Įkraunama...
Įkraunama...

Visa tiesa apie nagus lakus - 3

ar neradau,ar nieks nebandet Anny laku,isbandziau jau daugeli spalvu,laiko labai gerai,palete ivairi,taip pat yra visa nagu prieziuros linija

http://www.google.co...=1t:429,r:0,s:8
Atsakyti
QUOTE(popelka @ 2012 01 31, 10:47)
O kiek tas nelaiko? Dvi paras, tris? Tokiu atveju dar visai neblogai. smile.gif
Mes galim patart ka daryt kad lakas gerai laikytusi. bigsmile.gif
Deja tik iki pusdienio, jei ryte lakuota mano pačios. Na o jei lakuoja manikiūrininkė, tai pačiu geriausiu atveju buvo iki vakaro. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alice in wonderland @ 2012 01 31, 16:39)
tai todėl nagų lakas jums trumpai ir teišlaiko.

5 dienos jums trumpai? biggrin.gif

Juolab gi ir namus tvarkyti reikia, ir indus plauti - nusitrina galiukai ką tik bedaryk. Plius pas mane nagai žvėriškai greitai auga - jau po 5dienų matosi atauginėjančios baltos šaknelės ir šiaip stengiuosi, kad nagų lakas ant nagų būtų max 5dienas, kartais savaitę išlaikau - tada kokią dieną ar dvi nelakuoju ir tada vėl ilgam uždažau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2012 01 31, 17:45)
5 dienos jums trumpai? biggrin.gif

Juolab gi ir namus tvarkyti reikia, ir indus plauti - nusitrina galiukai ką tik bedaryk. Plius pas mane nagai žvėriškai greitai auga - jau po 5dienų matosi atauginėjančios baltos šaknelės ir šiaip stengiuosi, kad nagų lakas ant nagų būtų max 5dienas, kartais savaitę išlaikau - tada kokią dieną ar dvi nelakuoju ir tada vėl ilgam uždažau smile.gif

tai juk rašėt, kad pvz.: Zoya tik 2 dienas teišlaiko. Man 5 dienos irgi yra daug, jei nededu topo ir base, bet va mano tetai tai lakas laisvai 10-14 dienų išlaiko vien tik ant Nailteko užlakavus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(popelka @ 2012 01 31, 11:47)
Norejau pasidometi kaip sitas lakas kurio lauket? Ar nenuvyle?

Tikrai nenusivyliau smile.gif spalva labai graži, tokia unikali sakyčiau. Ir žėri gražiai, ir tas violetinis atspalvis šiltas, nors su pilku atspalviu, rankos neatrodo kaip lavono biggrin.gif Pats lakas neblogai dengiasi, 2sluoksnių užtenka, džiūsta greitai. O laiko neitin ilgai, toks sakyčiau nusitrinantis lakas, o ne nueinantis ar nubyrantis gabalais. Žinoma nagų galiukai nusitrina, bet taip man yra su visais lakais.

QUOTE(Alice in wonderland @ 2012 01 31, 12:12)
kuri čia ieškojot Chanel pavasarinio lakiuko persikinės spalvos atitikmens? Matau kažką panašaus - šviesų persiką  4u.gif

drinks_cheers.gif

Ačiū už pagalbą, gal ir įsigysiu užėjus gerai nuotaikai kokį persikiuką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alice in wonderland @ 2012 01 31, 21:05)
tai juk rašėt, kad pvz.: Zoya tik 2 dienas teišlaiko. Man 5 dienos irgi yra daug, jei nededu topo ir base, bet va mano tetai tai lakas laisvai 10-14 dienų išlaiko vien tik ant Nailteko užlakavus  smile.gif

Zoya tai čia išvis atskira kalba - nei man, nei mamai, nei draugei (ji turi tokią pačią spalvą - Anja) nelaiko daugiau 2 dienas su visais base ir top coat. Su zoya visada dedu ir pagrindą, ir topą, o rezultatas vis vien max 2 dienos. Matyt čia jau lakas toks g.gif

O NailTekas tai man jau toooooks keiksmažodis doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(popelka @ 2012 01 31, 10:47)
Kiek pas jus merginos laikosi lakas ant nagu? Po keliu dienu nusivalot? ax.gif

QUOTE(Galadrielė @ 2012 01 31, 21:07)
Zoya tai čia išvis atskira kalba - nei man, nei mamai, nei draugei (ji turi tokią pačią spalvą - Anja) nelaiko daugiau 2 dienas su visais base ir top coat. Su zoya visada dedu ir pagrindą, ir topą, o rezultatas vis vien max 2 dienos. Matyt čia jau lakas toks g.gif

Iš mano visų bandytų trumpiausiai išsilaikė Inglot nagų lakai (base, 2 sluoksniai, top coat)- pusdienis- galiukai nusitrynę, lakas pradėjo luptis. Bandžiau dvi spalvas- 717 matte ir 955 (šokoladinė ir rugiagėlių spalvos). Zoya išsilaiko 2 dienas, 5-6 dienas išsilaiko Orly ir China Glaze, o 10 dienų puikiausiai atlaikė (tik galiukai truputėlį nusitrynė ir spalva pabodo, užtat ir nuvaliau)- Barry M.
Atsakyti
Man tai visi lakai beveik kuriuos turiu (pagrindas + 2 sluoksniai + viršutinis) laikosi 5 dienas puikiai, o paskui jau 6 pradeda kažkur truputi trintis, luptis koks kamputis ar įtrūksta paviršius, todėl visada persilakuoju savaitgalį ir tada nešioju visą savaitę. Geriausiai laikosi Mavala, Golden Rose, Essie, Leighton Denny, essence (is vampyru kolekcijos), dar va Opi įsigijau, manau irgi puikiai laikysis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _sala_: 01 vasario 2012 - 09:26
Galadriele , o ar bandėt Orly nagų lakus? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(_sala_ @ 2012 02 01, 10:26)
Man tai visi lakai beveik kuriuos turiu (pagrindas + 2 sluoksniai + viršutinis) laikosi 5 dienas puikiai, o paskui jau 6 pradeda kažkur truputi trintis, luptis koks kamputis ar įtrūksta paviršius, todėl visada persilakuoju savaitgalį ir tada nešioju visą savaitę. Geriausiai laikosi Mavala, Golden Rose, Essie, Leighton Denny, essence (is vampyru kolekcijos), dar va Opi įsigijau, manau irgi puikiai laikysis.

kokį pagrindą ir viršutinį sluoksnį naudojat? 4u.gif
Atsakyti
Išbandžiau visokius nagų lakus, ir pigius ir brangius, ir bazes visokias, ir nagus nudildau- nupoliruoju prieš lakavimą, bet max lakas išlaiko 2 dienas, jei nedirbu buities darbų, indus plaunu su prištinėm. Nežinau, gal lakas nekimba prie mano nagų :)Bet per daug metų pripratau ir lakuojuos tokiom šviesiom spalvom,. kur nelabai matosi kai apsilupinėja, taip ir iki 4 dienų galima pratempt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2012 02 02, 17:06)
Galadriele , o ar bandėt Orly nagų lakus? unsure.gif

Nebandžiau, bet girdėjau, kad labai geri. Norėčiau kada išbandyti, bet kad dabar tų lakų turiu begalę ir dar vieną noriu užsisakyti, o tada jau ir apie kitus bus galima pagalvoti biggrin.gif
Atsakyti