Įkraunama...
Įkraunama...

Visa tiesa apie nagus lakus - 3

QUOTE(Estela_ @ 2012 02 06, 18:16)
Turiu dabar tokį kažkokį purškiamą džiovinantį, pirkau Droge, bet nėra jis ypatingas.. net foto nerandu.
Atsiverčiau pažiūrėti, kokius komentavot ir pamačius prisiminiau, kad būtent šitą mergaitės kažkur forume labai gyrė bigsmile.gif

norėčiau, kad top coatas nagus padarytų laaabai žvilgančius, na žinot, kaip būna toks vos ne veidrodinis žvilgesys,.. ar tai įmanoma?  blush2.gif  biggrin.gif

Tai topcoatas+dzioviklis ta ir padaro, kad nagai ne tiktai kad zyyyyymiai greiciau isziusta negu su paprastu top coatu, bet ir laaaaaaabai zvilga, atrodo kaip slapi arba kaip jus sakot veidrodinis blizgesys. smile.gif Ta galima isgauti ir su Seche Vite, ir su INM Out the Door, ir su Orly In a Snap, ir su pigesniais variantais. O Seche Vite ne tik kazkur forume bet ir sioje temoje ne karta minetas.

Beje, jusu minetas purskiamas dzioviklis kuri pirkote Droge tai tera TIK dzioviklis, bet neatlieka topcoato funkcijos, tad cia nesulyginami dalykai. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo popelka: 06 vasario 2012 - 20:14
O man tai kažkaip užtepus top coat'ą žymiai greičiau nudžiūna, nors nedžiovinantis pagal viską turėtų būti smile.gif Ir šiaip žvilgesiu patenkinta esu, ir laiko neblogai smile.gif Naudoju Essence.
Atsakyti
man labai patiko "essence nail art express dry drops", pirkau Droge, kainavo apie 7 lt.(tiksliai neatsimenu), buteliukas su pipete ir ant nulakuoto nago užtenka dviejų lašelių, kurie gražiai pasiskirsto, lakas tikrai labai greit išdžiuvo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maazzyyllee: 06 vasario 2012 - 21:38
Kaip jums spalvos? 4u.gif
user posted image
man tai patinka biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gisana: 09 vasario 2012 - 09:28
QUOTE(Gisana @ 2012 02 09, 09:27)
Kaip jums spalvos?  4u.gif

man tai patinka  biggrin.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif vasara vasara vasara thumbup.gif thumbup.gif jegele wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2012 02 09, 09:27)
Kaip jums spalvos?  4u.gif

ta pirma iš kairės, kreminė labai graži 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 02 09, 10:45)
bigsmile.gif  bigsmile.gif vasara vasara vasara  thumbup.gif  thumbup.gif  jegele  wub.gif

Yra parduodama miniukų kolekcija, labai jau ji vilioja mane biggrin.gif http://www.beautybay...collection2012/
Atsakyti
man taip akį patraukė Catrice Ultimate nudes lakai..O jų yra LT?
user posted image

Dance Like A Prima Ballerina
user posted image

Cotton Candy At Eiffel Tower
user posted image

My Cafe Au Lait At Notre - Dame
user posted image

Petit Four As Dessert
user posted image

Moulin Rouge Light
user posted image

Mona Lisa Is Staring Back
user posted image
Atsakyti
QUOTE(_sala_ @ 2012 02 10, 16:00)
man taip akį patraukė Catrice Ultimate nudes lakai..O jų yra LT?

Tikrai yra - bent jau pas mus Eurokose tikrai mačiau. Gal būt ne visos spalvos, bet bent trys - keturios - tikrai yra. nail.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *.Simona.*: 10 vasario 2012 - 14:37
Turiu vieną, tai laaabai prastai tepasi doh.gif
Atsakyti
Yra, tik neįmanoma gražiai su jais nusilakuot arba didelių sugebėjimų reikia turėt. Keista, "spalvoti" Catrice lakai dengias daug geriau, o šitie - kažkoks nesusipratimas.
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2012 02 10, 16:50)
Yra, tik neįmanoma gražiai su jais nusilakuot arba didelių sugebėjimų reikia turėt. Keista, "spalvoti" Catrice lakai dengias daug geriau, o šitie - kažkoks nesusipratimas.

Aš tai tepu vieną sluoksnį, kad nagai būtų vos palakuoti, nes antrą sluoksnį dedant total košmar gaunasi.
Atsakyti