Įkraunama...
Įkraunama...

Visa tiesa apie nagus lakus - 3

Radau viename bloge apie holografinius viršutinius sluoksnius:

Top coat
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2011 11 02, 12:19)
turiu china glaze tai man spalva viskas, dziuvimas patinka, bet va laikymasis nelabai, keli nagai net kita dienba jau buvo apsilaupe, o va opi patinka, laiko geriau  4u.gif

Įdomu, o kaip pats lakas, man sunkiai lakavosi g.gif Gal brokuotas?
Atsakyti
Prisimenat kai kalbejom kad Orly Fowl play nukopijuotas nuo OPI Merry Midnight? Pasirodo ir OPI ir Orly nukopijavo Alessandro laka is 2009 rudens kolekcijos! biggrin.gif http://kachihadashi....p-le-fall-2009/

user posted image

Atsakyti
Akyčių paganymui:

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Daug lakų norėčiau iš čia bigsmile.gif Labai gražios spalvos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(_sala_ @ 2011 11 26, 19:20)
Akyčių paganymui:

Grožiai bigsmile.gif
Atsakyti
ouj kiek gražių spalvyčių bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(_sala_ @ 2011 11 26, 18:20)
Akyčių paganymui:

_sala_ , nu ir groziu jus cia pridejot. bigsmile.gif Pirmoje, antroje ir paskutineje nuotraukoje man patys graziausi atspalviai.
Ziuriu dar yra zmoniu neikritusiu i geliniu nagu liuna cool.gif
Atsakyti
bigsmile.gif

Imčiau visus iš antros nuotraukos!
Atsakyti
As labai noreciau pagirti Golden rose lakus 4u.gif cia tom, kurios negali ipirkt Chanel biggrin.gif tikrai gera kokybe, gerai laiko, super greit dziusta, gerai lakuojas.. viena spalva turiu virs metu, bet lakas nei sutirstejo nieko, kaip naujas.. dideles talpos, nedideles kainos! Turiu 3 spalvas, kurias myliu be proto:
Golden rose Fantastic color nr 172 tokia nude-peach sakyciau. Panasi spalvyte kaip foto
user posted image
kita is tos padios serijos, tik spalva 173. Sorry, nerandu swatcu, bet irgi beveik identiska spalva
user posted image
ir is Magic color serijos su blizguciais nr ner g.gif 304 turbut, bet tokia baklazanas su violetiniais blizguciais
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 01 gruodžio 2011 - 14:53
Amber, pritariu, Golden Rose lakai tiesiog superiniai smile.gif Tikrai nenusileidžia kokybe kitiems profesionalies lakams, o kainuoja tikrai nedaug. bet aš turiu truputi kitokius.
Kaip tas antras iš kairės (+kitos spalvos):
user posted image
Ir dar iš ceramic serijos, tokį raudoną ir dar kelis
user posted image

Labai ilgai laikosi, puikiai dengiasi, ne ilgai džiūsta...
Atsakyti
Aš Golden rose vengiau net pažiūrėti, kai nesėkmingai įsigijau tamsiai mėlyną dažiusį dryžiais, ilgai džiūvusį ir visaip kitaip nepatikusį. Šviesios spalvos gal tikrai kokybiškos? Kuri jų serija geriausia? Ceramic?
O man parvežė Sephoros Diving in Malaysia laką. Labai juo esu patenkinta (išskyrus 5 ml kiekiu biggrin.gif ) šepetėlis plokščias, platus, labai gražiai dengia, lygiai lakuoja, lakas greitai džiūna, puikiai laiko ir spalva nuostabi! Na, net neverta fotografuoti, nes tikrai atrodo tip top, kaip anksčiau mano įdėti pavyzdukai iš interneto.
Atsakyti