Įkraunama...
Įkraunama...

Visa tiesa apie nagus lakus - 3

QUOTE(Tukituki @ 2012 02 03, 12:57)
sorry, jei nepataikiau-bet niekur nerandu apie crack (dekupažinį) laką. Kokie atsiliepimai? Gal kokį rekomenduotumėte?

As kaip tik sedziu su juo siandien nusilakavusi. biggrin.gif Sikart dejau ant auksinio lako, labai graziai ziurisi. Pirka karta tepiau stora sluoksni, tai taip storai suskilineja, o sikart pasistengiau plonyti, tai tokiais plonais gabaliukais, man patinka. smile.gif
Pas mane Essence, pirkau pigesni pasibandymui, nes nebuvau tikra ar patiks.
Toki laka rekomenduociau su placiu sepeteliu, nes ji reikia labai skubiai uztepti, nes kaip mat akyse skilineja, o jeigu uztepsi ant tos pacios vietos antrakart kai ji jau skilineja nebus efekto. Bet maniskis su plonu tai irgi susitvarkau.
Atsakyti
QUOTE(popelka @ 2012 02 03, 14:49)
Cascada yra UAB Krinona grozio prekiu tinklas. 4u.gif  Cia visi adresai http://www.krinona.lt/index.php?s_id=5
Bet ne visos Cascados Orliu turi. Kauno Akropolio tai tikrai turi.

Turetu prekiaut ir "Vitrina", jie gi pas mus Orly importuotojai. smile.gif

Ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tukituki @ 2012 02 03, 13:57)
sorry, jei nepataikiau-bet niekur nerandu apie crack (dekupažinį) laką. Kokie atsiliepimai? Gal kokį rekomenduotumėte?

Aš turiu "Golden Rose" skilinėjantį nagų laką. Mano patiko - džiūsta akimirksniu, teptukas ilgas ir plonas, neišsiterlioju. Kaip ir sakė popelka, su juo reikia įgusti tepti plonai ir tik vieną kartą toj pačioj vietoj. Bent man suskilinėjo iš pirmo karto, tai nėra labai sudėtinga. Dar iš pigesnių pabandymui, kiek pamenu, yra "Sincero" skilinėjančių lakų. Tik nežinau, kuriuose prekybcentriuose ieškot reikėtų g.gif
Atsakyti
Turiu ir as "Golden Rose" skilinejanti sidabro spalvos laka,man visai patinka smile.gif Vilniuje tai as pirkau IKI minsko parduotuveje, zemutiniame aukste.Ten yra visokios rusiskos kosmetikos ir pan.Drogas dar prekiauja "Golden Rose" lakais.
Atsakyti
Sveikos, noreciau pasidometi apie MAVALA nagu lakus? Patiko, kad Sarmoje yra nedidukai butelaiciai po 15 Lt, spalvos irgi aki patrauke, bet kazin ar gerai laikosi, kaip dengiasi? Koks teptukas? 4u.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonstruck @ 2012 02 04, 01:53)
Dar iš pigesnių pabandymui, kiek pamenu, yra "Sincero" skilinėjančių lakų. Tik nežinau, kuriuose prekybcentriuose ieškot reikėtų  g.gif

Šiandien kaip tik "Maximoj" apžiūrėjau "Sincero" magnetinius ir skilinėjančius nagų lakus. Labai jau maga išbandyt, bet susilaikiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonstruck: 05 vasario 2012 - 02:03
QUOTE(Moonstruck @ 2012 02 05, 04:03)
Šiandien kaip tik "Maximoj" apžiūrėjau "Sincero" magnetinius ir skilinėjančius nagų lakus. Labai jau maga išbandyt, bet susilaikiau.

As is maximos nusipirkau balta skilinejanti laka. Nu kazkaip man jis ne lb. schmoll.gif Jei greitai uztepi stora sluoksni, tai viskas gerai, o jei ploniau bruksteli, tai persisviecia apatinis lakas ir atrodo kazkaip netvarkingai nagai. Graziausiai speju atrodo bordinis lakas. Maciau ir auksini, tai ant nagu atrodo kaip pagelte nagai nuo apelsinu lupimo lotuliukas.gif
Ir manasis baltas suskilinejo kone vertikaliais bruksniais ir taip stambiai. Reiks pabandyti pirma sluoksni uzsitept lb plonai, gal graziau ziuresis.
Atsakyti
QUOTE(Moonstruck @ 2012 02 05, 04:03)

O kas cia per magnetiniai nagu lakai ? g.gif smile.gif
Atsakyti
Na ką, kaip pamenat, nusipirkau aš tada tuos Ruby Rose holografinius. Spalvos nerealiai gražios - ant nagų atrodo fantastiškai. Išvaizda tikrai nenusileidžia nei OPI, nei China Glaze - blizga,žėri, prie šviesos gražiausiai raibuliuoja ir pan thumbup.gif

Deja, laikosi labai trumpai. Lakavau vakare (base, 2 sluoksniai lako, top) - ryte galiukai jau buvo apsitrynę, darbe nagai ėmė luptis, vakare galiukai atrodė gana baisiai unsure.gif Bandė ir mama - jai kažkaip ilgiau išsilaikė nei man, bet irgi - šiaip ne taip su perlakavimu ištraukė tik 2 dienas...

Ant vieno piršto man kilo alergija, tad spėju, kad ją sukėlė Ruby Rose, nes prieš tai ilgą laiką naudojau jau laiko patikrintus OPI ir viskas buvo puiku.

Daugiau tikrai nežiūrėsiu į Ruby Rose nagų lakų pusę doh.gif
Atsakyti
nebepirksiu essence nagų lakų doh.gif prastai laiko, nieko gero... dabar prisižadėjau nebent kokį su blizgučiu iš šios firmos nusipirkt, daugiau jokio.
kas liečia catrice nagų lakus, tai man jie tepasi sluoksniais, nežinau, nieko gero kažkaip.
Atsakyti
Neradau tokios temos, tad gal čia tiktų paklausti..

Gal galėtumėt parekomenduoti tikrai GERĄ top coat'ą nagų lako sutvirtinimui.. labai norėčiau, kad 7 dienas atlaikytų, ir nereiktų persilakuoti dažniau doh.gif

Essence turėjau, tai nieko gero,.. o iš brangesnių neteko bandyti, dabar žadu pirkti tikrai gerą, nes nors ir nedirbu labai su rankom kad nagai lupinėtųsi, bet visgi apsilupinėja lakas po 2 dienų paprastai verysad.gif

Prašyčiau parekomenduoti tokius, kad siųstis nereiktų, mąstau apie L'Oreal, galbūt kokių rekomendacijų būtų ? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Estela_: 05 vasario 2012 - 15:46
QUOTE(draco'a @ 2012 02 05, 17:40)
nebepirksiu essence nagų lakų  doh.gif  prastai laiko, nieko gero... dabar prisižadėjau nebent kokį su blizgučiu iš šios firmos nusipirkt, daugiau jokio.

Aš turiu Essence iš tos vampyrų serijos, tai superinis. Pigus, gerai dengiasi, super ilgai laikosi, greitai džiūna, tik kad sunkiai nusivalo, bet čia nelaikau dideliu minusu

QUOTE(Estela_ @ 2012 02 05, 17:43)
Prašyčiau parekomenduoti tokius, kad siųstis nereiktų, mąstau apie L'Oreal, galbūt kokių rekomendacijų būtų ? 4u.gif

OPI, Orly, China Glaze, Essie thumbup.gif
Atsakyti