Įkraunama...
Įkraunama...

Pietų Prancūzija

Siulau nesigincyti del zanro: vien del marsruto zemelapio ir aiskiu nuorodu i vietoves sis pasakojimas jau puikus. Aisku vyriskai akiai vyriskas pasakojimas idomesnis smile.gif
Atsakyti
Dekui uz toki "skanu" fotoreportaza 4u.gif
Tiesiog kelioniu puslapiai tampa kaip "duona kasdienine", o metus skaiciuoju nuo atostogu iki atostogu t.y. nuo keliones iki keliones...., nes kitokiu atostogu neisivaizduoju. Sekmes visems keliauninkams 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolanda.baka: 14 rugpjūčio 2011 - 13:55
Viskas labai gerai. Foto gražios. Meluočiau jei sakyčiau, jog nenoriu, kad būtų daugiau... smile.gif O pateikimo stilius priimtinas ir informatyvus.
(Ne vienam turbūt teko ir fizikos knygą skaityti, bet juk nepriakaištavom autoriui, kad "liūdnai" skaitosi... biggrin.gif )

Šaunuoliai.....!
Atsakyti
Manau sulaukus tiek diskusijų, tikrai fotoreportažas yra vykęs!!! Ir svarbiausia žemėlapis yra thumbup.gif
Atsakyti
Man fotoreportazas patiko! Aciu smile.gif
Atsakyti
Labai grazus krastovaizdziai wub.gif Patiko . thumbup.gif
Atsakyti
Atsigavau perskaičius Jūsų reportažą ( na gal jau kokį trečią kartą ax.gif-jis toks trumputis, bet labai informatyvus ir vaizdingas) , graži ta Pietų Prancūzija wub.gif
Gaila, kad mačiau nedidelę jos dalį...bet štai tokie namai uolose man ir dabar stovi akyse... g.gif tik pagal vietovę žiūriu, kad čia ne ta kurią teko pravažiuoti, atsisėdus dabar prie kompiuterio net nuotraukas pradėjau lyginti biggrin.gif Tokie reginiai man kaip iš atvirukų, atrodo matai akyse, bet netiki, kad dar taip gali būti.

QUOTE(mildutes tetis @ 2011 06 03, 19:44)

Pažvelgus į žemėlapį mūsų kelias nutolsta nuo tarpeklio, o šiaurinėje tarpeklio pusėje kaip tik toje vietoje yra gražus vaizdas. Toliau miestelis suaugęs su uola
user posted image

Ačiū Jums ir sėkmės keliaujant. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astra777: 17 rugsėjo 2011 - 14:46