Ups! Perskaičiau istoriją ir vos neapsiverkiau Nu tą vyrą maža. O tu Bimse tikra šaunuolė, žaviuosi tavo stiprybe, kantrybe ir ištverme. Ir toliau taip laikykis
Linkiu jums abiems viso ko geriausio
LAIKYKITĖS IR STIPRYBĖS
Liudna truputi pasidare perskaicius Bet smagu tai, kad mamyte ranku nenuleidzia. Laikykites ir aukit sveikuciai Visada atsiras zmoniu, kurie palaikys ir supras jus:) Stiprybes;)
Graži pradžia, bet čia juk ne pabaiga Turi sūnelį, kuriam esi visas pasaulis. Stiprybės ir sveikatos jums abiems.
Svarbiausia suteikt vaikams laiminga vaikystę, ir išauklėti taip, kad išaugtų gerais žmonėmis. To ir linkiu tavo sūnui.
Svarbiausia suteikt vaikams laiminga vaikystę, ir išauklėti taip, kad išaugtų gerais žmonėmis. To ir linkiu tavo sūnui.
labai graudi istorija,apsiverkiau tu tikrai esi super mama kuo dideliausios stiprybes ir kantrybes tau nenuleisk ranku,tikiu kad jum viskas bus ok,kuo dideliausios sveikatytes tavo sūnyčiui būkit tvirti ir laimingi
Ačiū Dievui, kad jaučiasi pagerėjimo progresas, bet šiaip pasakojimas net širdį suspaudė
Kuo toliau skaiciau tavo istorija,tuo labiau supratau, kad man pasiseke nerealiai. Turiu du sveikus berniukus ir nuostabu, mylinti vyra bei vakuciu teti!
O tave reikia medaliu apdovanoti!!!
Esi saunuole is didziosios raides!!!
Sekmes jums abiems!!!
O tave reikia medaliu apdovanoti!!!
Esi saunuole is didziosios raides!!!
Sekmes jums abiems!!!
taip uz sirdies sueme!mano istorija labai panasi, va tik pabaiga laiminga.Ir musu sunelis buvo blogai isistates, taciau aciu gydytojai, kuri nieko nelaukdama skubei isoperavo.Suneliui buvo siek tiek patinus galvyte ir tikrai maciau kaip jam ji kelias dienas skaudejo.Siaubas koks daktaru aplaidumas!ir ko jie delsia?Vyras bailyss neislaike sito jusu sunkaus isbandymo...Nenusimink turi suneli, kurio vos netekai,o vyras gali dar tavo gyvenime batsirasti, kuris nepalus tokiu metu, kai labiausiai jo reikia!Laikykites, viskas bus gerai!
As savo purmaji irgi gimdziau Raudonajam Kryziuj, o pasekmes, tai kad vaikas su visiska negalia ir tai per gyd. aplaiduma.
Noreciau palinketi tau stiprybes, stiprybes ir dar karta stiprybes, o maziui laimingu ir sauletu dieneliu
Noreciau palinketi tau stiprybes, stiprybes ir dar karta stiprybes, o maziui laimingu ir sauletu dieneliu
liudna istorija kazkas panasaus buvo nutike mano mamai, kai gimde mane ir mano sese dvyne. as gimiau lengvai, o mano sesuo blogoje padetyje buvo. gydytojas praktikantas visokiais budais bande mano sesule naturaliu budu istraukti, kol galiausiai pamate, jog ir mamai, ir vaikeliui labai prastai. tada jau cezari padare, deja, per velai. taip mano sesuo tapo pirmos grupes invalide, o ir mama beveik puse metu is patalu nesikele.
stiprybes tau ir sekmes didziules
stiprybes tau ir sekmes didziules