Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų vasaros stovyklos

QUOTE(Nada... @ 2016 07 08, 10:00)
nu niekad i tokia stovykla vaiko neleisciau  doh.gif

Hmm. Net įdomu pasidarė- kodėl? Esate prieš ledus? Niekas gi neverčia tų ledų imti, jei draudžiama vaikui ledus valgyti... g.gif Ar nepatinka stovyklos kaina? Per pigu? Ne lygis? Bet kuriuo atveju, nereklamuoju, tik pasidalinau tuo ką atradau ir kuo aš ir mano vaikas labai džiaugiamės.
Atsakyti
QUOTE(GurVil @ 2016 07 08, 10:22)
Hmm. Net įdomu pasidarė- kodėl? Esate prieš ledus? Niekas gi neverčia tų ledų imti, jei draudžiama vaikui ledus valgyti...  g.gif Ar nepatinka stovyklos kaina? Per pigu? Ne lygis? Bet kuriuo atveju, nereklamuoju, tik pasidalinau tuo ką atradau ir kuo aš ir mano vaikas labai džiaugiamės.

normalioj stovyloj nesiulo vaikam tokiu nuodu kaip ledai. ir dar kasdien biggrin.gif
ka reiskia" nevercia" , kai aplink draugai ziaumoja tuos saldzius nuodus? vaikas yra vaikas, normalus suaugusieji turi priziuret, kad vaikas normaliai maitintusi, o ne s... ziaumotu.

Mirus tema kazkokia.. Gal kas lankot dienos stovyklas vilniuj ? pvz. keramikos, dailes ir pan. Labai idomu butu isgirs rekomendacijas, aisku, ne is zmoniu, prisigestravusiu supermamoj siandien biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nada... @ 2016 07 08, 13:33)
normalioj  stovyloj nesiulo vaikam tokiu nuodu kaip ledai. ir dar kasdien  biggrin.gif
ka reiskia" nevercia" , kai aplink draugai ziaumoja tuos saldzius nuodus?  vaikas yra vaikas, normalus suaugusieji turi priziuret, kad vaikas normaliai maitintusi, o ne s... ziaumotu.

Man kitas dalykas kliūna- tai bažnyčios stovykla, nemanau, kad ten apsieinama be religinių dalykų. O ir tie ledai...
Atsakyti
Aš labai bloga mama, mano vaikai vasarą ledus valgo kasdien
Atsakyti
QUOTE(ernoja @ 2016 07 08, 13:54)
Man kitas dalykas kliūna- tai bažnyčios stovykla, nemanau, kad ten apsieinama be religinių dalykų. O ir tie ledai...

na, zmoniu visokiu yra, gal ir stovyklu visokiu reikia - jei seimai priimtina, tegu sau zombina vaika, nu bet sudu leist sert savo vaika ..

Gal kas girdejot apie tokia dienos stovykla " OBUOLIUKAS" Antakany?

kazkaip atrodo SM pragyveno savo geriausias dienas jau- anksciau tiek zmoniu reiksdavosi temose, dabar temos vos gyvos, atrodo..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nada...: 08 liepos 2016 - 14:12

Oi, nu tik jau nereikia daryt blogių blogio iš porcijos ledų.
Atsakyti
Niekas nieko apie robotikos akademijos stovyklą? Gal kurios mamos vaikas lankė, kad ir kitam mieste.
Atsakyti
QUOTE(Oklahoma @ 2016 07 11, 14:52)
Niekas nieko apie robotikos akademijos stovyklą? Gal kurios mamos vaikas lankė, kad ir kitam mieste.

Lankėm, patiko, bet maniškis ir būrelį lankė mokykloje. Lankėm Kaune, vyko VDU informatikos fakultete, vieta tai faina ir į lauką išeina, bet auditorija tai man nu tokia skurdi buvo, na bet gi jie ten konstruoja, programuoja, tai vaikams manau tos sienos nebuvo aktualu. Maistas normalus, nes net mano vaikas valgė, šiaip yra iš tų nevalgančių, bet įtiko valgiaraštis. Kitais metais ir vėl žadam eit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2016 07 11, 18:21)
Lankėm, patiko, bet maniškis ir būrelį lankė mokykloje. Lankėm Kaune, vyko VDU informatikos fakultete, vieta tai faina ir į lauką išeina, bet auditorija tai man nu tokia skurdi buvo, na bet gi jie ten konstruoja, programuoja, tai vaikams manau tos sienos nebuvo aktualu. Maistas normalus, nes net mano vaikas valgė, šiaip yra iš tų nevalgančių, bet įtiko valgiaraštis. Kitais metais ir vėl žadam eit  4u.gif

Ačiū už atsakymą. Gal jei įdomu aplinka ir nesuteikia daug reikšmės. Mes norim, kad kažko prieš mokyklą pasimokytų, kad nebūtų taip sunku.
Atsakyti
QUOTE(Nada... @ 2016 07 08, 15:12)
Gal kas girdejot apie tokia dienos stovykla " OBUOLIUKAS"  Antakany?

O ji šiemet vyksta?Google tik seną info radau.
Mano vaikas lankė Žalianamyje.Šiemet trys pamainos.Patiko ir kaina puiki.
O savivaldybė daug stovyklų remia ir jos gal ir nebrangios,nekomercinės,tik reklamos mažoka:
http://www.vilnius.l....php?2782576562
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wer: 24 liepos 2016 - 14:11
Mano šešiametis šiemet buvo http://www.toktok.lt/ stovykloje. Nors puslapyje nieko nerašo, FB pažiūrėkit yra ir foto įkelta.
Orientuota į anglų kalbos mokymąsi, kasdien pamokėlė ir kitokia veikla mokantis anglų kalbos. Kasdieninės išvykos į muziejų, batutų parką, ir pan. Mums labai patiko. Tik gal norėjosi daugiau veiklos lauke, bet pasitaikė lietinga savaitė.
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2016 07 11, 18:21)
Lankėm, patiko, bet maniškis ir būrelį lankė mokykloje. Lankėm Kaune, vyko VDU informatikos fakultete, vieta tai faina ir į lauką išeina, bet auditorija tai man nu tokia skurdi buvo, na bet gi jie ten konstruoja, programuoja, tai vaikams manau tos sienos nebuvo aktualu. Maistas normalus, nes net mano vaikas valgė, šiaip yra iš tų nevalgančių, bet įtiko valgiaraštis. Kitais metais ir vėl žadam eit  4u.gif

Kokia buvo kaina?
Maniskis mokykloje lanko bureli, visai smagu butu ta stovykla bigsmile.gif
Atsakyti