Įkraunama...
Įkraunama...

Pietų Prancūzija

[quote=Veitė,2011 06 03, 23:09]
Nepatikėsit, bet savaitės įspūdžiai jau sutalpinti. Nebent statistika keliaujantiems:
P.S. Mildutes tetis

Tikrai sunku patikėti biggrin.gif Vyriškas fotoreportažas,turbūt todėl toks trumpas lotuliukas.gif
Atsakyti
superiniai smagus ispudziai thumbup.gif:
pavydziu ax.gif
Atsakyti
Puikus marsrutas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nuotraukos grazios, bet aprasymas gan skurdokas, nera nei pradzios, nei pabaigos... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(natalia82lt @ 2011 06 07, 16:30)
Nuotraukos grazios, bet aprasymas gan skurdokas, nera nei pradzios, nei pabaigos...  schmoll.gif

Na cia megejiski fotoreportazai, o ne skaitiniu konkursas biggrin.gif Jei zmogui atrodo, kad tokia forma yra pati normaliausia, tai taip ir pateikia savo kelione. O jums truko pasakojimo apie lipima i lektuva ir nuomoto automobilio pridavima? ax.gif Man atrodo svarbiausia, kad aprasyti keliones punktai, labai normalus zemelapis su marsrutais idetas, is kurio tiesa sakant viskas ir aisku, na ir fotkes. Man atrodo, kad viskas labai liuks.
Atsakyti
QUOTE(natalia82lt @ 2011 06 07, 15:30)
Nuotraukos grazios, bet aprasymas gan skurdokas, nera nei pradzios, nei pabaigos...  schmoll.gif

g.gif g.gif sėdėdami ant sofos ir mes geriau už Šarą kartais į krepšį metam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mildutes tetis @ 2011 06 03, 20:19)
..ryškios spalvos
user posted image

gal prisimenat kurioje mazdaug vietoje tos ryskios spalvos? o tai pajuriu jau du kartus vaziavau ir nepasitaike man tokiu spalvu...

QUOTE(Cobre @ 2011 06 07, 16:05)
Na cia megejiski fotoreportazai, o ne skaitiniu konkursas  biggrin.gif  Jei zmogui atrodo, kad tokia forma yra pati normaliausia, tai taip ir pateikia savo kelione. O jums truko pasakojimo apie lipima i lektuva ir nuomoto automobilio pridavima?    ax.gif  Man atrodo svarbiausia, kad aprasyti keliones punktai, labai normalus zemelapis su marsrutais idetas, is kurio tiesa sakant viskas ir aisku, na ir fotkes. Man atrodo, kad viskas labai liuks.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sim2002simas: 08 birželio 2011 - 09:42
Ačiū, kad dalinatės 4u.gif Puikus maršrutas, įvairus thumbup.gif ir gražios nuotraukos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sim2002simas @ 2011 06 08, 10:34)
gal prisimenat kurioje mazdaug vietoje tos ryskios spalvos? o tai pajuriu jau du kartus vaziavau ir nepasitaike man tokiu spalvu...

Čia buvo atkarpa važiuojant D559 keliu truputi už St Raphael link la Napoule (Kanai).

O dėl pačio reportažo, na manau pateikiau tai ne kaip rašinėlį, kuriame aprašomos emocijos nerandant kokio WC ar panašiai, o informaciją, kuri reikalinga keliautojui - maršrutas, žemėlapis, galų galiausiai šiokios tokios kainos. Atsiprašau, tų, kuriems idomiau kelionių bajeriukai, nei tai kas gali praversti kelionėje
Ir dar - smagu jei kam nors pravers šio maršruto aprašymas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mildutes tetis: 09 birželio 2011 - 04:43
MANO SVAJONIŲ MARŠRUTAS , į pietinę Prancūziją - žiauriai pavydžiu ! Šaunuoliai smile.gif Nežinau kuom mane ten taip traukia....
Atsakyti
Po sio ''vyrisko'' trumpo psakojimo ir as panorau i pietu puse traukti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Nuostabus ir informatyvus fotoreportažas, kažkaip negalvojau, kad Prancūzijoje taip gražu smile.gif Ačiū ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adrij@: 12 rugpjūčio 2011 - 22:43