Įkraunama...
Įkraunama...

graži pradžia su liūdna pabaiga

Ups! Perskaičiau istoriją ir vos neapsiverkiau cry.gif Nu tą vyrą gun_bandana.gif maža. O tu Bimse tikra šaunuolė, žaviuosi tavo stiprybe, kantrybe ir ištverme. Ir toliau taip laikykis drinks_cheers.gif
Linkiu jums abiems viso ko geriausio smile.gif
Atsakyti
LAIKYKITĖS IR STIPRYBĖS rolleyes.gif
Atsakyti
Liudna truputi pasidare perskaicius verysad.gif Bet smagu tai, kad mamyte ranku nenuleidzia. Laikykites ir aukit sveikuciai bigsmile.gif Visada atsiras zmoniu, kurie palaikys ir supras jus:) Stiprybes;)
Atsakyti
Graži pradžia, bet čia juk ne pabaiga smile.gif Turi sūnelį, kuriam esi visas pasaulis. Stiprybės ir sveikatos jums abiems.

Svarbiausia suteikt vaikams laiminga vaikystę, ir išauklėti taip, kad išaugtų gerais žmonėmis. To ir linkiu tavo sūnui.
Atsakyti
Sveikatytes mazyliui wub.gif ,o mamytei istvermes 4u.gif
Atsakyti
saunuole...as nezinau koku zodziu vertos tokios mamos...tai neapsakomi dalykai- linkiu stiprybemes visoms susilaukusioms ir dar besilaukiancioms...
Atsakyti
labai graudi istorija,apsiverkiau verysad.gif tu tikrai esi super mama kuo dideliausios stiprybes ir kantrybes tau drinks_cheers.gif nenuleisk ranku,tikiu kad jum viskas bus ok,kuo dideliausios sveikatytes tavo sūnyčiui thumbup.gif būkit tvirti ir laimingi thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū Dievui, kad jaučiasi pagerėjimo progresas, bet šiaip pasakojimas net širdį suspaudė verysad.gif
Atsakyti
Kuo toliau skaiciau tavo istorija,tuo labiau supratau, kad man pasiseke nerealiai. Turiu du sveikus berniukus ir nuostabu, mylinti vyra bei vakuciu teti!
O tave reikia medaliu apdovanoti!!! 4u.gif
Esi saunuole is didziosios raides!!! thumbup.gif
Sekmes jums abiems!!!
Atsakyti
taip uz sirdies sueme!mano istorija labai panasi, va tik pabaiga laiminga.Ir musu sunelis buvo blogai isistates, taciau aciu gydytojai, kuri nieko nelaukdama skubei isoperavo.Suneliui buvo siek tiek patinus galvyte ir tikrai maciau kaip jam ji kelias dienas skaudejo.Siaubas koks daktaru aplaidumas!ir ko jie delsia?Vyras bailyss neislaike sito jusu sunkaus isbandymo...Nenusimink turi suneli, kurio vos netekai,o vyras gali dar tavo gyvenime batsirasti, kuris nepalus tokiu metu, kai labiausiai jo reikia!Laikykites, viskas bus gerai!
Atsakyti
As savo purmaji irgi gimdziau Raudonajam Kryziuj, o pasekmes, tai kad vaikas su visiska negalia ir tai per gyd. aplaiduma.
Noreciau palinketi tau stiprybes, stiprybes ir dar karta stiprybes, o maziui laimingu ir sauletu dieneliu 4u.gif
Atsakyti
liudna istorija verysad.gif kazkas panasaus buvo nutike mano mamai, kai gimde mane ir mano sese dvyne. as gimiau lengvai, o mano sesuo blogoje padetyje buvo. gydytojas praktikantas visokiais budais bande mano sesule naturaliu budu istraukti, kol galiausiai pamate, jog ir mamai, ir vaikeliui labai prastai. tada jau cezari padare, deja, per velai. verysad.gif taip mano sesuo tapo pirmos grupes invalide, o ir mama beveik puse metu is patalu nesikele. verysad.gif

stiprybes tau ir sekmes didziules 4u.gif
Atsakyti