QUOTE(Gisana @ 2012 01 30, 11:31)
Noriu visų
China Glaze Something Sweet ir Sugar High labai mieli,
is 2010 metu Up & Away kolekcijos. Man cia turbut pati paciausia ju pavasarine kolekcija iki siol. Kas matet filmuka Up, gal atpazinsit ideja:
Man labai noretusi isbandyti Lemon Fizz, Light as Air, Heli Yum, ir Re-Fresh Mint.
Tarp kito siu metu ju pavasarine irgi kazkuo labai panasi
http://2.bp.blogspot... Collection.jpg
Milani spalvikes tos raudonos tai man dabar, va tokiu metu kol ziema, pacios paciausios.
Kaip ir Sparitual Twinkle. Nes su blizgiukais. Turiu ir as raudona su blizgiukais irgi, tai Kaledoms nusilakavau. Laaabai grazi ta Rescue Beauty Lounge Drifter,
kaip tik dabar ieskau kazkokios grazios slyvos-baklazano spalvos, zinau, ju daug, bet pries akis stovi konkretus atspalvis ir niekur tokio kol kas neradau, bet sita labai i ta puse.
Patinka tokios spalvos kaip jusu parodyta Essie Demure Vixen bet visai nesenai supratau, kad jos nelabai tinka prie mano odos atspalvio, isbandziau viena pigu lakiuka nusipirkus. Nesiziuri... Nors tikrai grazi spalva.
Pradzioj pasirode grazi Nubar Pink Flame , bet kai paguglinau, supratau kad cia toks pusiau chameleoninis lakas, o man tokie jau praejas etapas, kaip ir holografiniai, tai nesuzavejo. Kazkada pries gal 10 metu labai tie chameleoniniai ir holografiniai trauke, dabar tik arba matiniai (kreminiai), arba su subtiliom dulkelem, arba stambiais zeruciais, kurie duoda toki kaip svytejima is vidaus, arba tada jau visai blizgutiniai, folijos, aisku atitinkamom progom.
Beje, tokia kaip jusu parodyta SpaRitual Imaginarium, bus labai panasi pas OPI si pavasari
Kiss Me on My Tulips