Įkraunama...
Įkraunama...

Visa tiesa apie nagus lakus - 3

QUOTE(Galadrielė @ 2012 02 05, 16:36)
OPI, Orly, China Glaze, Essie thumbup.gif

O kur rast? ax.gif
Atsakyti
Radau daug isgirtu top coat'u,bet niekaip neapsisprendziu kuri imti g.gif noriu nebrangaus ir gero blush2.gif Bet tokio, kuris nelietu paveiksliuku ispiestu ant nago. Gal kas zino is patirties, jau patikrinta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nefer: 05 vasario 2012 - 17:15
QUOTE(Estela_ @ 2012 02 05, 18:42)
O kur rast?  ax.gif

OPI ir China Glaze - Nagavitoje
Orly - Vitrinoje
Essie prekiaujama požeminėje perėjoje į PC Europa Vilniuje
Atsakyti
QUOTE(EWI @ 2012 02 05, 15:01)
O kas cia per magnetiniai nagu lakai ?  g.gif    smile.gif

Tai tokie lakai, per kuriuos kai nusilakuoji reikia perbraukti magnetu (buna komplekte arba parduodami atskirai) ir atsiranda perejimai, kazkas tokio
user posted image

QUOTE(Estela_ @ 2012 02 05, 15:43)
Neradau tokios temos, tad gal čia tiktų paklausti..

Gal galėtumėt parekomenduoti tikrai GERĄ top coat'ą nagų lako sutvirtinimui.. labai norėčiau, kad 7 dienas atlaikytų, ir nereiktų persilakuoti dažniau  doh.gif
Essence turėjau, tai nieko gero,.. o iš brangesnių neteko bandyti, dabar žadu pirkti tikrai gerą, nes nors ir nedirbu labai su rankom kad nagai lupinėtųsi, bet visgi apsilupinėja lakas po 2 dienų paprastai  verysad.gif

Prašyčiau parekomenduoti tokius, kad siųstis nereiktų, mąstau apie L'Oreal, galbūt kokių rekomendacijų būtų ? 4u.gif

O kam jums tos 7 dienos, juk pats manikiuras jau netvarkingai ziurisi, nes po tiek laiko nagas nuauga prie odeliu unsure.gif bet aisku cia ne mano reikalas, jums spresti. 4u.gif
As kaip ir patare merginos siulyciau rinktis kazka is profesionaliu laku, jokiu L'oreal ir panasiu. schmoll.gif
Tik jeigu norit kad tikrai tiek dienu islaikytu lakas patarciau praejus dviem dienom po lakavimo pakartoti dar viena sluoksni top coato, arba netgi pries ji papildomai viena plona sluoksni spalvoto lako, tada lakas laikosi kaip isikibes. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo popelka: 05 vasario 2012 - 22:20
Aciu popelka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2012 02 05, 17:34)
OPI ir China Glaze - Nagavitoje
Orly - Vitrinoje

Deja, nežinau bei vienos iš tokių parduotuvių .. be to aš Kaune, ne Vilniuje...

Gal internetu tada tokius top coatus galima nusipirkti?
QUOTE(popelka @ 2012 02 05, 21:49)
O kam jums tos 7 dienos, juk pats manikiuras jau netvarkingai ziurisi, nes po tiek laiko nagas nuauga prie odeliu unsure.gif bet aisku cia ne mano reikalas, jums spresti. 4u.gif

Na ne 7 tai bent minimum 5 dienas.. tikrai neturiu laiko persilakuoti kas dvi dienas, tam reikia daug terlionės doh.gif

Dėkui už patarimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2012 02 06, 15:39)
Deja, nežinau bei vienos iš tokių parduotuvių .. be to aš Kaune, ne Vilniuje...
Gal internetu tada tokius top coatus galima nusipirkti?

visagalis google:

Nagavita:
Kaune: Savanorių pr.79,
Tel.: 8 37 228649, mob.: +370 686 85425
el.paštas: nagavita@nagavita.lt
Kaip mus surasti: http://www.nagavita...._id=234&lang=lt

Vitrina:
Savanorių pr. 192, Kaunas

Parduotuve ir ofisas
Savanoriu pr. 192, +370 602 21044

Darbo laikas:
I - V 8:00-14:00
Atsakyti
Nagavita - internetinė parduotuvė - http://www.nagavita.lt/
Atsakyti
Estela_ jeigu nagu lakavimui norit sutaupyti laiko, as jusu vietoje rinkciausi ne paprasta top coat'a, o top coat'a + dziovikli du viename, tikrai labai patogus dalykelis. 4u.gif
Atsakyti
Gal kokiu konkreciai galite parekomenduoti top coat'u + dziovikliu du viename? Man pats bjauriausias dalykas nusilakavus nagus sedeti ir laukti kol jie isdzius doh.gif
Atsakyti

QUOTE(Galadrielė @ 2012 02 05, 17:34)

O Kaune Essie ir Zoya prekiauja Baltic Hair parduotuve Akropolyje, 1 aukste, priesais Eurovaistine. Tik spalvos ten pas juos daugiausia klasikines visokios bordo, raudonos, ruzavos, su nauju kolekciju spalvom prastoka situacija, bet kad as kaip supratau ten pacios pardavejos nelabai tuo suinteresuotos, atsiveza tai kas joms atrodo grazu ir tiek.
Papildyta:
QUOTE(j-urgit-a @ 2012 02 06, 16:31)
Gal kokiu konkreciai galite parekomenduoti top coat'u + dziovikliu du viename? Man pats bjauriausias dalykas nusilakavus nagus sedeti ir laukti kol jie isdzius

Pora puslapiu atgal rasiau.
Konkreciai 24 psl.
Atsakyti
QUOTE(popelka @ 2012 02 06, 16:24)
Estela_  jeigu nagu lakavimui norit sutaupyti laiko, as jusu vietoje rinkciausi ne paprasta top coat'a, o top coat'a + dziovikli du viename, tikrai labai patogus dalykelis. 4u.gif

Turiu dabar tokį kažkokį purškiamą džiovinantį, pirkau Droge, bet nėra jis ypatingas.. net foto nerandu.

Atsiverčiau pažiūrėti, kokius komentavot ir pamačius prisiminiau, kad būtent šitą mergaitės kažkur forume labai gyrė bigsmile.gif
user posted image

Noriu ir aš tokio, kur gaut? blush2.gif ar ne kosminė kaina? biggrin.gif

Ach dar pamiršau parašyti.. doh.gif norėčiau, kad top coatas nagus padarytų laaabai žvilgančius, na žinot, kaip būna toks vos ne veidrodinis žvilgesys,.. ar tai įmanoma? blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Estela_: 06 vasario 2012 - 18:29