Įkraunama...
Įkraunama...

Visa tiesa apie nagus lakus - 3

QUOTE(cindy @ 2012 02 10, 17:10)
Turiu vieną, tai laaabai prastai tepasi doh.gif

Apskritai bet kokios firmos (na, iš tų pigesnių) nude'iniai nagų lakai bent jau man labai prastai dengiasi.
-----------------------------

Merginos, o kur laikote savo nagų lakus? Neseniai perskaičiau, jog norint, kad jie kuo ilgiau išliktų švieži, geriausiai laikyti šaldytuve. Kažin ar teisybė?
Atsakyti
QUOTE(Märchen @ 2012 02 10, 17:56)
Apskritai bet kokios firmos (na, iš tų pigesnių) nude'iniai nagų lakai bent jau man labai prastai dengiasi.
-----------------------------

Merginos, o kur laikote savo nagų lakus? Neseniai perskaičiau, jog norint, kad jie kuo ilgiau išliktų švieži, geriausiai laikyti šaldytuve. Kažin ar teisybė?

Aš ir tą patį esu girdėjusi..
Atsakyti
tie catrice nude lakai tai tragedija.. nei uztepsi normaliai, nei isvaiksciosi...
dziusta pusetinai, gana greitai... bet greitai atsoka nuo nago..

o va iprasti spalvoti catrice - normalus
Atsakyti

aš tamsioje komodoje, kur ir visą kosmetiką laikau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alice in wonderland: 12 vasario 2012 - 17:03

As esu girdejusi kazkur g.gif ,kad nagu lakus reikia laikyti "uzdarytus" ar tai spinteleje, ar stalciuje,kad tamsu butu ir nebutu tiesioginiu saules spinduliu, bei dar kazkur skaiciau,kad vonioj lakams negerai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2012 02 12, 17:47)
tie catrice nude lakai tai tragedija.. nei uztepsi normaliai, nei isvaiksciosi...
dziusta pusetinai, gana greitai... bet greitai atsoka nuo nago..

o va iprasti spalvoti catrice - normalus

laikosi normaliai kolkas, uztept buvo nelabai paprasta nes teptukas gan didelis, bet visumoj kai isdziuvo visai graziai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Laba diena, nusipirkau top coat'ą, tai ateinu "paantireklamuoti" biggrin.gif jau toks tragiškas, vakar nusilakavau nagus, o kadangi buvo jau vėlu tai jo netepiau, kad nereikėtų vėl laukti kol nudžius, tai šiandien tepiauo jis man nuvalė nagų laką doh.gif
štai šitas top coat:
user posted image
ir va kaip jis pasidarbavo:
user posted image
Atsakyti
Neatsilaikiau Mavalos 151 Maroon glace spalvytei. Neturėjau Mavalos lakų,niekad nekreipiau dėmesio į juos. O jie verti - puikiai tepasi, šepetėlis patogus, 2 sluoksniai lygiai užsitepė, per savaitę dar kartą tepiau. Išbandžiau su Orly SEC'N'DRY lako džiovikliu ir toap coatu. Greit išdžiūvo, ir laiko nepalyginti ilgiau nei be nieko. Puikūs pirkiniai, o šiandien pastebėjau, jog lakas mano akinukų spalvos smile.gif
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Flos @ 2012 02 17, 23:00)
Neatsilaikiau Mavalos 151 Maroon glace spalvytei. Neturėjau Mavalos lakų,niekad nekreipiau dėmesio į juos. O jie verti - puikiai tepasi, šepetėlis patogus, 2 sluoksniai lygiai užsitepė, per savaitę dar kartą tepiau. Išbandžiau su Orly SEC'N'DRY lako džiovikliu ir toap coatu. Greit išdžiūvo, ir laiko nepalyginti ilgiau nei be nieko. Puikūs pirkiniai, o šiandien pastebėjau, jog lakas mano akinukų spalvos smile.gif
user posted image

Vakar kaip tik ir as nusipirkau sia spalvyte thumbup.gif Begalo grazi wub.gif Taip pat pasiemiau ir Mavala 62 Milano
user posted image

Tikiuosi gerai laikysis ant nagu smile.gif
Atsakyti
sveikos. Koki laka naudojat pranzusiskam manikiurui (kalbu, zinoma, apie pagrinda; su baltu viskas aisku biggrin.gif ). Vis nepataikau nusipirkti norimo arba tepasi prastai. Noriu panasaus rezultato kaip nuotraukoje, t.y. ne visai persvieciamo, balksvo tokio, lengvai kreminio 4u.gif gal turit ka patarti? mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Erikute1 @ 2012 02 19, 13:23)
Vakar kaip tik ir as nusipirkau sia spalvyte thumbup.gif  Begalo grazi wub.gif  Taip pat pasiemiau ir Mavala 62 Milano
user posted image

Tikiuosi gerai laikysis ant nagu smile.gif

kokios kainos siu laku
Atsakyti
Lakai po 5 ml Sarmoj kainuoja 15 LT. Mačiau feelunique yra rinkinukų, gal pigiau kainuotų.
Atsakyti