Radau viename bloge apie holografinius viršutinius sluoksnius:
Top coat
QUOTE(shemsa @ 2011 11 02, 12:19)
turiu china glaze tai man spalva viskas, dziuvimas patinka, bet va laikymasis nelabai, keli nagai net kita dienba jau buvo apsilaupe, o va opi patinka, laiko geriau
Įdomu, o kaip pats lakas, man sunkiai lakavosi Gal brokuotas?
Prisimenat kai kalbejom kad Orly Fowl play nukopijuotas nuo OPI Merry Midnight? Pasirodo ir OPI ir Orly nukopijavo Alessandro laka is 2009 rudens kolekcijos! http://kachihadashi....p-le-fall-2009/
Akyčių paganymui:
Papildyta:
Papildyta:
Daug lakų norėčiau iš čia Labai gražios spalvos
ouj kiek gražių spalvyčių
QUOTE(_sala_ @ 2011 11 26, 18:20)
_sala_ , nu ir groziu jus cia pridejot. Pirmoje, antroje ir paskutineje nuotraukoje man patys graziausi atspalviai.
Ziuriu dar yra zmoniu neikritusiu i geliniu nagu liuna
Imčiau visus iš antros nuotraukos!
As labai noreciau pagirti Golden rose lakus cia tom, kurios negali ipirkt Chanel tikrai gera kokybe, gerai laiko, super greit dziusta, gerai lakuojas.. viena spalva turiu virs metu, bet lakas nei sutirstejo nieko, kaip naujas.. dideles talpos, nedideles kainos! Turiu 3 spalvas, kurias myliu be proto:
Golden rose Fantastic color nr 172 tokia nude-peach sakyciau. Panasi spalvyte kaip foto
kita is tos padios serijos, tik spalva 173. Sorry, nerandu swatcu, bet irgi beveik identiska spalva
ir is Magic color serijos su blizguciais nr ner 304 turbut, bet tokia baklazanas su violetiniais blizguciais
Golden rose Fantastic color nr 172 tokia nude-peach sakyciau. Panasi spalvyte kaip foto
kita is tos padios serijos, tik spalva 173. Sorry, nerandu swatcu, bet irgi beveik identiska spalva
ir is Magic color serijos su blizguciais nr ner 304 turbut, bet tokia baklazanas su violetiniais blizguciais
Amber, pritariu, Golden Rose lakai tiesiog superiniai Tikrai nenusileidžia kokybe kitiems profesionalies lakams, o kainuoja tikrai nedaug. bet aš turiu truputi kitokius.
Kaip tas antras iš kairės (+kitos spalvos):
Ir dar iš ceramic serijos, tokį raudoną ir dar kelis
Labai ilgai laikosi, puikiai dengiasi, ne ilgai džiūsta...
Kaip tas antras iš kairės (+kitos spalvos):
Ir dar iš ceramic serijos, tokį raudoną ir dar kelis
Labai ilgai laikosi, puikiai dengiasi, ne ilgai džiūsta...
Aš Golden rose vengiau net pažiūrėti, kai nesėkmingai įsigijau tamsiai mėlyną dažiusį dryžiais, ilgai džiūvusį ir visaip kitaip nepatikusį. Šviesios spalvos gal tikrai kokybiškos? Kuri jų serija geriausia? Ceramic?
O man parvežė Sephoros Diving in Malaysia laką. Labai juo esu patenkinta (išskyrus 5 ml kiekiu ) šepetėlis plokščias, platus, labai gražiai dengia, lygiai lakuoja, lakas greitai džiūna, puikiai laiko ir spalva nuostabi! Na, net neverta fotografuoti, nes tikrai atrodo tip top, kaip anksčiau mano įdėti pavyzdukai iš interneto.
O man parvežė Sephoros Diving in Malaysia laką. Labai juo esu patenkinta (išskyrus 5 ml kiekiu ) šepetėlis plokščias, platus, labai gražiai dengia, lygiai lakuoja, lakas greitai džiūna, puikiai laiko ir spalva nuostabi! Na, net neverta fotografuoti, nes tikrai atrodo tip top, kaip anksčiau mano įdėti pavyzdukai iš interneto.