Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų vasaros stovyklos

QUOTE(Rigedora @ 2011 07 07, 10:59)
gal kas nors ka nors esat  girdeje apie GYVENIMO ZODZIO stovykla? uzsimane sunus vaziuot-draugas kalbina, o info tik tiek, kad organizuojama lyg ir baptistu bendruomenes  doh.gif o ir internete jokios info nerandu...

Na, kad ir kokios ten veiklos, bet "apsuk gyvenimą 180 kampu" skamba kaip atsiversk į tikrąjį keliąsmile.gif) ir negražu kai ant pažeidžiamiausių grupių taip daro - vaikų kol jie čia be tėvų..
o dar kadaise atvykom į kačerginės stovyklavietę ir prieš tai ten buvo šita grupė su savo stovykla, tai radom visuose nameliuose psalmių prikabinėta, visur www.jezus.lt ir kita atributika.

čia tik mano nuomonė aišku, laikaus atokiai nuo visų gyvųjų akmenų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AukleZig: 08 liepos 2011 - 10:49
QUOTE(Armina @ 2011 06 30, 18:59)
Labai smagu būtų, jei atsirastų, kurių vaikučiai buvo vasaros stovykloje "Rūta". Kažkaip niekur jokių komentarų neužtikau apie šią stovyklą, o neįvertinus atsliepimų ar rekomendacijų nelabai drąsu išleisti vienus vaikus.  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Rūta ir mus domina, nes važiuojam 07-07-23. labai lauksim atsiliepimų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AukleZig @ 2011 07 08, 10:43)
Na, kad ir kokios ten veiklos, bet "apsuk gyvenimą 180 kampu" skamba kaip atsiversk į tikrąjį keliąsmile.gif) ir negražu kai ant pažeidžiamiausių grupių taip daro - vaikų kol jie čia be tėvų..
o dar kadaise atvykom į kačerginės stovyklavietę ir prieš tai ten buvo šita grupė su savo stovykla, tai radom visuose nameliuose psalmių prikabinėta, visur www.jezus.lt ir kita atributika.

čia tik mano nuomonė aišku, laikaus atokiai nuo visų gyvųjų akmenų.

na kaip bus taip-isleidziu blush2.gif nes kzkaip tikiu, kad mano kavalieriui neprikims i galva jokiu pasaku-labai jau ans pas mane skeptikas viskam kas neapciuopiama smile.gif tikiuosi, kad zalos nebus, nes musu namuose religija negyvena unsure.gif jokia- tik nuostata, kad dievas tai yra ne jezus, buda ar kas kita-o tiesiog MEILE. nereikia buti nei baptistu, nei kataliku, nei musulmonu, kad myletum pasauli, zmones, save ir visa kas mus supa smile.gif Kai gris ir pasidalins ispudziais-papasakosiu ir jum smile.gif jei idomu... tuo labiau, kad truks neilgai-tik savaite.
Atsakyti
Ką gi, mes apsigalvojome. Keliaus mūsų vaikučiai ne į Rūtos, o į Gintaro stvyklą. Tikiuosi mažiukės nereikės važiuoti po kelių dienų namo parsivežti ax.gif Nes begaliniu noru tai tik dičkis dega, o mažoji mačiutei atropartavo, kad ją tėvai "išgrūs į stovyklą" g.gif Tikiuosi apsisprendimą dėl stovyklų gerą priėmėme ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurutele @ 2011 06 08, 17:52)
2011 metų vasaros stovyklų sąrašas Pavariuose:

Dramaturgijos stovykla "Atostogų teatras"
Žvejų ir keliautojų stovykla "Upėtakis"
Shaolino Kung Fu sportinė stovykla vaikams ir jaunimui.

www.pavariai.lt

Buvo dukra šioje, liko labai patenkinta, nesigailiu ją čia išleidus thumbup.gif
Atsakyti
[quote=jsgute,2011 07 06, 19:57]
Pernai vasarą mano sūnus atostogavo šioj stovykloj (Želvoj, prie Vievio). ....

Mes taip pat praeitais metais važiavom pirma karta ir liko labai patenkintas, tai šiemet į Zelvą i mitologijos pamainą važiuoja, o kokioje pamainoje jus praeitais metais buvot? Mes Magijos pamainoje, tai gal musų berniukai kartu atostogavo praeita vasara, bus smagu jei susimatys vel bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=Vėja2,2011 07 10, 14:50]
[quote=jsgute,2011 07 06, 19:57]
Pernai vasarą mano sūnus atostogavo šioj stovykloj (Želvoj, prie Vievio). ....

Mes taip pat praeitais metais važiavom pirma karta ir liko labai patenkintas, tai šiemet į Zelvą i mitologijos pamainą važiuoja, o kokioje pamainoje jus praeitais metais buvot? Mes Magijos pamainoje, tai gal musų berniukai kartu atostogavo praeita vasara, bus smagu jei susimatys vel bigsmile.gif
[/quote]

Net pasitikrinau-tikrai atostogavo Magijos verpetuose smile.gif Toje pamainoj, kuri buvo organizuota specialiai jaunesnio amžiaus vaikams. Kiek pamenu, vaikų ten buvo ne tiek ir daug, tad tikimybės , kad vienas kitą prisimins, tikrai yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jsgute @ 2011 07 10, 20:46)
Net pasitikrinau-tikrai atostogavo Magijos verpetuose  smile.gif  Toje pamainoj, kuri buvo organizuota specialiai jaunesnio amžiaus vaikams. Kiek pamenu, vaikų ten buvo ne tiek ir daug, tad tikimybės , kad vienas kitą prisimins, tikrai yra  smile.gif

Tikrai tada vaikų buvo nedaug, truputi nerimauju kad dabar važiuos ir vyresni vaikai, bet gal nieko, mes jau irgi metais vyresni, po tos pamainos jau iškart pareiške, kad kitais metais nori važiuot tik čia biggrin.gif ,tai smagu kad bus bendraamžiu bigsmile.gif
Atsakyti
Ačiū visoms mamytėms, kurios padėjo su dienos stovyklos paieškom..
Mano dukrytė kadangi šokius nuo rudens nori lankyti, tai va, pagalvojau, gal šita nebloga turėtų būti jai. Ir pats centras... Visai neblogai atrodo;) Gal kas turit kokių atsiliepimų?
http://passions.lt/p...amp;stovyklos=1
Atsakyti
Noriu paklausti gal kurios vaikai atostogavo stovykloje Gintaras? Ir kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(saulytė7 @ 2011 07 12, 11:32)
Noriu paklausti gal kurios vaikai atostogavo stovykloje Gintaras? Ir kokie atsiliepimai?

Na, užklausiau, bet kaip ir niekas tikriausiai nesusidūrę su šia stovykla. Tai norėčiau sužinoti nuomonę kieno nors kito (gal aš tundra ir man keistai atrodo) ir kaip yra kitose stovyklose. Kas prižiūri vaikus? Nes Gintare vaikus prižiūri studentai ir būriui nėra nei vieno "pilnai" suaugusio žmogaus, tik kažkur sėdi direktorė ir toks prie "suaugesnių" vyr.vadovas. O stovyklautojų amžius nuo 7metų iki 18 metų. Būryje yra 45 vaikai (būriai 4), vienam būriui 3 vadovai (studentai). Veiklos daug, bet toks vaizdas, kad vadovai patys stovyklauja doh.gif .
Atsakyti
O pašokti berniukai nenori? Labai gi sveika ir nugarytei, ir raumenukai dirba, kai šoki, ir smagu smile.gif ir programa atrodo lavinanti ir pats pats centras - Gedimino 9. Čia galvoju savo mergaitę leisti smile.gif Kažkaip gal ir jaukiau būtų kartu su kažkuo leisti:) atrodo smagi stovyklėlė nusimato....
Pažiūrėkit: http://passions.lt/p...amp;stovyklos=1
Atsakyti