Įkraunama...
Įkraunama...

Visa tiesa apie nagus lakus - 3

QUOTE(agvill @ 2011 11 02, 06:47)
sakykit prasau kas susidrutes su OPI ar GENA GLAZE lakais kurie geresni? t.y. kuri firma?geriau laikosi ir t.t.

Gerumo tai jie abu geri. Man ir OPI ir CHINA GLAZE laikosi panasiai, gal netgi China glaze sakyciau ilgiau. Bet cia gal kaip nuo kurio lako priklauso. China glaze daug kas giria del ju spalvu ir kainos, OPI lakai brangesni, bet uztai OPI daug kam labiau patinka laku tekstura. Dar skirtumas tas kad China glaze turi tradicini sepeteli, o OPI sepetelis plokscias. Kai kam sis bruozas patinka, kai kam ne, vienos dziaugiasi kad galima greiciau ir lengviau nusilakuot nagus su tuo ploksciu sepeteliu, kitoms nepatogu kad jis per didelis, per platus, o su klasikiniu iseina kruopsciau nusilakuot. Cia kiekvienam savo. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo popelka: 02 lapkričio 2011 - 13:10
P.S. Dar galiu pasakyti, kad lakai su blizguciais, zeruciais laiko zymiai ilgiau negu kreminiai. Tad reiketu lyginti arba abu su blizgiom dalelem arba abu matinius.
Atsakyti
QUOTE(popelka @ 2011 11 02, 14:05)
Gerumo tai jie abu geri. Man ir OPI ir CHINA GLAZE laikosi panasiai, gal netgi China glaze sakyciau ilgiau. Bet cia gal kaip nuo kurio lako priklauso. China glaze daug kas giria del ju spalvu ir kainos, OPI lakai brangesni, bet uztai OPI daug kam labiau patinka laku tekstura. Dar skirtumas tas kad China glaze turi tradicini sepeteli, o OPI sepetelis plokscias. Kai kam sis bruozas patinka, kai kam ne, vienos dziaugiasi kad galima greiciau ir lengviau nusilakuot nagus su tuo ploksciu sepeteliu, kitoms nepatogu kad jis per didelis, per platus, o su klasikiniu iseina kruopsciau nusilakuot. Cia kiekvienam savo. 4u.gif

Aciu uz issakyta nuomone,siandien nusipirkau OPI tris spalvas ir baze ir virsutini sluoksni ziuresiu kaip laikysis,pirkau spalvas matines.
Atsakyti
QUOTE(agvill @ 2011 11 02, 15:25)
Aciu uz issakyta nuomone,siandien nusipirkau OPI tris spalvas ir baze ir virsutini sluoksni ziuresiu kaip laikysis,pirkau spalvas matines.

kokias spalvas pirkot? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Erikute1)
Mergaites, ieskau savo paskirti atliekancio Top Coat'o, man reikia, kad prailgintu nagu lako laikymasi, gal ka patartumete? 4u.gif  O kaip OPI virsutinis lako sluoksnis kazin?

As turiu INM looks wet topcoata, Orly In a snap dziovikli-topcoata ir Golden Rose quick dry dziovikli-topcoata. Visais trim esu patenkinta. INM dedu kai turiu daug laiko lako dziovinimui, bet siaip jis labai graziai gula ant nagu, zvilga. Orly blizgesiu nenusileidzia INM, bet jis kaip ir visi topcoatai siek tiek traukiasi dziudamas. Bet uztai didziulis pliusas kad greitai isdziovina laka. Golden Rose irgi blizgus, bet ne toks patogus sepetelis ir kai daugiau sutirsteja (taciau tai atsitinka negreitai nes jo nemazas buteliukas) jis tampa toks tasus, tokiais siulais tysta, tai cia jo pagrindinis minusas, bet praskiedus viskas vel gerai.
O laikosi jie man visi panasiai. Kazkaip neatkreipiau demesio, daznai pati ilgiau 4, 5 dienu neiskenciu ir nusivalau, norisi pokyciu. nail.gif Be to, po 5 dienu jau matosi lako nuauginejimas, tai ilgiau 5 paprastai nenesioju. ax.gif

Atsakyti
Ai tiesa, dar viena pamirsau paminet, irgi dzioviklis topcoatas - INM out the door Northern Lights su sidabriniais holografiniais mikro blizguciais. Tie blizguziai laaabai smulkus, kaip holografines dulkeles, ir paprastai jie visi guli ant dugno, taip kad ji galima naudoti kaip paprasta topcoata. Bet suplakus (yra du rutuliukai viduj) blizguciai pasiskirsto po laka ir tada jau tepasi su blizguciais. Tai galima kontroliuoti, kuo daugiau suplaksi tuo daugiau blizguciu uzsiteps.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo popelka: 21 lapkričio 2011 - 12:30
man reikia gero top coat'o ir base coat'o ax.gif turiu orly bonder - lako pagrinda, bet labai geltonina nagu plokstele doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffany: 21 lapkričio 2011 - 12:36
As siuo metu turiu Earthly Delights Total Manicure Natural Nail Nutrition, naudoju ji kaip base coat'a toki http://www.neti-pot..../ingr139080.cfm tai esu labiau patenkinta negu Bonder.
Atsakyti
QUOTE(popelka @ 2011 11 21, 14:46)
As siuo metu turiu Earthly Delights Total Manicure Natural Nail Nutrition, naudoju ji kaip base coat'a toki http://www.neti-pot..../ingr139080.cfm tai esu labiau patenkinta negu Bonder.

kur perki? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(popelka @ 2011 11 21, 12:29)
Ai tiesa, dar viena pamirsau paminet, irgi dzioviklis topcoatas - INM out the door Northern Lights su sidabriniais holografiniais mikro blizguciais. Tie blizguziai laaabai smulkus, kaip holografines dulkeles, ir paprastai jie visi guli ant dugno, taip kad ji galima naudoti kaip paprasta topcoata. Bet suplakus (yra du rutuliukai viduj) blizguciai pasiskirsto po laka ir tada jau tepasi su blizguciais. Tai galima kontroliuoti, kuo daugiau suplaksi tuo daugiau blizguciu uzsiteps.

user posted image

Va sito noreciau bigsmile.gif Kiek kainuoja? Kur perkat? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2011 11 21, 14:25)
kur perki?  rolleyes.gif

Cascada parduotuveje mirksiukas.gif

QUOTE(Sunreja @ 2011 11 21, 15:15)
Va sito noreciau  bigsmile.gif  Kiek kainuoja? Kur perkat?  4u.gif

Lygtai apie 38 Lt. Nagavitoj. 4u.gif Yra ir auksinis toks. smile.gif Dar atrodo Orly turi kazka panasaus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo popelka: 21 lapkričio 2011 - 16:25
QUOTE(popelka @ 2011 11 21, 16:09)
Lygtai apie 38 Lt. Nagavitoj.  4u.gif  Yra ir auksinis toks. smile.gif  Dar atrodo Orly turi kazka panasaus.

Aciu, reiks paieskoti, nes kiek maciau, tai talpos didziules tik buvo, o man reikia standartinio nagu lako buteliuko talpos smile.gif
Atsakyti