Įkraunama...
Įkraunama...

Visa tiesa apie nagus lakus - 3

QUOTE(cindy @ 2012 01 30, 13:38)
Gisana, pykstu aš ant tavęs biggrin.gif Tokių gražių spalvų pridėjai ir aš dabar užsimaniau daugumos wub.gif  wub.gif  wub.gif

Tai perkam perkam yahoo.gif karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2012 01 30, 12:38)
Gisana, pykstu aš ant tavęs biggrin.gif Tokių gražių spalvų pridėjai ir aš dabar užsimaniau daugumos wub.gif  wub.gif  wub.gif

man Essie yra labai gražių jinai įdėjusi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Flos @ 2012 01 28, 19:02)
Kaip tie Catrice lakai? Niekad nebandžiau, merginos vis rodosi krepšeliuose. O spalvų visai neblogų turi.. Nusimato pavasarinis atsinaujinimas biggrin.gif

Neblogi lakai catrice. smile.gif Kas man patinka kad jie neatsilieka nuo laku mados tendenciju savo spalvomis, labai graziu spalvu turi, madingu ir klasikiniu, ir dar labai matosi kad jie pavadinimu stiliuka nusikopijavo nuo OPI biggrin.gif , pvz. is tokiu pavadinimu kaip Khaki Perry (chaki spalva), Run Forest Run! (tamsiai zalia), Sand Francisco (smelio spalva), Beavis & Mud-Head (purvinai ruda), Jade is Not My Name (melynai zalia, pas OPI tokia spalva vadinasi Jade is the new black), Grey's Kelly (pilka i rausvuma) ir t.t.... Pliusas kad ju sepetelis platus ir plokscias, tas daug kam patinka.
Minusai, bent jau man: lakas gana greitai tirsteja, pirma karta lakuojantis - nuostabu, thumbup.gif gerai dengia ir t.t. , antra karta irgi neblogai, trecia karta - viskas. Pasidaro kose. Nes jis ir is pat pradziu tirstokas, o kadangi 10 ml. tai gana greitai pradeda tirstet. O kaina vidutine, uz 1 ml gaunasi 1 Lt.

QUOTE(comep @ 2012 01 29, 13:56)
tuomet ismegink siuos 'maximinius' sincero 3D
puikiai dengia ir laiko  thumbup.gif

Tikrai sitie lakai ir dengia ir laiko puikiai. drinks_cheers.gif Tik as juos vadinu ikiniais, biggrin.gif nes visada rasdavau ir pirkdavau tik IKI.

QUOTE(Galadrielė @ 2012 01 29, 14:32)
Mačiau juos Maximoj, bet paskaičiau sudėtį ir padėjau atgal... Aš alergiška formaldehidui - galiu naudoti ne visus nagų lakus. Nors holografinių Maxėj nemačiau - tik paprastus g.gif

Mačiau tie Golden Rose su normaliomis sudėtimis - be formaldehido, tai todėl ir klausiau būtent apie juos 4u.gif

Zinau kur yr bet jus tikriausiai Vilniuj... Jeigu ne formaldehidas tai tikrai ir as siulyciau lietuviskus Sincero, negu turkiskus Golden Rose. Jeigu nusipirksit G R parasykit kaip ispudziai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2012 01 30, 11:31)
Noriu visų   wub.gif

China Glaze Something Sweet ir Sugar High labai mieli, wub.gif is 2010 metu Up & Away kolekcijos. Man cia turbut pati paciausia ju pavasarine kolekcija iki siol. Kas matet filmuka Up, gal atpazinsit ideja:
user posted image
user posted image
Man labai noretusi isbandyti Lemon Fizz, Light as Air, Heli Yum, ir Re-Fresh Mint.

Tarp kito siu metu ju pavasarine irgi kazkuo labai panasi http://2.bp.blogspot... Collection.jpg

Milani spalvikes tos raudonos tai man dabar, va tokiu metu kol ziema, pacios paciausios. smile.gif Kaip ir Sparitual Twinkle. Nes su blizgiukais. Turiu ir as raudona su blizgiukais irgi, tai Kaledoms nusilakavau. Laaabai grazi ta Rescue Beauty Lounge Drifter, wub.gif kaip tik dabar ieskau kazkokios grazios slyvos-baklazano spalvos, zinau, ju daug, bet pries akis stovi konkretus atspalvis ir niekur tokio kol kas neradau, bet sita labai i ta puse.
Patinka tokios spalvos kaip jusu parodyta Essie Demure Vixen bet visai nesenai supratau, kad jos nelabai tinka prie mano odos atspalvio, isbandziau viena pigu lakiuka nusipirkus. Nesiziuri... Nors tikrai grazi spalva.
Pradzioj pasirode grazi Nubar Pink Flame , bet kai paguglinau, supratau kad cia toks pusiau chameleoninis lakas, o man tokie jau praejas etapas, kaip ir holografiniai, tai nesuzavejo. Kazkada pries gal 10 metu labai tie chameleoniniai ir holografiniai trauke, dabar tik arba matiniai (kreminiai), arba su subtiliom dulkelem, arba stambiais zeruciais, kurie duoda toki kaip svytejima is vidaus, arba tada jau visai blizgutiniai, folijos, aisku atitinkamom progom.

Beje, tokia kaip jusu parodyta SpaRitual Imaginarium, bus labai panasi pas OPI si pavasari ax.gif
Kiss Me on My Tulips
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo popelka: 30 sausio 2012 - 20:21
Žiūrinėdama šią temą žinokit net džiaugiuos, kad man jokie lakai nelaiko, nes kišenės kitu atveju kiauros būtų laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2012 01 30, 11:31)
nenoriu pletku skleist, bet kazkodel abejoju gera golden rose sudetim  g.gif

Jokio lako sudėtis nėra gera biggrin.gif Man svarbiausia, kad nebūtų formaldehido. Jeigu labai noriu tos spalvos - imu, kaip šiuo atveju su tais GR. O jeigu noriu tikrai gero lako ir ilgam, imu tik OPI, nes juose nėra nei formaldehido, nei tolueno, nei DBP. Aišku yra ir kitų firmų, kurios gamina "3 free" lakus, bet OPI man jau kažkaip išbandytas + šepetėlis žiauriai patogus. Nes tarkim Zoya man greitai patirštėjo, CG nesusidraugauju su šepetėliu...

QUOTE(popelka @ 2012 01 30, 20:40)
Zinau kur yr bet jus tikriausiai Vilniuj... Jeigu ne formaldehidas tai tikrai ir as siulyciau lietuviskus Sincero, negu turkiskus Golden Rose. Jeigu nusipirksit G R parasykit kaip ispudziai. 4u.gif

Vakar nusipirkau tuos GD prie Žalio tilto. Vienas buteliukas kainavo 2,4, bet buvo rinkinukas su trimis, tai sumokėjau juokingai mažai - 3,6Lt biggrin.gif Spalvos - raudona, melsvai pilka ir salotinė. Šiaip tik raudona tikrai graži ir melsvai pilka tokia nieko, o ta salotinė nelabai graži + reikia 3 sluoksnių... Jeigu netiks, tai nebus gaila išmesti biggrin.gif

Beje, vakar dar kelias pardes apibėgau, neradau norimo lako verysad.gif Merginos, iš kur siunčiatės OPI iš užsienio? Labai noriu OPI Los Cabos Coral
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Flos @ 2011 09 15, 09:24)
Iš tiesų, naujose kolekcijose dominuoja žvilgios spalvos. Ir tas Dioro labai gražus.. O aš laukiu Zoya Neeka. Nebandžius nei Zoyos lako, ir tai vieną tų spalvų, kuriai kažkada sakiau "niekada"  lotuliukas.gif  user posted image

Norejau pasidometi kaip sitas lakas kurio lauket? Ar nenuvyle?

QUOTE(Irisinė @ 2012 01 30, 20:18)
Žiūrinėdama šią temą žinokit net džiaugiuos, kad man jokie lakai nelaiko, nes kišenės kitu atveju kiauros būtų  laugh.gif

O kiek tas nelaiko? Dvi paras, tris? Tokiu atveju dar visai neblogai. smile.gif
Mes galim patart ka daryt kad lakas gerai laikytusi. bigsmile.gif

QUOTE(Galadrielė @ 2012 01 31, 08:27)
Vakar nusipirkau tuos GD prie Žalio tilto. Vienas buteliukas kainavo 2,4, bet buvo rinkinukas su trimis, tai sumokėjau juokingai mažai - 3,6Lt biggrin.gif Spalvos - raudona, melsvai pilka ir salotinė. Šiaip tik raudona tikrai graži ir melsvai pilka tokia nieko, o ta salotinė nelabai graži + reikia 3 sluoksnių... Jeigu netiks, tai nebus gaila išmesti biggrin.gif

O, tai tikrai labai gera kaina, net jeigu ir vienas tik patiktu. 4u.gif O kaip ten su formaldehidu reikalai? Nesijaute nieko itartino?

QUOTE(Galadrielė @ 2012 01 31, 08:27)
Beje, vakar dar kelias pardes apibėgau, neradau norimo lako verysad.gif Merginos, iš kur siunčiatės OPI iš užsienio? Labai noriu OPI Los Cabos Coral

Gali but nelengva surast sita spalvike, nes cia 2006 metu lakiukas is pavasario kolekcijos Mexico. Bet kokiam ebay gal butu. g.gif
Papildyta:

Kiek pas jus merginos laikosi lakas ant nagu? Po keliu dienu nusivalot? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo popelka: 31 sausio 2012 - 10:59
QUOTE(popelka @ 2012 01 30, 20:12)
China Glaze Something Sweet ir Sugar High labai mieli, wub.gif  is 2010 metu Up & Away kolekcijos.

kuri čia ieškojot Chanel pavasarinio lakiuko persikinės spalvos atitikmens? Matau kažką panašaus - šviesų persiką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(popelka @ 2012 01 31, 12:47)
O, tai tikrai labai gera kaina, net jeigu ir vienas tik patiktu. 4u.gif  O kaip ten su formaldehidu reikalai? Nesijaute nieko itartino?
Gali but nelengva surast sita spalvike, nes cia 2006 metu lakiukas is pavasario kolekcijos Mexico. Bet kokiam ebay gal butu. g.gif

Kiek pas jus merginos laikosi lakas ant nagu? Po keliu dienu nusivalot? ax.gif

Forlamdehido nereikia jausti - jo reikia ieškoti sudėtyje biggrin.gif Ant nagų jis nejaučiamas kaip ir bet kokia kita cheminė medžiaga, esanti nagų lako sudėtyje. Kadangi aš esu alergiška jam, pasimačius poveikiui, jau būna šaukštai po pietų - kartą jau prisižaidžiau su NailTeku, nuo to karto nagų lakus renkuosi labai kruopščiai.

Ebay mačiau yra pas kelis pardavėjus, jaučiu reikia griebti, nes paskui visai nerasiu g.gif

Man laikosi priklausomai nuo gamintojo - OPI laikosi 4 dienas laisvai, 5 dieną galiukai apsitrina. Užlakavus dar kartą galima ištempti iki savaitės.

Rimmel man visai nelaiko - max nepilna para ir ima trupėti bei nueidinėti nuo nagų.

Zoya max 2 dienos, paskui reikia perlakuoti.

Essence iš tos Vampire serijos - mano rekordininkas - 5-6 dienos be problemų, užlakavus dar kartą po 5 dienų išlaiko 7-9 dienas, bet nuvalau anksčiau, nes nagas auga ir pasimato baltos šaknelės
Atsakyti
Galadriere, o top coat'ą kokį nors naudojate ?
Atsakyti
QUOTE(Alice in wonderland @ 2012 01 31, 15:59)
Galadriere, o top coat'ą kokį nors naudojate ?

Taip, naudoju Chine Glaze "Base and Top Coat", bet dažniausiai lakuo tik kaip pagrindą, kaip topą retokai dedu.
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2012 01 31, 14:20)
Taip, naudoju Chine Glaze "Base and Top Coat", bet dažniausiai lakuo tik kaip pagrindą, kaip topą retokai dedu.

tai todėl nagų lakas jums trumpai ir teišlaiko. Man irgi nedaug teišlaikydavo jei aš jokio topo ar base nenaudodavau, plius dar vienas kitas nagas linkęs sluoksniuotis. Kai naudojau OPI base coat+spalva 2 sluoksniai+Seche vite top coat, tai laikydavo nemirtingai, kokias 10 dienų laisvai. Aišku tik prieš tai dar pasisluoksniavusių nagų galiukus pasipoliruodavau 4u.gif
Atsakyti