Viskas labai gerai. Foto gražios. Meluočiau jei sakyčiau, jog nenoriu, kad būtų daugiau... O pateikimo stilius priimtinas ir informatyvus.
(Ne vienam turbūt teko ir fizikos knygą skaityti, bet juk nepriakaištavom autoriui, kad "liūdnai" skaitosi... )
Šaunuoliai.....!
(Ne vienam turbūt teko ir fizikos knygą skaityti, bet juk nepriakaištavom autoriui, kad "liūdnai" skaitosi... )
Šaunuoliai.....!
Manau sulaukus tiek diskusijų, tikrai fotoreportažas yra vykęs!!! Ir svarbiausia žemėlapis yra
Man fotoreportazas patiko! Aciu
Labai grazus krastovaizdziai Patiko .
Atsigavau perskaičius Jūsų reportažą ( na gal jau kokį trečią kartą -jis toks trumputis, bet labai informatyvus ir vaizdingas) , graži ta Pietų Prancūzija
Gaila, kad mačiau nedidelę jos dalį...bet štai tokie namai uolose man ir dabar stovi akyse... tik pagal vietovę žiūriu, kad čia ne ta kurią teko pravažiuoti, atsisėdus dabar prie kompiuterio net nuotraukas pradėjau lyginti Tokie reginiai man kaip iš atvirukų, atrodo matai akyse, bet netiki, kad dar taip gali būti.
Pažvelgus į žemėlapį mūsų kelias nutolsta nuo tarpeklio, o šiaurinėje tarpeklio pusėje kaip tik toje vietoje yra gražus vaizdas. Toliau miestelis suaugęs su uola
Ačiū Jums ir sėkmės keliaujant.
Gaila, kad mačiau nedidelę jos dalį...bet štai tokie namai uolose man ir dabar stovi akyse... tik pagal vietovę žiūriu, kad čia ne ta kurią teko pravažiuoti, atsisėdus dabar prie kompiuterio net nuotraukas pradėjau lyginti Tokie reginiai man kaip iš atvirukų, atrodo matai akyse, bet netiki, kad dar taip gali būti.
QUOTE(mildutes tetis @ 2011 06 03, 19:44)
Pažvelgus į žemėlapį mūsų kelias nutolsta nuo tarpeklio, o šiaurinėje tarpeklio pusėje kaip tik toje vietoje yra gražus vaizdas. Toliau miestelis suaugęs su uola
Ačiū Jums ir sėkmės keliaujant.