Įkraunama...
Įkraunama...

Visa tiesa apie nagus lakus - 3

QUOTE(comep @ 2012 01 29, 15:56)
tuomet ismegink siuos 'maximinius' sincero 3D

Mačiau juos Maximoj, bet paskaičiau sudėtį ir padėjau atgal... Aš alergiška formaldehidui - galiu naudoti ne visus nagų lakus. Nors holografinių Maxėj nemačiau - tik paprastus g.gif

Mačiau tie Golden Rose su normaliomis sudėtimis - be formaldehido, tai todėl ir klausiau būtent apie juos 4u.gif
Atsakyti
Catrice lakai man labai patinka, tik kartais tirštoki būna. Essence Colour And Go vieną kartą bandžiau, nepatiko, kad trumpai laikė ir atsilupinėjo (kita vertus, tepiau be pagrindo), bet jaučiu, kad neatsispirsiu, kai tiek gražių spalvų pavasario kolekcijoj nusimato bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2012 01 29, 13:18)
Merginos, reikia konsultacijos 4u.gif

Noriu kelių spalvyčių iš OPI designer series, bet kad kainuoja vienas butelaitis 40lt doh.gif

Užtikau, kad Golden Rose turi neblogų holografikų, va tokiuose buteliukuose būna. Kur jų ieškoti, gal kas matėte pas mus? unsure.gif Nes aš Droge mačiau tik tuos kaip eifeliukai buteliukai.

user posted image

tikrai Opi holografiniai lakai žiauriai kokybiški ir vargu ar atsiras analogų, net china glaze turi irgi holografinius, bet jie ne tokie, tai vargu ar rasite golden rose g.gif
OPI taip tobulai užpatentavę matomai tą formulę, kad nei viena nepagamina to tikro holografinio ir kaina dėl to tokia nemaža ax.gif bet geriau vieną holografinį opi nei kokius tris kitų firmų, bet gaila, kad jų vis sunku gauti, nagavita nebeįsiveža, gaudau likučius verysad.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2012 01 29, 13:18)
Merginos, reikia konsultacijos 4u.gif

Noriu kelių spalvyčių iš OPI designer series, bet kad kainuoja vienas butelaitis 40lt doh.gif

Užtikau, kad Golden Rose turi neblogų holografikų, va tokiuose buteliukuose būna. Kur jų ieškoti, gal kas matėte pas mus? unsure.gif Nes aš Droge mačiau tik tuos kaip eifeliukai buteliukai.

user posted image

Aš mačiau Saulės išparduotuvėj prie žaliojo tilto buvo Golden Rose šitie, dar lyg ir su akcija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2012 01 29, 12:18)

jau geriau nepagailėkite tų 40 Lt. ir nusipirkite vieną gerą OPI laką negu tuos kelis Golden Rose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2012 01 29, 19:15)
tikrai Opi holografiniai lakai žiauriai kokybiški ir vargu ar atsiras analogų, net china glaze turi irgi holografinius, bet jie ne tokie, tai vargu ar rasite golden rose g.gif
OPI taip tobulai užpatentavę matomai tą formulę, kad nei viena nepagamina to tikro holografinio ir kaina dėl to tokia nemaža ax.gif  bet geriau vieną holografinį opi nei kokius tris kitų firmų, bet gaila, kad jų vis sunku gauti, nagavita nebeįsiveža, gaudau likučius verysad.gif  wub.gif

Tie klasikiniai OPI holografiniai brangoki, bet proto ribose, o tie iš designer series po 40lt ir dar spalvų pas mus mažai, Nagavitoj gal tik kokios 4 spalvos tėra.
Pati turiu OPI My Private Jet holografą, jis kainuoja kaip paprastas OPI lakas - 24lt ir esu žiauriai patenkinta. O CG kiek žiūrėjau nieko gražaus neužmačiau smile.gif

QUOTE(blaze @ 2012 01 29, 20:09)
Aš mačiau Saulės išparduotuvėj prie žaliojo tilto buvo Golden Rose šitie, dar lyg ir su akcija smile.gif

Ačiū, rytoj lėksiu ieškoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(popelka @ 2012 01 28, 16:11)
Pigesnes firmos gal dar nespejo nukopint, nes sitos spalvos dar tik dabar prekyboj pasirode. Peridot is rudens kolekcijos jau maciau pas Golden Rose. biggrin.gif

June tai pristatyme apibudinta kaip abrikosine. smile.gif  Labai panasus atspalvis yra pas China glaze praejusios vasaros kolekcijoj, spalva Sunset Sail

Kaip tik šitą prieš keletą dienų nusipirkau thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Javute @ 2012 01 28, 20:16)
Maciau essence pirkti nagu lakus siu spalvyciu, isties labai grazios  blush2.gif  ir man aplamai patinka sios firmos nagu lakai, ir laiko gerai, ir kaina nesikandzioja ax.gif

Kur matėte?
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2012 01 29, 14:32)
Mačiau juos Maximoj, bet paskaičiau sudėtį ir padėjau atgal... Aš alergiška formaldehidui - galiu naudoti ne visus nagų lakus. Nors holografinių Maxėj nemačiau - tik paprastus g.gif

Mačiau tie Golden Rose su normaliomis sudėtimis - be formaldehido, tai todėl ir klausiau būtent apie juos 4u.gif

esi tikra kad golden rose formaldehido nera? jau esi isbandzius?
ar atsizvelgi i tai ko tiesiog neraso g.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2012 01 30, 00:27)
esi tikra kad golden rose formaldehido nera? jau esi isbandzius?
ar atsizvelgi i tai ko tiesiog neraso  g.gif

Žiūriu į sudėtis ant etikečių, o tada jau bandau ant savęs smile.gif Nesu tikra ar visuose Golden Rose nėra formaldehido, bet tame lake kurį aš apžiūrinėjau jo nebuvo. Šiaip niekada nesu turėjusi jokio šios firmos lako.
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2012 01 30, 09:13)
Žiūriu į sudėtis ant etikečių, o tada jau bandau ant savęs smile.gif Nesu tikra ar visuose Golden Rose nėra formaldehido, bet tame lake kurį aš apžiūrinėjau jo nebuvo. Šiaip niekada nesu turėjusi jokio šios firmos lako.

nenoriu pletku skleist, bet kazkodel abejoju gera golden rose sudetim g.gif
Atsakyti
Noriu visų wub.gif

China Glaze Something Sweet
user posted image

China Glaze Sugar High
user posted image

SpaRitual Hope Springs Eternal
user posted image

Essie Tart Deco
user posted image

Essie Turquoise & Caicos
user posted image

Milani Melt Down
user posted image

Milani Melt With U
user posted image

SpaRitual Twinkle
user posted image

SpaRitual Imaginarium
user posted image

Essie Demure Vixen
user posted image
Papildyta:
Essie Haute as Hello
user posted image

Illamasqua Scarab
user posted image

MAC Sly as a Fox
user posted image

Chanel Peche Nacree Le Vernis
user posted image

Nubar Pink Lily
user posted image

Rescue Beauty Lounge Drifter
user posted image

Illamasqua Poke
user posted image

Deborah Lippmann Makin’ Whoopee
user posted image

Deborah Lippmann Brick House
user posted image
Papildyta:
Rescue Beauty Lounge Black Russian
user posted image

OCC Extravaganza
user posted image

wub.gif Nubar Pink Flame
user posted image
Atsakyti
Gisana, pykstu aš ant tavęs biggrin.gif Tokių gražių spalvų pridėjai ir aš dabar užsimaniau daugumos wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti