Tu tikra šaunuolė ir tavo sūnelis pats laimingiausias vaikas tūrėdamas tokią nuostabią mamytę Sekmės Jums abiems augant O tu, tikiu dar sutiksi gerą žmogų, kuris jus abu su sūneliu padarys laimingus Aš likau viena su dviem dukrelėmis, bet radau tą vienintelį, dabar auginam dar vieną dukrytę ir visi esame laimingi
sveikatos, stiprybės ir istvermės augant. svarbiausia aukštyn nosytes, o jei jau paliko, tai svarbiausia, kad dėl to nė kiek nenumirėt ir kartu su sūneliu susitvarkysit, aš tikiu
Stiprybes jum abiem.
Sekmes dideles, viskas bus gerai... Mamytes pastangos ir meile daro stebuklus, manau, nereikia, net sakyti...Saunuoliai
Nors ir kraupoka, bet drauge ir nuostabi istorija.O kas dėl vyro...Tai geriau gyvent vienai su vaikeliu, nei su paršu...Sėkmės jums
Suprantu tave puikiausiai, mano lelius labai sirgo po sunkaus gimdymo,man jo nedavė 4 paras. Labai liūdėjau, nieko nenorėjau matyti, pykau ant viso pasaulio Bet dabar jau viskas praeity, viskas bus gerai
Linkiu ir Jums su sūneliu to paties. Gyvenkit laimingi ir sveiki
Esu laiminga, nes turiu savo mažylį Tai svarbiausia...
O vyrų dar bus, stipresnių, kurie sugebės pasirūpinti šeima, ir neišsigas gyvenimo mestelėtų sunkumų
Aukit sveikučiai ir didučiai
Linkiu ir Jums su sūneliu to paties. Gyvenkit laimingi ir sveiki
Esu laiminga, nes turiu savo mažylį Tai svarbiausia...
O vyrų dar bus, stipresnių, kurie sugebės pasirūpinti šeima, ir neišsigas gyvenimo mestelėtų sunkumų
Aukit sveikučiai ir didučiai
Esi super STIPRI moterys!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sekmes, sveikateles Jums!
O vyras.....tokie tik vadina save vyrais.
Sekmes, sveikateles Jums!
O vyras.....tokie tik vadina save vyrais.
Stiprybės ir kantrybės Esi pati geriausia mama savo sūneliui
Bimse, labai džiaugiuosi kaskart, kai išgirstu apie tokias Motinas, kaip tu, tu verta šio vardo, ir tavo pastangas atperka sunelio juokas ir jo keliamas šurmulys. Linkiu jums abiems laimės ir sveikatos.
tikriausias dalykas gyvenime- tai Tavo vaikas, o vyrai ir visi kiti , kaip sniegas- cia yra cia nera
nepaluzkit, kantrybes , sveikatos jums
nepaluzkit, kantrybes , sveikatos jums
Na,perskaičiau ir ką gi galiu pasakyti.Nereikia labai jau pykti ant gydytojų.Gal būt jie stengėsi,tik padėtis buvo tokia,kad nelabai ką buvo galima padaryti.Aš manau,kad su metais begydant tavo sūnelis bus kuo normaliausias ir fainiausias vaikis.Man labai pikta tik ant vyro.Nes numanau,kad jūsų sūnelio liga būtent ir buvo skyrybų priežastis.Labai daž-nai vyrai tokiu atveju pabėga.Tačiau yra kaip yra.Kaip supratau,ši žaizda pas jus jau beužgyjanti.Na,ir bala jo nematė,bus tų vyrų .Susirasi tokį,kuris tave tikrai mylės.O sūneliui tikrai bus viskas gerai,pamatysi.Tik aišku reiks pavargti pas kineziterapeutus,masažistus ir t.t.Sėkmės judviem ir labai didelės kantrybės