Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų vasaros stovyklos

Mamytes kieno vaikai grįžo iš Atgajos Zelvoje Mitologijos pamainos, pasidalinkit įspudžiais 4u.gif Maniškis kažko šiemet grįžo nebe toks patenkintas kaip praeitais metais, nu ir mane nemaloniai nustebino kai kurie momentai....
Atsakyti
QUOTE(Vėja2 @ 2011 07 29, 22:05)
Mamytes  kieno vaikai  grįžo iš Atgajos Zelvoje Mitologijos pamainos, pasidalinkit  įspudžiais  4u.gif  Maniškis kažko šiemet grįžo nebe toks patenkintas kaip praeitais metais, nu ir mane nemaloniai nustebino kai kurie momentai....

Mane irgi domintų atsiliepimai apie šitą stovyklą. Maniškė šiemet degė noru ten važiuoti, tačiau pasirinko kitas dvi stovyklas, tad stovyklą Želvoje metams atidėjo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėja2 @ 2011 07 29, 21:05)
Mamytes  kieno vaikai  grįžo iš Atgajos Zelvoje Mitologijos pamainos, pasidalinkit  įspudžiais   4u.gif  Maniškis kažko šiemet grįžo nebe toks patenkintas kaip praeitais metais, nu ir mane nemaloniai nustebino kai kurie momentai....

Aha, ir man toks įspūdis susidarė, kad kažko šiais metais jiems ten kažko pritrūko iki visisškos pilnatvės. Maniškis sako, kad patiko, bet tiek atsiliepimų kaip pernai metais, nebesigirdi. Gal tiesiog šiaip mažiau šneka ir pasakojasi....
O kokie momentai Jus nustebino nemaloniai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jsgute: 01 rugpjūčio 2011 - 23:13
QUOTE(jsgute @ 2011 08 02, 01:09)
Aha, ir man toks įspūdis susidarė, kad kažko šiais metais jiems ten kažko pritrūko iki visisškos pilnatvės. Maniškis sako, kad patiko, bet tiek atsiliepimų kaip pernai metais, nebesigirdi. Gal tiesiog šiaip mažiau šneka ir pasakojasi....
O kokie momentai Jus nustebino nemaloniai?

Na pvz. maniškis mate kai vyresni vaikai ruke už vartu g.gif ,jei jis mate, tai ir vadovai ko gero mate, bet... Dar sugebejo susikivirčiot ir susistumdyt su vienu bernioku, nors praeitais metais tam net nebuvo laiko, dar mate kad tevai pasieme anksčiau laiko 4 ar 5 vaikus, viena mergaite iš jų šeimos nes jai nepatiko g.gif ,na ir daug visokiu smulkmenu ,lig viskas buvo kaip ir praeitais metais, bet ne taip schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Rigedora @ 2011 07 27, 10:52)
na ka ... papasakosiu ispudzius, ka isgirdau  is vaiko...  geroji puse-labai gazi sodyba, aplinka, kasdien ivairios sportines rungtys. Maitinimas sake normalus. Buvo amerikieciu, rusu. Du kart dienoj maudynes ezere. Siaip smagu buvo. KIta medalio puse-tai du kart dienoje po valanda laiko trunkancios paskaitos, giesmiu giedojimas ir smegenu plovimas. Kai kurie vadovai svelniai tariant jau religiniai fanatai... pvz 21m aiskina, kad jis jau 4 kart buvo kalejime, ir paskutini kart atrado dieva biggrin.gif dabar laukia kada jam dievas atsius moteri-zmona, nes dievas geriau zino, ko jam reikia  lotuliukas.gif O kas idomiausia, kad ziuret ir bendraut su merginomis yra didele nuodeme. TIpo sedek ir lauk,  kol grazia diena dievas tau nuleis zmona ant padeklo  lotuliukas.gif nu briedu briedas zodziu...  Dar namo parsiveze giesmyna ir dovanota biblija. Is to giesmyno turedsavo giedoti du kart diennoj per tas paskaitas-sake savotiskai smagu buvo smile.gif bet privaloma. O biblija vaziuojant namo paklause ar turi namie, suzinoje kad ne-padovanojo. Is esmes nieko blogo ju ten nemokino, tik gal perdeto religingumo.  schmoll.gif 
  VIeno vaiko gal nerekomenduociau leisti, ypac labiau pasiduodancio itakai,  o maniskis vaziavo su savo pazistamais 4 bernai ir panele, tai jiems poveikio nepadare.  unsure.gif Gal tiesiog labiau prasiplete akiratis, pamate kokiu fanatiku gali buti, pabendravo su kitaip mastanciais. O visa kita parodys ateitis.... sake ir vel vaziuotu, bet gal kitais metais paieskosiu pigesnes, bet be religines pakraipos stovyklos  unsure.gif

Na mamyte, kaip jus nebijote SAVO vaika i tokias stovyklas siusti. doh.gif Kaip neatsakinga. Suaugusiems smegenis praplauna, o jus - vaika... Dar butumet to tikejimo salininke, tada suprasciau, o vien del to, kad butu pigiau ar nemokamai, rizikuoti savo vaiko psichine sveikata...
Papildyta:
QUOTE(Vėja2 @ 2011 07 29, 21:05)
Mamytes  kieno vaikai  grįžo iš Atgajos Zelvoje Mitologijos pamainos, pasidalinkit  įspudžiais  4u.gif  Maniškis kažko šiemet grįžo nebe toks patenkintas kaip praeitais metais, nu ir mane nemaloniai nustebino kai kurie momentai....

Mano dukra siuo metu Menu pamainoje Zelvoje, rodos patenkinta. Pati poilsiaviete tai thumbup.gif . Jokiu minusu nematem, tik gaila, kad siemet nera atskiros pamainos mazesniems vaikams. Nes per daug dickiu, per mazai maziu. Bet zinojom, kad nuo 9 iki 17 metu, taigi per daug del to nenusivylem.
Atsakyti
QUOTE(Atlantida @ 2011 08 04, 17:58)
Na mamyte, kaip jus nebijote SAVO vaika i tokias stovyklas siusti.  doh.gif Kaip neatsakinga. Suaugusiems smegenis praplauna, o jus - vaika... Dar butumet to tikejimo salininke, tada suprasciau, o vien del to, kad butu pigiau ar nemokamai, rizikuoti savo vaiko psichine sveikata...
Papildyta:

Atlantida, rizikavau, gal todel, kad pasitikiu savo vaiku ir ji gerai pazistu. Jis norejo, zinojo, kad bus paskaitos. Bet kaip sakoma, jo poziuris i tai-paskaitu klausau, o savo darau wink.gif Moka jis atsirinkt gyvenime ir draugus ir uzsiemimus smile.gif Vat mazojo neleisciau, nes jis kitoks smile.gif O siaip tai dar viena nauja patirtis ir pamoka-kad yra zmoniu nesveiku fanatiku, kad yra kitaip mastanciu ir matanciu. O ir kazkokio didelio spaudimo, kaip jis sako nejutau. Niekas neklause ar tu tiki, ar ne, per prievarta neplove smegenu. O siaip smagiai praleido laika. Is dalies tai netgi saugiai, nes ten netoleruojama patycios, alkoholis, cigaretes ir pan. nesamones, kuriu nesu tikra, kad negali but kitose stovyklose. mirksiukas.gif Bet kokiu atveju blogu dalyku ten nemoko smile.gif O suaauge lengviau pasiduoda turbut visam tam, nes juos slegia gyvenimo bedos ir nusivylimai, jie iesko paguodos, saves realizavimo gal? g.gif o 15metu vaikina is nereligingos seimos - turbut butu labai sunkiai imanoma padaryt per savaite religiniu fanatu ... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėja2 @ 2011 08 02, 21:34)
Na pvz. maniškis mate kai vyresni vaikai ruke už vartu  g.gif  ,jei jis mate, tai ir vadovai ko gero mate, bet... Dar sugebejo susikivirčiot  ir susistumdyt su vienu bernioku, nors praeitais metais tam net nebuvo laiko, dar mate kad tevai pasieme anksčiau laiko 4 ar 5 vaikus, viena mergaite iš jų šeimos nes jai nepatiko  g.gif  ,na ir daug visokiu smulkmenu ,lig viskas buvo kaip ir praeitais metais, bet ne taip  schmoll.gif

unsure.gif na va, neramu pasidarė. Maniškė važiuos į kalbų pamainą Zelvoje rugpjūčio 10 d. anksčiau tik gerus atsiliepimus apie tą stovyklą girdėjom, tai taip užtikrinta buvau, kad viskas gerai bus... na, žiūrėsim, gal ir gerai bus, gal patiks ir gerai praleis laiką... bet tai kas čia darosi su stovyklom: seniau į Verubę važiuodavo, tai irgi su kiekvienais metais mažiau tvarkos, šiemet sugalvojom į išgirtąją "Atgają" ir še tau... unsure.gif
Atsakyti
Siūlyčiau nebijoti taip dėl Atgajos wink.gif
Kiekvienai pamainai skirtinga vadovų grupė ir skirtinga pamainos vadovybė, taigi skiriasi ir tvarka, charakteris, atmosfera kiekvienoje pamainoje.

O kad vaikai rūko stovyklose, manau, tai yra praktiškai visur: ) nes rūkantis vaikas neims ir nemes rūkyti per vieną savaitę... Yra tam tikros strategijos vadovams kaip elgtis stovyklose su rūkančiais vaikais, o kur jau kur, bet atgajoje vadovai turi stiprius mokymus (3 etapų) kaip elgtis, kaip padaryti gerą stovyklą. Pati esu ne tik dalyvavusi, bet ir juos rengusi ir perdavusi kitiems.
Nesu girdėjus apie panašias praktikas jokiose kitose stovyklose.

Nesakysiu stovyklos pavadinimo (gana gerai vertinama), bet šį sezoną iš vadovų girdėjau ne tik apie masišką vaikų rūkymą, tai net gi smulkmena, o 15metės 'užsako' gėrimų už šimtus litų ir gauna siuntinius į stovyklas, nes važiuoja čia gerti iki apsivėmimo: ) ir čia ne vadovų nuopelnas, o auklėjimo spragos:) 10 vaikų susižalojo stovyklos pamainoje. išvis ko tik nebūna stovyklose, kai pagalvoji:)
Panašių dalykų neteko girdėti apie Atgają, niekada. Sakau nuoširdžiai, ne todėl, kad norėčiau ją proteguoti - nemažai laiko yra tekę praleisti viduje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AukleZig: 08 rugpjūčio 2011 - 08:36
as saviski sekmadieni is skautai ne skautams parsiveziau.
Kol atprausiau, teko gerokai pavargti, nes jie ten visa savaite nesiprause ( ta prasme su priemonemis pvz muilu), tai vaizdelis buvo toksai nekasdieniskas.
Bet vaikui patiko - grizo pilnas ispudziu.
Lauksim laisko is vadovo rugsejo menesi, nes maniskis jau svaigsta, kad nori skautu buti.
Atsakyti
QUOTE(AukleZig @ 2011 08 08, 10:33)
Siūlyčiau nebijoti taip dėl Atgajos wink.gif
Kiekvienai pamainai skirtinga vadovų grupė ir skirtinga  pamainos vadovybė, taigi skiriasi ir tvarka, charakteris, atmosfera kiekvienoje pamainoje.

O kad vaikai rūko stovyklose, manau, tai yra praktiškai visur: ) nes rūkantis vaikas neims ir nemes rūkyti per vieną savaitę...  Yra tam tikros strategijos vadovams kaip elgtis stovyklose su rūkančiais vaikais, o kur jau kur, bet atgajoje vadovai turi stiprius mokymus (3 etapų) kaip elgtis, kaip padaryti gerą stovyklą. Pati esu ne tik dalyvavusi, bet ir juos rengusi ir perdavusi kitiems.
Nesu girdėjus apie panašias praktikas jokiose kitose stovyklose.

Nesakysiu stovyklos pavadinimo (gana gerai vertinama), bet šį sezoną iš vadovų girdėjau ne tik apie masišką vaikų rūkymą, tai net gi smulkmena, o 15metės 'užsako' gėrimų už šimtus litų ir gauna siuntinius į stovyklas, nes važiuoja čia gerti iki apsivėmimo: ) ir čia ne vadovų nuopelnas, o auklėjimo spragos:) 10 vaikų susižalojo stovyklos pamainoje. išvis ko tik nebūna stovyklose, kai pagalvoji:) 
Panašių dalykų neteko girdėti apie Atgają, niekada. Sakau nuoširdžiai, ne todėl, kad norėčiau ją proteguoti - nemažai laiko yra tekę praleisti viduje.

Taip sutinku, kad kiekvienoje pamainoje savo atmosfera, todel ir nesu tokia kategoriška, tiesiog kai lyginam su praeitais metais...,dabar suprantu kad tada vadovai paliko vaikam dalele saves, na dabar gal taip nesigavo, visi mes žmones..,bet tai kad kai kurie vaikai paliko stovyklą anksčiau laiko, man rodos nebudinga Atgajai g.gif
O apie tokias stovyklas kur vaikai gere, rūka,ir t.t man atrodo kaip tik reikia čia šneket, nes tam mes ir atejom į šį skyrelį kad sužinot daugiau info, atsiliepimų, nuomonių, vis gi savo vaikus išleidžiam į stovyklas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėja2: 09 rugpjūčio 2011 - 19:37

O apie tokias stovyklas kur vaikai gere, rūka,ir t.t man atrodo kaip tik reikia čia šneket, nes tam mes ir atejom į šį skyrelį kad sužinot daugiau info, atsiliepimų, nuomonių, vis gi savo vaikus išleidžiam į stovyklas
[/quote]

Sutinku, tikrai domina neformali informacija, kur ir kaip vaikas praleis 10 dienų...

Na, žiūrėsim kaip maniškei seksis "Atgajoje", šiandien vežu. Pasidalinsim įspūdžiais.
Atsakyti
QUOTE(Vėja2 @ 2011 08 09, 19:36)
Taip sutinku, kad kiekvienoje pamainoje savo atmosfera, todel ir nesu tokia kategoriška, tiesiog kai lyginam su praeitais metais...,dabar suprantu kad tada vadovai paliko vaikam dalele saves, na dabar gal taip nesigavo, visi mes žmones..,bet tai kad kai kurie vaikai paliko stovyklą  anksčiau laiko, man rodos nebudinga Atgajai   g.gif
O apie tokias stovyklas kur vaikai gere, rūka,ir t.t  man atrodo kaip tik reikia čia šneket, nes tam mes ir atejom į šį skyrelį kad sužinot daugiau info, atsiliepimų, nuomonių, vis gi savo vaikus išleidžiam į stovyklas

Dukros klausiau, is Atgajos Menu pamainos niekas anksciau neisvaziavo. Dukra suzaveta, patiko net labiau nei pernai. Uzimtumas 100 procentu. Rodos jau zinom, kur vaziuosim kitais metais, beliks tik Atgajos pamaina issirinkt. biggrin.gif

Sekmes jums stovykloje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atlantida: 10 rugpjūčio 2011 - 07:05