Įkraunama...
Įkraunama...

Visa tiesa apie nagus lakus - 3

QUOTE(SaiMita @ 2011 12 05, 12:25)
Gi įkėliau nuorodą konkrečiai iš kur buvo keltas manikiūras  doh.gif  whatever...  cool.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif SaiMita SaiMita.. hihihi.gif
bet tai kaip ir abi teisios, ane? Tu įkėlei nuorodą po to, kai aš pasigilinau šiek tiek į anglišką post'ą. Tokia ta paslaptis ir toks tas ginčas. Bet niurzgėt vis tiek reik bigsmile.gif
Atsakyti
Peace wub.gif
Atsakyti
Toks lakas kad keičia spalvą rankom sušalus. Rusiškas naujas
Atsakyti
Nėra naujas. Apie tai girdėjau prieš kelis metus.
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2011 12 08, 12:57)
Nėra naujas. Apie tai girdėjau prieš kelis metus.

man gro=o salone taip pasake, truputi dabar internete paskaitinejau ir matau kad nelabai cia naujove

gal zinote kur isigyt ji galima vilniuje ne internetineje parduotuveje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olinka: 08 gruodžio 2011 - 12:28
Tie lakai turbūt tuo pačiu principu veikia kaip ir žiedai, kurie buvo prieš kokius 10 metų populiarūs, kurie keičia spalvą priklausomai nuo kūno temperatūros. Tada sakydavo, kad nuo nuotaikos hihihi.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Moonstruck @ 2011 12 08, 13:36)
Tie lakai turbūt tuo pačiu principu veikia kaip ir žiedai, kurie buvo prieš kokius 10 metų populiarūs, kurie keičia spalvą priklausomai nuo kūno temperatūros. Tada sakydavo, kad nuo nuotaikos  hihihi.gif
user posted image

nelabai prisimenu,
aisku kad ne nuo nuotaikos keicias tik taip vadina

vat idomu kur isigyt, nerandu
Atsakyti
Is kur perkate lakus? Gal siunciates pigiau?
Atsakyti
krinona?
Atsakyti
Kokiom spalvom lakavotes nagus Kaledoms? smile.gif Kaip planuojat lakuotis Naujuju metu isvakarems? ax.gif

As Kaledoms rinkausi tokia spalvyte:
user posted image
Man ji labai kalediska wub.gif

O Nauju sutikimui g.gif dar galvoju ka rinksiuosi... g.gif Pirma galvojau gal kazka is tamsiu, gal tamsiai melynos, bet dabar manau kad tikriausiai derinsiu prie aprangos - kazkoki rausvai nude spalvos laka ir ant virsaus sluoksni stambiu blizguciu:
user posted image
user posted image

Papildyta:
Kaip man cia grazu wub.gif wub.gif wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(_sala_ @ 2011 12 02, 16:09)
Ir dar radau Opi Royal Rajah Ruby nagų laką, tik jis iš 2008 metų kolekcijos, įdomu ar dar rasčiau pardavime...Žiauriai gražus wub.gif
user posted image

Neseniai įsigijau iš Avon nagų laką, spalva "Wicked", atrodo panašus, tik labiau į rudumą:
user posted image
man jis labai patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonstruck @ 2011 12 29, 17:40)
Neseniai įsigijau iš Avon nagų laką, spalva "Wicked", atrodo panašus, tik labiau į rudumą:
user posted image
man jis labai patinka  wub.gif

o kaip Jums laiko Avon lakas? 4u.gif
Atsakyti