Įkraunama...
Įkraunama...

Visa tiesa apie nagus lakus - 3

jei jau šnekant apie GR lakus, tai galiu pasakyt, kad man visaip yra papuolę - kelis iššveitus tiesiog esu, nors daviau net kelis šansus. Keli vis dar stovi naglakių dėžutėj.
Labai nepatiko Paris serijos persiko spalvos lakas. Ilgai džiūna, sunkiai dažo, reikėjo tept storesnį sluoksnį, kad nebūtų labai dryžiais. Net skiediklis nepadėjo. Nors spalva tai afiget kokio skanumo buvo..
Ceramic serijos juodas sutirštėjo kažkaip labai greit (visus naglakius laikau vienodom sąlygom), tai teko šveist lauk. O tos pačios serijos raudonas geras ir iki šiol (pirkau tai gal vasaros pradžioj, net nepamenu). Turiu ir švelniai rausvos, prancūziškam manikiūrui tinkamos spalvos Ceramic serijos laką. Irgi pastebėjau, kad dryžiuoja, bet kai spalva tokia šviesi, tai nelabai ir matosi.
Tai reziume galiu pasakyt, kad turbūt priklauso ir nuo atvežtos partijos, ir nuo spalvos, ir nuo serijos (Paris, Ceramic ir t.t.). Kaip ir visuose lakuose smile.gif
Atsakyti
Atradau, kad GR yra ir matinių nagų lakų, būtų visai įdomu išbandyti:
user posted image
matte

Ir dar radau Opi Royal Rajah Ruby nagų laką, tik jis iš 2008 metų kolekcijos, įdomu ar dar rasčiau pardavime...Žiauriai gražus wub.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(_sala_ @ 2011 12 02, 16:09)
Atradau, kad GR yra ir matinių nagų lakų,  būtų visai įdomu išbandyti:

As turbut kazkokia nenormali.. nes man matiniai taip negrazu unsure.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Almost @ 2011 12 02, 14:30)
Tai reziume galiu pasakyt, kad turbūt priklauso ir nuo atvežtos partijos, ir nuo spalvos, ir nuo serijos (Paris, Ceramic ir t.t.). Kaip ir visuose lakuose  smile.gif

Butent.. as turiu tik 3, bet visi thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Flos @ 2011 12 02, 10:12)
Aš Golden rose vengiau net pažiūrėti, kai nesėkmingai įsigijau tamsiai mėlyną dažiusį dryžiais, ilgai džiūvusį ir visaip kitaip nepatikusį. Šviesios spalvos gal tikrai kokybiškos?

As butent perku tuos vienus brangiausiu, kur 7lt g.gif jie man geriausi..
Atsakyti
na gerai jau gerai, užmesiu akį dar kartą į juos, tik i Paris seriją nežiūrėsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_sala_ @ 2011 12 02, 15:09)
dar radau Opi Royal Rajah Ruby nagų laką, tik jis iš 2008 metų kolekcijos, įdomu ar dar rasčiau pardavime...Žiauriai gražus wub.gif

aš pirkau pries mėnesį kokį nagavitoj smile.gif man ji wub.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 12 03, 02:13)
As turbut kazkokia nenormali.. nes man matiniai taip negrazu  unsure.gif  doh.gif

Tikrai normali smile.gif čia gi skonio reikalas.. Man šiaip irgi jie nėra labai gražūs, tik įdomu kaip ant savų nagų atrodytų. Man dar labai negražu tie nauji skilinėjantys nagų lakai, ir vienaip, ir kitaip į juos žiūriu, bet vis nekyla ranka išbandyti smile.gif

QUOTE(Indrushka @ 2011 12 03, 11:12)
aš pirkau pries mėnesį kokį nagavitoj smile.gif man ji  wub.gif

O..tai pradžiuginot mane smile.gif Jau galvojau nebebus smile.gif O kaip laikosi, džiūsta, dengiasi?
Atsakyti
QUOTE(Flos @ 2011 12 03, 09:16)
na gerai jau gerai, užmesiu akį dar kartą į juos, tik i Paris seriją nežiūrėsiu biggrin.gif

biggrin.gif radau, kad dar pasirodo turejus is ceramic serijos, tai tikrai nepalyginsi su tais brangiausiais Golden rose schmoll.gif sutirstejas ir t.t vienu zodziu as naudoju tuos uz 7lt, tai bedu neturiu
Atsakyti
Šventinės 2011 m. kolekcijos

Orly Holiday Soiree. Kažkaip nesuzavėjo, nebent raudonas ir juodi
user posted image
Orly
Orly 2

Zoya feel. O va šitų tai norėčiau..
user posted image
Zoya
Zoya

China Glaze Let It Snow

user posted image
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 12 01, 15:51)
Sorry, nerandu swatcu, bet irgi beveik identiska spalva
user posted image
i

Labai daili spalvytė, žiauuuuriai panaši į tą, kuria dabar nusilakavus.
Ta proga ir atsiliepimą paliksiu biggrin.gif
NARS Bad Influence spalvytė.
user posted image

Lakas nereaaaaliai gražiai dengias, pakanka faktiškai ir vieno sluoksnio (bet iš pratimo lakuoju dviem), yra tikrai gan skystas, bet sodrios spalvos biggrin.gif
Na, laiko neypatingai... g.gif 2-3 diens. OPI man geresnis g.gif Nebandžiau kaip su top coat'u, bet šiaip laaabai smagus wub.gif

Dar žiauuuuriai gražus nagų lakas OPI Lincoln park after the dark wub.gif Buvo pats mylimiausias, vaikščiojau tokiais nagais gal porą mėnesių diena iš dienos, kol dukra nenumetė buteliuko ant plytelių vonioj ir nesuplakė verysad.gif biggrin.gif
user posted image

O į matinių lakų temą.... Aš nespjaunu į juos... Man žiauuuuuriai gražiai toks varianras atrodo wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
user posted image
Beje, galiukai čia su mano aukščiau išgirtu laku lakuoti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 12 04, 20:29)
Labai daili spalvytė, žiauuuuriai panaši į tą, kuria dabar nusilakavus.
O į matinių lakų temą.... Aš nespjaunu į juos...

bigsmile.gif mhm.. ir i Chanel panasus da
drinks_cheers.gif aha, grazus varijantas tikrai
Atsakyti
QUOTE(_sala_ @ 2011 12 04, 16:01)
O..tai pradžiuginot mane smile.gif Jau galvojau nebebus smile.gif O kaip laikosi, džiūsta, dengiasi?

labai gerai dengiasi, kas keista, nes man Opi visada dvieju sluoksniu reikia, o cia buciau apsejusi ir su vienu, bet kaip visada du lakavau blush2.gif Dziuvo puikiai, laikesi plius minus gerai, su mano darbu tai atlaike mano nuomone neblogai blush2.gif

QUOTE(_sala_ @ 2011 12 04, 16:15)
Orly  Holiday Soiree. Kažkaip nesuzavėjo, nebent raudonas ir juodi

China Glaze Let It Snow

orly sampanine ir chinos paskutine spalvytes wub.gif

QUOTE(SaiMita @ 2011 12 04, 19:29)
Dar žiauuuuriai gražus nagų lakas OPI Lincoln park after the dark  wub.gif 

man irgi sita patinka wub.gif daznai ja lakavausi, bet kad dengesi gerai is pirmo sykio nepasakyciau g.gif cia jau matyt nuo siuntos priklauso ar nuo lakuotojos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 12 04, 19:29)
Dar žiauuuuriai gražus nagų lakas OPI Lincoln park after the dark  wub.gif  Buvo pats mylimiausias, vaikščiojau tokiais nagais gal porą mėnesių diena iš dienos, kol dukra nenumetė buteliuko ant plytelių vonioj ir nesuplakė  verysad.gif  biggrin.gif

Eina kaku kokia grazi spalva bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif wub.gif wub.gif wub.gif Dabar ir man jos reikia.... doh.gif doh.gif Koks cia jo atspalvis matosi realiai? g.gif
Atsakyti