[quote=Veitė,2011 06 03, 23:09]
Nepatikėsit, bet savaitės įspūdžiai jau sutalpinti. Nebent statistika keliaujantiems:
P.S. Mildutes tetis
Tikrai sunku patikėti Vyriškas fotoreportažas,turbūt todėl toks trumpas
superiniai smagus ispudziai :
pavydziu
pavydziu
Puikus marsrutas
Nuotraukos grazios, bet aprasymas gan skurdokas, nera nei pradzios, nei pabaigos...
QUOTE(natalia82lt @ 2011 06 07, 16:30)
Nuotraukos grazios, bet aprasymas gan skurdokas, nera nei pradzios, nei pabaigos...
Na cia megejiski fotoreportazai, o ne skaitiniu konkursas Jei zmogui atrodo, kad tokia forma yra pati normaliausia, tai taip ir pateikia savo kelione. O jums truko pasakojimo apie lipima i lektuva ir nuomoto automobilio pridavima? Man atrodo svarbiausia, kad aprasyti keliones punktai, labai normalus zemelapis su marsrutais idetas, is kurio tiesa sakant viskas ir aisku, na ir fotkes. Man atrodo, kad viskas labai liuks.
QUOTE(natalia82lt @ 2011 06 07, 15:30)
sėdėdami ant sofos ir mes geriau už Šarą kartais į krepšį metam
QUOTE(mildutes tetis @ 2011 06 03, 20:19)
..ryškios spalvos
gal prisimenat kurioje mazdaug vietoje tos ryskios spalvos? o tai pajuriu jau du kartus vaziavau ir nepasitaike man tokiu spalvu...
QUOTE(Cobre @ 2011 06 07, 16:05)
Na cia megejiski fotoreportazai, o ne skaitiniu konkursas Jei zmogui atrodo, kad tokia forma yra pati normaliausia, tai taip ir pateikia savo kelione. O jums truko pasakojimo apie lipima i lektuva ir nuomoto automobilio pridavima? Man atrodo svarbiausia, kad aprasyti keliones punktai, labai normalus zemelapis su marsrutais idetas, is kurio tiesa sakant viskas ir aisku, na ir fotkes. Man atrodo, kad viskas labai liuks.
Ačiū, kad dalinatės Puikus maršrutas, įvairus ir gražios nuotraukos
QUOTE(sim2002simas @ 2011 06 08, 10:34)
gal prisimenat kurioje mazdaug vietoje tos ryskios spalvos? o tai pajuriu jau du kartus vaziavau ir nepasitaike man tokiu spalvu...
Čia buvo atkarpa važiuojant D559 keliu truputi už St Raphael link la Napoule (Kanai).
O dėl pačio reportažo, na manau pateikiau tai ne kaip rašinėlį, kuriame aprašomos emocijos nerandant kokio WC ar panašiai, o informaciją, kuri reikalinga keliautojui - maršrutas, žemėlapis, galų galiausiai šiokios tokios kainos. Atsiprašau, tų, kuriems idomiau kelionių bajeriukai, nei tai kas gali praversti kelionėje
Ir dar - smagu jei kam nors pravers šio maršruto aprašymas
MANO SVAJONIŲ MARŠRUTAS , į pietinę Prancūziją - žiauriai pavydžiu ! Šaunuoliai Nežinau kuom mane ten taip traukia....
Po sio ''vyrisko'' trumpo psakojimo ir as panorau i pietu puse traukti
Nuostabus ir informatyvus fotoreportažas, kažkaip negalvojau, kad Prancūzijoje taip gražu Ačiū