai tirsteja. Nebent buna spalva tokia kaprizo reikalas, kai jauti kad gal tik karta su tokia nusilakuosi. rolleyes.gif Bet tada ir ieskau kuo pigesnes. O jeigu spalva patiko ir norisi kartot savikaina labai isauga - Mavalos vienas ml gaunas 3 lt, tuo tarpu kai China Glaze LT parduotuviu kainom 1 ml gaunasi  1,57 Lt,  OPI 1,6 Lt,  Orly 1,38 Lt.

jei daznai lakuojate panasia spalva, tai sutinku. MAVALA lakai man patinka tuo,kad speju isnaudoti visa ir nesudziusta,nors ir labai daznai nelakuoju. China Glaze lako man yra jau perdidelis kiekis,neisnaudoju niekaip.Beje neseniai isbandziua Rimmel lakus,laikosi neblogai,bet naga labai issausina blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ijo @ 2012 02 22, 00:28)
Sveikos, merginos,

user posted image

Vilniuje yra, tik kainos nenurodytos unsure.gif ir as is Kauno smile.gif labai noreciau isbandyti blush2.gif

http://www.laiksmodalux.lt/Seche.html
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2012 02 22, 10:06)

taigi ir nemoku (gerai jau, žinau, kad šiais laikas čia jau net ne gėda, o nebežinau kas blush2.gif ), ir kreditinės neturiu (o jos ir reikia, ar ne?). Dėl vieno lako imtis kreditinę nenoriu g.gif Paskui gi viršysiu visus limitus, neatsilaikysiu lotuliukas.gif Tai man paprasčiau būtų ko nors gražiai paprašyti, kad parsiųstų, ir tam kam nors kaip nors gražiai atsilyginti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ijo @ 2012 02 22, 15:38)
taigi ir nemoku (gerai jau, žinau, kad šiais laikas čia jau net ne gėda, o nebežinau kas blush2.gif ), ir kreditinės neturiu (o jos ir reikia, ar ne?). Dėl vieno lako imtis kreditinę nenoriu g.gif  Paskui gi viršysiu visus limitus, neatsilaikysiu lotuliukas.gif  Tai man paprasčiau būtų ko nors gražiai paprašyti, kad parsiųstų, ir tam kam nors kaip nors gražiai atsilyginti 4u.gif

Iš kokio miesto esate? smile.gif jeigu iš Vilniaus, padėsiu.
Atsakyti